• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar dün okul yoğundu onun üzerine eve sadece yemek için uğrayıp hiç dinlenmeden spora geçtim 1 saat kadar üst bölge fitness çalıştım ardından spinninge girdim :spor: Menumu bile paylaşamadım zaten sonra duş ve bayılmışım :D

Sanırım bir bakıma kader arkadaşıyız benimde doktorum tüp bebek yaptırmamı ama ondan önce kilo vermem gerektiğini söyledi. Sanırım tüp bebek fikrine alışıj olmamak beni sarstı da hemen spora yazıldım inşallah şuan evde leslie bazen pilates crunch yapıyorum bide yürüyüş arkadaşı arıyordum da sanırım artık eskisi gibi tek yürüyeceğim çok sağolun cevapladığınız için
Evet inşallah gunun birbirimize buradan birbirimize hamile olduğumuz müjdesini de vereceğimiz günler gelir :KK19:

Günaydın herkesee :KK54:
Ben bu akşam düzenli bir şekilde paylaşayım menümü artık, çünkü tam anlamıyla uyamıyorum, buraya da oyüzden geldim. İnşallah faydası olur.
Biraz kendimden ve kilolarımdan bahsedeyim size;
Evlendiğimde 60 kiloydum, boyum 1.60, sonra bebek için hormon tedavileri falan derken 75 kg. oldum, ve hamileydim bu kiloda, ikiz gebelik çok bulantılı ve ağır geçtiğinden hiç kilo almadan aksine vererek yine 75 kiloyla doğuma girdim, 1 hafta sonra 63 kiloydum:KK51:
Ikizlerim 4 aylikken tekrar hamile kaldım 68 kiloyla, ve yine 75 kg iken doğum yaptım.
Doğumdan sonra bebeklerim çok küçük olduğu için 3 aylık doğum kontrol iğneleri kullandım uzun dönemde ve bu iğneler bana kilo olarak döndü :silah: 87 ye kadar geldim:sus:
Gecen yıl 2,5 ayda 9 kilo vermiştim ama diyeti bozup sporu bıraktım şu an 80 kiloyum ve yaza tekrar 60 lı rakamları görmek istiyorum.

Dünkü menüm

Kahvaltı: 1 yumurta 2 dilim tb peynir zeytin salça tahinpekmez (1 tatlı k) çay
Ara: 1 çay br neskafe 2 hurma
Öğlen: 1 kase bol limonlu yeşillik, 2 kaşık haşlanmış bulgur ve biraz tavuk eti ( Seymasevde Seymasevde ) :))
Akşam: annem börek yapmıştı ben nooo dedim :duduk: vee 2 yumurtadan soğanlı omlet yapıp 1 dilim tb ile yedim ve spora gittim
Ara: spordan sonra yeşilçay

Ben bu akşam düzenli bir şekilde paylaşayım menümü artık, çünkü tam anlamıyla uyamıyorum, buraya da oyüzden geldim. İnşallah faydası olur.
Evlendiğimde 60 kiloydum, boyum 1.60, sonra bebek için hormon tedavileri falan derken 75 kg. oldum, ve hamileydim bu kiloda, ikiz gebelik çok bulantılı ve ağır geçtiğinden hiç kilo almadan aksine vererek yine 75 kiloyla doğuma girdim, 1 hafta sonra 63 kiloydum:KK51:
Ikizlerim 4 aylikken tekrar hamile kaldım 68 kiloyla, ve yine 75 kg iken doğum yaptım.
Doğumdan sonra bebeklerim çok küçük olduğu için 3 aylık doğum kontrol iğneleri kullandım uzun dönemde ve bu iğneler bana kilo olarak döndü :silah: 87 ye kadar geldim:sus:
Gecen yıl 2,5 ayda 9 kilo vermiştim ama diyeti bozup sporu bıraktım şu an 80 kiloyum ve yaza tekrar 60 lı rakamları görmek istiyorum.
Hikayeniz beni bebek konusunda çok etkiledi bende bebek sahibi olmak için kilo vermekteyim ilaçlar iğneler yazada aşılama yada tüp bebek yaptıracağım ramazan sornası için sizin hikayeniz çok güzel öncesi sizin tedavi olup ikiz hamile kalmanız sonrası kendiliğinden gelen meleğiniz maşallah Rabbim analı babalı büyütsün çok hoşuma gitti Darısı başıma isteyen herkese inşallah yaa

