Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bizde haftasonu düzen yok maalesef zamanlamam biraz yanlış oldu galiba ama olsun günü yok bunun az yiycem öz yiycem haftasonu na uymiycam sadece zamaninda yiyemiycem.. bizde 7 oldu mu oğlusumla uyku savaşı başlıyor haftaiçi uyanıyorum ama haftasonu uyumak istiyorum debelleşip duruyoruz... Yarim litrelik bardağimla limonlu ılık suyumu içtim ama kahvaltı 12 yi bulacak galiba.. siz sabah uyaninca kahvaltidan önce neler yapıyorsunuz..

Senin mönü de çok başarılı yağ yakıcı kürler de yapiyor musun acaba..

Immm en sevdiklerimden beni bitiren bunalar ama sen tek öğün yemekle durumu toparlamişsin..

Çok teşekkür ederim bu sabah tartildim kilomu boyumu hedefi yazdim. Aslında diyetisyenede gittim bi listem var ama şu anda çok sistemli olamıyorum küçük bebek ve evde temizlik var ayrica yatiya misfirim var haftaya .. şöyle 2 haftaya kadar toparlarim diye düşünüyorum ama 2 haftaya kadar 2 kilo neden gitmesin demi ama :))

Gunaydin kizlarrr ben de durum bu
Boyum 1 60
Kilom 82 2
Hedefim ilk etapta 70 olmak
Umarim olur
Bıyumuz aynı sayılır benim 1.59 10 kilo vermem lazım.

Bende çok erken kalkıyorum büyük kızım sabahçı 7:15 te onu gönderip çocuklar uyurken kahvaltımı yapmaya çalışıyorum. Uyandıktan sonra anca onlarla ilgilen biri okula gidicek biri okuldan gelicek kahvaltıya fırsat olmuyor öğlene kadar. Bu hafta sıkı yapmak istiyorum 60 görmek istiyorum ama bakalım inş kaçamaksız bir hafta olur

Senin mönü de çok başarılı yağ yakıcı kürler de yapiyor musun acaba..
Teşekkür ederim, şimdilik bir kür uygulamıyorum ama geceden 1 bardak suya 1 adet kabuklu cevizi koyup sabah da kalkinca suyu içmeyi düşünüyorum. İnsülin direnci için faydalı olduğunu söylemişti aile hekimiz.

kızlar birkaç hafta biraz kaos ortamı oldu hayatımda elim ermedi gerçekten yazmaya içimden de gelmedi.....ama iyi olan şey şu ki, bu süreçte asla diyeti bozmadım, sporumu aksatmadım (haftada 4 gün gitmeye çalışıyorum haftaiçi okulla aşırı yorucu oluyor ama yapacak bir şey yok) sizler nasılsınız?

İyi olmana diyeti bozmamana sevindim iyiyim bende çok şükür. Bekliyoruz ihmal etme bizi

kızlar ben listede yokum ya, tartılıyorum sonra kaç çıktığımı hatırlamıyorum ajandama tarihleriyle beraber not almaya karar verdim ya iyice takip edemez oldum

cumartesi menüsü

kahvaltı: (baya iştahım açıktı kahvaltıda kaç gündür canım bir şey istemiyordu o yüzden tadını çıkardım) 3 dilim tb, 2 kk peynir, bol salça, zeytin ve ölçülü tahinpekmez çay
ara: yeşilçay
öğlen: 3 yumurtadan patatesli yumurta
spora gittim sonra
ara: spordan sonra 1 muz, az çubuk kraker
ara: şuan sade kahve 2 hurma ve fırında kestane var 3-4 tane yerim

sporda 1 saate yakın bantta kardiyo yaptım ve alt bölgeye çalıştım fitness olarak

Senin kilo kaç acaba.. 1 tane cocukla bu kadar zorlanıyorken 1den fazla çocuğu olanlaraa hayranlıkla bakıyorum Allah kolaylik versin gerçekten.. benim hafta ici daha düzenli ya bugün zorladi beni..

Çok güzel öğünlerin bence gayet ölçülü.

Senin kilo kaç acaba.. 1 tane cocukla bu kadar zorlanıyorken 1den fazla çocuğu olanlaraa hayranlıkla bakıyorum Allah kolaylik versin gerçekten.. benim hafta ici daha düzenli ya bugün zorladi beni..
Benim kilo 61 hedef 50 3 tane çocuğum var 32 yaşındayım. Amiin cümlemize inş. Çocuklar yoruyor.

canım hoşgeldin öncelikle tanışmamıştık, umarım hep birlikte hedefi görürüz :) menun ve sporun gayet iyi
gayet iyisin kaptan, bu arada ben de bayılırım soğanlı omlete
senın de cok iyi fıstık kardiyo özellikle :)
hoşgeldın sen de tatlım umarım bırlıkte hedefi görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…