Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba herkese.
Adım zeynep 38 yaşındayım.
14 martta diyetisyene başladım.
Şöğle bir durum var daha önce iki kere 5. Takıma başladım ama listeye giremeden ayrılmak zorunda kaldım.
Bu sefer farklı bir tskım olsun istiyorum acaba bir sakıncası olur mu ki.
Baştan söemek istedim.
14 martta 94.2 kg ile başladim. Bu sabah 92.5 kg idim.
Diyetisyenle de yoluma devam edecrğim.
Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa burada da devam etmek istiyorum.

Sakıncası yok tabii..
Hoşgeldin canım

Günaydın canlarımm nasısınızz?
Günaydın için biraz geç oldu benim ama olsun Good afternoon

Akşam sonrası ara olmamış canım.. Yoksa menü gayet güzeldi..
Benim diyet listemde 21:00'de meyve var ama ondan şeyetmiştim

Hoşgeldin Zeynep

Kesinlikle bide vücut o kadar sağlıklı oluyor ki kendinize geliyorsunuz mesela ben patatesi unuttum pirinç en son ne zaman yedim hatırlamıyorum ekmek hiç tüketmiyorum aylardır bir gün hep kaçamak yapıyorum ama yani haftanın bir günü kaçamak yapıp vücudumu şaşırıyorum karataya alışmasın diye çok seviyorum hem bir yere gidince ara öğün öğle yemeği kısmı yok eğer davetteysem sağlıklı şeylerden seçip daha akşam yemeği yemeyip onunla sabahlıyorum aç uyuyorum ama açken leptin çalışıyor kesinlikel tavsiye ederiö

Haklısınız ama ben hepsinin arasında 10 gün bırakıp yapıyroum bende şişkinlik yapmıyor aksine destekliyor açlığımı unutuyorum öneriniz için sağolun. Birde göbek için kürüm var sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı toz zencefil bir çay kaşığı bal bir limonun suyunu sıkıp katıyorum ve içiyorum hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hemde göbek inceltiyor

Süpermiş.. Güç alıcam senden emin olabilirsin..

Kür aşkınaa
Gitsin pis yağlar

Süpermiş.. Güç alıcam senden emin olabilirsin..
Çok sağolun bende sizin takımınızdan çok güç alıyorum dün akşam öyle bir kararlılık ile gözlerimi kapattımki şuan aklıma kaçamak gelse buraya ne hesap veririm n diye unutuyorum bitki çayımı içiyorum kitabımı heöen sabah okudum belki çok erken ama gerçekten takımımı çok sevdim herkes çok ilgili

Hoşgeldin Zeynep

Hoşbulduk.
İnşallah her birinizi zamanla tanıyacağım.

Tam benim istediģim bu işte.
Kendimi kısıtlamak.

Biz de seni çok sevdik canım

Ben an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam

Süper kişiden süper bi menüüü
Görüyorsunuzz.. Anlatmaya gerek yok

Ben de 10:30 gibi 1 yeşil elma yedim.. 16:00 da doluyor 5 saat..
Eve geçtiğimde yicem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…