• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam :KK49:
Çok erken kapatmışın acıkırsan ya. Çok güzel bir gün bravo

Oruçsun.. Hafif geçirme.. Sağlıklı ve besleyici geçir..
Allah kabul etsin canım.
Aminnn. Tamam inş

Süper kişiden süper bi menüüü:KK9:
Görüyorsunuzz.. Anlatmaya gerek yok:-)

Ben de 10:30 gibi 1 yeşil elma yedim.. 16:00 da doluyor 5 saat..
Eve geçtiğimde yicem artık..
:KK70:
Afiyet olsun leptinler çalışsın:halay:

Allah kabul etsin :KK200:
Allah razı olsun :KK200:

Süper kişiden süper bi menüüü:KK9:
Görüyorsunuzz.. Anlatmaya gerek yok:-)

Ben de 10:30 gibi 1 yeşil elma yedim.. 16:00 da doluyor 5 saat..
Eve geçtiğimde yicem artık..
Çok teşekkür ederim sizede afiyet olsun çalılssın leptin gitsin kaloriler inşallah sizi utandırmadan cuma günü inşallah kilo vermiş olacağım. Tartı resmide atabilirmiyiz peki.

Çok erken kapatmışın acıkırsan ya. Çok güzel bir gün bravo

Aminnn. Tamam inş

:KK70:
Afiyet olsun leptinler çalışsın:halay:

Allah razı olsun :KK200:
Yatana kadar leptinim çalışması için erkenden bırakıyorum. Eğer dayanabilirsem akşam beş yada altıda da yediğim oluyor ama o zaman daha fazla yiyorum çünkü gün içerisinde ben mercimek tanesi bile atmıyorum ağzıma düşünün ki ben 7,30 da yedim kahvaltımı 8 saat leptini çalıştırdım ve tabaklarım bitmeden kalktım akşama doğru bitki çayı içerim

Kızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorum :KK68:bugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun:KK200:

Allah kabul etsin canım
Amin canım ❤️

Yatana kadar leptinim çalışması için erkenden bırakıyorum. Eğer dayanabilirsem akşam beş yada altıda da yediğim oluyor ama o zaman daha fazla yiyorum çünkü gün içerisinde ben mercimek tanesi bile atmıyorum ağzıma düşünün ki ben 7,30 da yedim kahvaltımı 8 saat leptini çalıştırdım ve tabaklarım bitmeden kalktım akşama doğru bitki çayı içerim
Ay negüzel maşallah sana. Bende sahurda yedim 5:30 da kalktım masadan 19:22 de ezan ozaman leptin çalıştı benimde bugün. Öğün aralarına belli bi saat mi koymak lazım bunun için

Kızlar maşallah grup gittikçe kalabalıklaşıyor Mesajlar artıyor anca okuyabildim hepsini.elimden geldiğince beğenip okuduğumu belli etmek istiyorum arada da yapabildiğim kadar yorum yapmaya çalışacağım .çğnkü çalışıyorum ve iki çocuk ev işi derken zamanım pek kalmıyor.yorum yapamadığım arkadaşlar olursa sakın alınmasın hepinizi çok seviyorum.takımımdaki anlayışı ayrı bir seviyorum :KK68:bugün dünya mutluluk günüymüş.dünya mutluluk günümüz kutlu olsun:KK200:
Canımm evet kalabalıklaştı çok güzel oluyor. Yetişmeye çalışırız elimizden geldiğince kimse kırılmaz tabikide ❤️
❤️❤️❤️kutlu mutlu olalım ozaman

Çokk sağolun çok teşekkür ederizz bu aradw Allah kolaylık versin inşallah :KK68:

Amin canım ❤️

Ay negüzel maşallah sana. Bende sahurda yedim 5:30 da kalktım masadan 19:22 de ezan ozaman leptin çalıştı benimde bugün. Öğün aralarına belli bi saat mi koymak lazım bunun için

Canımm evet kalabalıklaştı çok güzel oluyor. Yetişmeye çalışırız elimizden geldiğince kimse kırılmaz tabikide ❤️
❤️❤️❤️kutlu mutlu olalım ozaman
Şöyle ki ramazanda eğer iftarınızı sağlıklı bir şekilde yaparsanız leptin çalışır. Şöyle bir kural var yağ yakımı iki saat içinde başlıyor dört saatin sonunda leptin çalışmaya başlıyor ne kadar süre çalışırsa o kadar yağ yakıyoruz ben 8 saat yemek yemedim bir kaç zamandır karataya uyamadım bakalım bu düzeni tekrardan oturunca kilo veririm ne kadar olacak

