- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
Peki kaptanım bir değişim yapayım bu akşamdan itibarenAma sen 22 de yemişsin.. Meyve yerine süt yoğurt tüketsen o saatte.. Meyveyi de sabaha alsan çok daha iyi canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kaptanım bir değişim yapayım bu akşamdan itibarenAma sen 22 de yemişsin.. Meyve yerine süt yoğurt tüketsen o saatte.. Meyveyi de sabaha alsan çok daha iyi canım..
Çok erken kapatmışın acıkırsan ya. Çok güzel bir gün bravoBen an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam![]()
Aminnn. Tamam inşOruçsun.. Hafif geçirme.. Sağlıklı ve besleyici geçir..
Allah kabul etsin canım.
Süper kişiden süper bi menüüü
Görüyorsunuzz.. Anlatmaya gerek yok
Ben de 10:30 gibi 1 yeşil elma yedim.. 16:00 da doluyor 5 saat..
Eve geçtiğimde yicem artık..
Allah razı olsunAllah kabul etsin![]()
Çok teşekkür ederim sizede afiyet olsun çalılssın leptin gitsin kaloriler inşallah sizi utandırmadan cuma günü inşallah kilo vermiş olacağım. Tartı resmide atabilirmiyiz peki.Süper kişiden süper bi menüüü
Görüyorsunuzz.. Anlatmaya gerek yok
Ben de 10:30 gibi 1 yeşil elma yedim.. 16:00 da doluyor 5 saat..
Eve geçtiğimde yicem artık..
Allah kabul etsin canım
Tamam yaw bugün niyetliyim zaten
Sahuru çok hafif geçirdim akşamıda öyle yapıcam
Yatana kadar leptinim çalışması için erkenden bırakıyorum. Eğer dayanabilirsem akşam beş yada altıda da yediğim oluyor ama o zaman daha fazla yiyorum çünkü gün içerisinde ben mercimek tanesi bile atmıyorum ağzıma düşünün ki ben 7,30 da yedim kahvaltımı 8 saat leptini çalıştırdım ve tabaklarım bitmeden kalktım akşama doğru bitki çayı içerimÇok erken kapatmışın acıkırsan ya. Çok güzel bir gün bravo
Aminnn. Tamam inş
Afiyet olsun leptinler çalışsın
Allah razı olsun![]()
Amin canımAllah kabul etsin canım
Ay negüzel maşallah sana. Bende sahurda yedim 5:30 da kalktım masadan 19:22 de ezan ozaman leptin çalıştı benimde bugün. Öğün aralarına belli bi saat mi koymak lazım bunun içinYatana kadar leptinim çalışması için erkenden bırakıyorum. Eğer dayanabilirsem akşam beş yada altıda da yediğim oluyor ama o zaman daha fazla yiyorum çünkü gün içerisinde ben mercimek tanesi bile atmıyorum ağzıma düşünün ki ben 7,30 da yedim kahvaltımı 8 saat leptini çalıştırdım ve tabaklarım bitmeden kalktım akşama doğru bitki çayı içerim
Canımm evet kalabalıklaştı çok güzel oluyor. Yetişmeye çalışırız elimizden geldiğince kimse kırılmaz tabikideKızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorumbugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun
![]()
Çokk sağolun çok teşekkür ederizz bu aradw Allah kolaylık versin inşallahKızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorumbugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun
![]()
Şöyle ki ramazanda eğer iftarınızı sağlıklı bir şekilde yaparsanız leptin çalışır. Şöyle bir kural var yağ yakımı iki saat içinde başlıyor dört saatin sonunda leptin çalışmaya başlıyor ne kadar süre çalışırsa o kadar yağ yakıyoruz ben 8 saat yemek yemedim bir kaç zamandır karataya uyamadım bakalım bu düzeni tekrardan oturunca kilo veririm ne kadar olacakAmin canım
Ay negüzel maşallah sana. Bende sahurda yedim 5:30 da kalktım masadan 19:22 de ezan ozaman leptin çalıştı benimde bugün. Öğün aralarına belli bi saat mi koymak lazım bunun için
Canımm evet kalabalıklaştı çok güzel oluyor. Yetişmeye çalışırız elimizden geldiğince kimse kırılmaz tabikide
kutlu mutlu olalım ozaman
Allah kabul etsin tatlım
Her günümüz mutluluk dolu geçsin canımKızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorumbugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun
![]()
Amin inşallahHikayeniz beni bebek konusunda çok etkiledi bende bebek sahibi olmak için kilo vermekteyim ilaçlar iğneler yazada aşılama yada tüp bebek yaptıracağım ramazan sornası için sizin hikayeniz çok güzel öncesi sizin tedavi olup ikiz hamile kalmanız sonrası kendiliğinden gelen meleğiniz maşallah Rabbim analı babalı büyütsün çok hoşuma gitti Darısı başıma isteyen herkese inşallah yaa
HosgeldinizMerhaba herkese.