Ben içtiğim çay kahveleri yazmıyorum bşr etkisi olmadığını düşündüğüm ve listemi kabarık gösterdiği için :KK45:afiyet olsun canım çok güzel
Türk kahvesi neyse de nescafe kalorili olduğu için yazıyorum ben :) teşekkür ederim canım
Ben daha çok bit listemiz olsun ve birlikte aynı listeyi uygulayabilelim diye düşünmüştüm ama tabi bu da güzel.. emzirmek bende hiç kalori yakmiyor gibi yaaa neden acaba
senin dediğini de yapalım canım.olur yani... Emzirme yaş faktörü var diye düşündüğümden öyle dedim canım.emzirmek sana da çok iyi geliyordur canım benim kalori yakmaman mümmüm değil ki

Günaydın canlarımm :KK200: nasısınızz?
Günaydın tatlııım. İyiyim ben sen nasılsın
Dünkü menüm

Öğlen: 1 kase bol limonlu yeşillik, 2 kaşık haşlanmış bulgur ve biraz tavuk eti ( Seymasevde Seymasevde ) :))
Akşam: annem börek yapmıştı ben nooo dedim :duduk: vee 2 yumurtadan soğanlı omlet yapıp 1 dilim tb ile yedim ve spora gittim
Harikasın :KK9:
Hikayeniz beni bebek konusunda çok etkiledi bende bebek sahibi olmak için kilo vermekteyim ilaçlar iğneler yazada aşılama yada tüp bebek yaptıracağım ramazan sornası için sizin hikayeniz çok güzel öncesi sizin tedavi olup ikiz hamile kalmanız sonrası kendiliğinden gelen meleğiniz maşallah Rabbim analı babalı büyütsün çok hoşuma gitti Darısı başıma isteyen herkese inşallah yaa
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah sizlere. Bu yolda da gönül ferahlığı ve kolaylık diliyorum sizlere. Güzel günler göreceğiz güneşli günler :KK36::KK36:

Tamam kaptan başka kimse yok galiba :)) o zaman haftaya pazartesi tartilip başlayalim ben diyetisyenin verdiği listeye göre bi liste hazirlayıp paylaşayim sende düzeltme yaparsin kendine göre başlarız kaptanim olur mu :110:
Olur canım.. Listeyi önce paylaş ama.. Şööle bi görüp gardımızı alalım..

Ya kuralları okudum çoğu günlük Yaptıklarım ve seve seve katılırıkatılırım birde bu guruplar wp üzerinden mi
Wp üzeri derken?
Benimde günüm şöyle
Kahvaltı
3 dilim ekmek peynir zeytin
Öğlen yemek değilde ara yaptım çok geç yedim çünkü. 2 hurma 4 fındık
Akşam 2 dilim ekmek 1 tabak ekşili köfte çorbası
Misafirliğe gittim ordada 1 dilim kıbrıs tatlısı yedim
Yeşil çay içtim
300 ip atladım
Kitap okumadım
Su 2 lt içtim
Akşam çorba ile ekmek olmamış derken üzerine kıbrıs tatlısı:sopa:

O 300 ip akşam yenen ekmeği bile kurtarmaz, kıbrıs tatlısı da kıyafet çıkıntısı olarak sende kaldı:sinirli:
Arkadaşlar diyetimi ben karatay olarak yapıyordum iki öğün yani bi sakıncası varmı illa ara ile öğle yemeği olmalıımı
Bir karatay sevdalısı olarak ilgi ile takip edicem canım.. Tabiki sakıncaaı yok.
Benim sürecim çok farklı ben pkosum ve tiroidim var üatüne üstlük halime kalmakta sıkıntı yaşadığımdan hormon ilaçları iğneleri kullanıyordum doktor en son tüp bebek dedi. Ama şansımı artırmak için kilo vermem gerektiğinden de bahsedince ertrsi gün spora yazıldım ilk başta beş dakika eliptik üzerinde duramıyordum, instagramda herkes eliptikle zayıflıyordu ben duramıyordum inat ettim 80 dk eliptik yapıyordum haftanın üç günü, 6 km beş gün yürüyor iki günde zumba pilates crunch yapıyordum vücudum alışık olmadığından hızlıca bi kilo verimi başladı 95 ken bi baktım 85m sonra 80 sonra 75 en son 70. Daha sonra kayınvalidem bize geldi bizle kalmaya sporda bitmişti zaten ama kilo vermeye devam ediyordum o ara hamur işi düzensiz beslenme edilen davetler derken dördünü geri aldım oldum 74. Dikişde bi yerden kopunca tutturamadım ben karatay tarzı beslendim son günler hariç. İnşallah grupla beraber 6lı sayıları görüp yazın tedavim de şansımı attırırım
Sporda idolüm oldun birden bire.. Harikasın:KK9:

Türk kahvesi neyse de nescafe kalorili olduğu için yazıyorum ben :) teşekkür ederim canım
senin dediğini de yapalım canım.olur yani... Emzirme yaş faktörü var diye düşündüğümden öyle dedim canım.emzirmek sana da çok iyi geliyordur canım benim kalori yakmaman mümmüm değil ki

Günaydın tatlııım. İyiyim ben sen nasılsın

Harikasın :KK9:
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaallah sizlere. Bu yolda da gönül ferahlığı ve kolaylık diliyorum sizlere. Güzel günler göreceğiz güneşli günler :KK36::KK36:
İnşallahh inşallahh

Wp üzeri derken?

Akşam çorba ile ekmek olmamış derken üzerine kıbrıs tatlısı:sopa:

O 300 ip akşam yenen ekmeği bile kurtarmaz, kıbrıs tatlısı da kıyafet çıkıntısı olarak sende kaldı:sinirli:

Bir karatay sevdalısı olarak ilgi ile takip edicem canım.. Tabiki sakıncaaı yok.

Sporda idolüm oldun birden bire.. Harikasın:KK9:
Ne haddime idol olmak. Çok onure ettiniz beni. Ben de karatay sevdalısıyım ve alışkanlık haline getirdim akşam menülerimi birden paylaşrım diye sabahı yazmadım ama mesaşa sabah yedi buçukta kahvaltımı yaptım şuan itibari ile 5,5 saattir ağzıma mercimek tanesi bile koymadım yemeğimi şimdi yapmaya başlayacağım üç buçuk dört gibi yemeğimi yiyicem leptin o saate kadar çalışacak komşum 35 kilo verdi karatayla. Dilerim bende yine kilo verebilip 69u görürüm herkes inşallah istediği kiloya düşer

Merhaba, umarim herkes sendromsuz bir Pazartesi ile baslamiştir haftaya :) üç aylar bugün itibari ile başladı, herkese hayır,huzur getirsin, Ramazan'a da ulaşmak nasip olsun inşaallah.

SABAH (09:00)
2 ince dilim t.b.ekmeği
1 parça beyaz peynir
5 dal roka
Domates&salatalık
1 yumurta ile omlet

ARA (12:00)
1 adet ceviz, 10 adet fındık

ÖĞLEN (14:00)
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

AKŞAM (18:30)
4 adet etsiz çiğ köfte (marul ile)
1 bardak ayran

ARA (22:00)
6 adet çilek
1 küçük kivi
1 fincan yeşil çay

Spor: 40dk tempolu yürüyüş.
Su: 1,5 litre
Kitap bugün yok maalesef.
Akşam sonrası ara olmamış canım.. Yoksa menü gayet güzeldi..
Bana gelelim :))
Sabah
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates Yeşillik falan
6 zeytin
Ara 1 nescafe 2 hurma
Öğle
3 kaşık lahana sote
3 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Az kızarmış hellim ve salata
3 kaşık süzme yoğurt
Ara
1 nescafe 2 hurma
Su 1buçuk litre belki... Unutuyorum içmeyi.
Spor 638 kalori mi ne yaktım bugün.yürüyüşüm birbuçuk saati geçti.
Kitap yok

Klavyem ne hikmetse siteye yazarken bozuluyor .canım çıktı yahu düzgün yazacağım diye :KK53:

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :KK19:
Akşam 1 dilim ekmek hariç menü güzel canım.. Kitap neden yok?
Sanırım bir bakıma kader arkadaşıyız benimde doktorum tüp bebek yaptırmamı ama ondan önce kilo vermem gerektiğini söyledi. Sanırım tüp bebek fikrine alışıj olmamak beni sarstı da hemen spora yazıldım inşallah şuan evde leslie bazen pilates crunch yapıyorum bide yürüyüş arkadaşı arıyordum da sanırım artık eskisi gibi tek yürüyeceğim çok sağolun cevapladığınız için
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Benim takımım çok kısmetlidir.. Takıma gelen hamile kalır.. Hadi sana da bulaşsın inşallah.