Her günümüz mutluluk dolu geçsin canım

Hikayeniz beni bebek konusunda çok etkiledi bende bebek sahibi olmak için kilo vermekteyim ilaçlar iğneler yazada aşılama yada tüp bebek yaptıracağım ramazan sornası için sizin hikayeniz çok güzel öncesi sizin tedavi olup ikiz hamile kalmanız sonrası kendiliğinden gelen meleğiniz maşallah Rabbim analı babalı büyütsün çok hoşuma gitti Darısı başıma isteyen herkese inşallah yaa
Amin inşallah

Merhaba herkese.
Adım zeynep 38 yaşındayım.
14 martta diyetisyene başladım.
Şöğle bir durum var daha önce iki kere 5. Takıma başladım ama listeye giremeden ayrılmak zorunda kaldım.
Bu sefer farklı bir tskım olsun istiyorum acaba bir sakıncası olur mu ki.
Baştan söemek istedim.
14 martta 94.2 kg ile başladim. Bu sabah 92.5 kg idim.
Diyetisyenle de yoluma devam edecrğim.
Eğer sizin için de bir sakıncası yoksa burada da devam etmek istiyorum.
Hosgeldiniz

Şöyle ki ramazanda eğer iftarınızı sağlıklı bir şekilde yaparsanız leptin çalışır. Şöyle bir kural var yağ yakımı iki saat içinde başlıyor dört saatin sonunda leptin çalışmaya başlıyor ne kadar süre çalışırsa o kadar yağ yakıyoruz ben 8 saat yemek yemedim bir kaç zamandır karataya uyamadım bakalım bu düzeni tekrardan oturunca kilo veririm ne kadar olacak
Hadi inş güzel sonuçlar alırız

Allah kabul etsin tatlım
Amin canım❤️

Ben an itibari ile yemek işini kapattım. Saat 7.30 da sabah kahvaltısı yaptım Kahvaltımda 1 adet haşlanmış yumurta bir çay bardağı çiğ fındık 5 zeytin 1 domatws kibrit kutusundan az beyaz peynir
Saat 15.30 8 kaşık tavuk sote bir kase yoğurt bir kapya biber iki adet salatalık
Yoğurdum bitmedi tavuk sote dibinde bir buçuk kaşık daha var karnım çok doyunca yiyemedim.
Bir bardak karanfilli tarçınlı yeşilçay içtim
2,5 lt suyum tamam ama günün geri kalanıda sanırım içerim
Zumba 30 dk
Kitabımıda okudum sanırım herşey tamam :KK49:
Bu saatten sonra acıkmıyormusunuz

Hoşbulduk canım.

Ahhh ahhhh yoğunluk bizi mah ediuor.
Benim de 2 kızım var. Bir de çalışınca zaman çok az kalıyor. Bir de işleri yetiştiremeyince gücüm yemeye yetiyor. O
Da bana yol su olarak dönüuor.

Bunu bilmiyordum.
Süper bilgi.
Teşekkür ederim.

Hoşbulduk canım

Hepsini hepsini hepsini paylaş bizle olurmu:dua:

Canım herkesin meto farklı olunca, bazen aynı liste birinde hızla götürür kiloyu diğerinde yavaş..

Soda bazı bünyelerde şişkinlik yapıyor ama.. Bende öyle olmuştu mesela.. Sık tüketildiğinde yağ yakımına deatek değil köstek oluyor. Dikkat derim ben..

İyiyiz canım:KK200:sen?
Tamam arkadaşımızın dediği gibi yapalım o zaman..

Haklısınız ama ben hepsinin arasında 10 gün bırakıp yapıyroum bende şişkinlik yapmıyor aksine destekliyor açlığımı unutuyorum öneriniz için sağolun. Birde göbek için kürüm var sabahları kahvaltıdan önce bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı toz zencefil bir çay kaşığı bal bir limonun suyunu sıkıp katıyorum ve içiyorum hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor hemde göbek inceltiyor
Bilemedim ya karatay diyetine uyabilir miyim acaba ya kafama yatti gibi..

Back