Adım zeynep 38 yaşındayım.
14 martta diyetisyene başladım.
Şöğle bir durum var daha önce iki kere 5. Takıma başladım ama listeye giremeden ayrılmak zorunda kaldım.
Bu sefer farklı bir tskım olsun istiyorum acaba bir sakıncası olur mu ki.
Baştan söemek istedim.
14 martta 94.2 kg ile başladim. Bu sabah 92.5 kg idim.
Diyetisyenle de yoluma devam edecrğim.
Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa burada da devam etmek istiyorum.
Hadi inş güzel sonuçlar alırızŞöyle ki ramazanda eğer iftarınızı sağlıklı bir şekilde yaparsanız leptin çalışır. Şöyle bir kural var yağ yakımı iki saat içinde başlıyor dört saatin sonunda leptin çalışmaya başlıyor ne kadar süre çalışırsa o kadar yağ yakıyoruz ben 8 saat yemek yemedim bir kaç zamandır karataya uyamadım bakalım bu düzeni tekrardan oturunca kilo veririm ne kadar olacak
Amin canımAllah kabul etsin tatlım
Bu saatten sonra acıkmıyormusunuzBen an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam![]()
Elbette acıktığım oluyor ama midem daha rahat uyuyorum lepttinim çalışıyor bide kafada sanırım doyduğun düşünüp kendini tutmak için komutladığında yemiyorsun.Bu saatten sonra acıkmıyormusunuz
Allah kabul etsin inşallah :)
Kızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorumbugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun
![]()
Şöyle ki ramazanda eğer iftarınızı sağlıklı bir şekilde yaparsanız leptin çalışır. Şöyle bir kural var yağ yakımı iki saat içinde başlıyor dört saatin sonunda leptin çalışmaya başlıyor ne kadar süre çalışırsa o kadar yağ yakıyoruz ben 8 saat yemek yemedim bir kaç zamandır karataya uyamadım bakalım bu düzeni tekrardan oturunca kilo veririm ne kadar olacak
Hosgeldiniz
Tamam arkadaşımızın dediği gibi yapalım o zaman..Hepsini hepsini hepsini paylaş bizle olurmu
Canım herkesin meto farklı olunca, bazen aynı liste birinde hızla götürür kiloyu diğerinde yavaş..
Soda bazı bünyelerde şişkinlik yapıyor ama.. Bende öyle olmuştu mesela.. Sık tüketildiğinde yağ yakımına deatek değil köstek oluyor. Dikkat derim ben..
İyiyiz canımsen?
Bilemedim ya karatay diyetine uyabilir miyim acaba ya kafama yatti gibi..Haklısınız ama ben hepsinin arasında 10 gün bırakıp yapıyroum bende şişkinlik yapmıyor aksine destekliyor açlığımı unutuyorum öneriniz için sağolun. Birde göbek için kürüm var sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı toz zencefil bir çay kaşığı bal bir limonun suyunu sıkıp katıyorum ve içiyorum hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hemde göbek inceltiyor