Akşam sonrası ara olmamış canım.. Yoksa menü gayet güzeldi..

Akşam 1 dilim ekmek hariç menü güzel canım.. Kitap neden yok?

Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Benim takımım çok kısmetlidir.. Takıma gelen hamile kalır.. Hadi sana da bulaşsın inşallah.
Ağzınızdan bal damlıyor inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok sağolunnn

Diyet de çok öneemli çünkü günün 2-3 saati spor yaparken kalan 21-22 saat diyet yapıyorsun. Sporun en büyük avantajı sıkılaşmammı ve incelmemi sağlamasıydı. Benim komşum 98 kgda idi evde leslie ve yürüyüş yaparak altı yedi ayda 65e indi tabi spora gidemediğinden sarktı vücudu ama. Karataya birebir uyarak başardı. Ben onda gördüm ilk çok etkilendim çünkü çok zayıfladı. Yürüyüşle suyla destekleyince ortaya çok güzel şeylr çıkarıyor diyet bende şimdi bugün itibari ile yine paylaştım ayrıca kürlerde yapıyorum ben
Hepsini hepsini hepsini paylaş bizle olurmu:dua:
Ben daha çok bit listemiz olsun ve birlikte aynı listeyi uygulayabilelim diye düşünmüştüm ama tabi bu da güzel.. emzirmek bende hiç kalori yakmiyor gibi yaaa neden acaba
Canım herkesin meto farklı olunca, bazen aynı liste birinde hızla götürür kiloyu diğerinde yavaş..
Dukan birasını biliyorsunuzdur ilk başta onu yaptım o ara sporda yapıyordum on beş günde 3 kg verdim kürün etkisimi bilmiyorum ama ödemi attığından eminim bugünde şöyle bir küre başladım bir şişe maden suyunu bardağa boşaltıp yarım limon suyu sıktım sonra üç yemek kaşığı ev yoğurdu katıp bir çay kaşığıda zencefil ekledim karıştırıp kahvaltıdan önce içtim on günde bunu yapacağım göbek ve basen de incelme yapıyormuş deneyenlerin yorumlarını okudumda
Soda bazı bünyelerde şişkinlik yapıyor ama.. Bende öyle olmuştu mesela.. Sık tüketildiğinde yağ yakımına deatek değil köstek oluyor. Dikkat derim ben..

Günaydın canlarımm :KK200: nasısınızz?
İyiyiz canım:KK200:sen?

Dünkü menüm

:olamaz: Daaş geldii

Ooo onca hamilelik dönemi kilo alma en son doğum kontrol iğnelerinin yağtığına bak sen..
Gidecek inşalla tüm piss yağlar...
Dünkü menüm

Harikasın bebeğimm:KK9:kitap?
Olacak inşallah canım yeterki çok stres yapma.

Ne haddime idol olmak. Çok onure ettiniz beni. Ben de karatay sevdalısıyım ve alışkanlık haline getirdim akşam menülerimi birden paylaşrım diye sabahı yazmadım ama mesaşa sabah yedi buçukta kahvaltımı yaptım şuan itibari ile 5,5 saattir ağzıma mercimek tanesi bile koymadım yemeğimi şimdi yapmaya başlayacağım üç buçuk dört gibi yemeğimi yiyicem leptin o saate kadar çalışacak komşum 35 kilo verdi karatayla. Dilerim bende yine kilo verebilip 69u görürüm herkes inşallah istediği kiloya düşer

Ben menülerimde olmasa da saat kısmına uymaya çalışıyorum.. 5 saat ara ile en az uyguluyorum. Bu bile yerinde sayan kilomda tıngırdamaya başladı..
Bir de menü ye uyabilsem demekki..

Çalışsın leptinler.. :KK31:

Back