Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hafta sonları genelde kaçamak olabiliyor diyette ama maaşallah güzel kapanış olmuş özellikle spor gayet iyi

Öğlen çok hafif olmuş , corba veya biraz yoğurt da ekleyebilirmişsin aslında ama tavuk göğsü olduğu için öğlenin hafif olması da bir yandan iyi olmuş aslında. :)

Sabah 11.00
Yarım simit,2 zeytin,1 sucuklu yumurta,1lokma peynir,domates, salatalık
Aksam 17.00
1 porsiyon sulu köfte, 3 kaşık yeşil fasulye,1 dilim ekmek
Ara 19.00 bir top dondurma
6000 adım
2 litre su
Akşam 5'ten sonra yemek yememeniz sonrası için zor olmadı mı..dondurma var ama şekerli olduğu için kan şekerini hızlı yükseltip sonra ani düşüşe sebep olabiliyor ,tabii size bir rahatsızlık vermesiyle ne âlâ

Doğa yürüyüşleri çok zevkli olur, inşallah sizin de çok keyif alacağınız bir gezi olur. İyi geceler

Bu sabah arkadaşıma davetliydim, kahvaltı ve öğlen bir arada oldu açıkçası. Menüde olanlardan abartmadan yemeye çalıştım. Ve günün kalanında da gece geç vakite kadar disaridaydim. Elimden geldiğince diyetin dışına çıkmamaya çalıştım.

Sabah (11:30)
*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim beyaz peynir
*Domates &salatalık
*2 çorba kaşığı şehriye salatası

Saat 12:30
*2 çorba kaşığı ev mantısı

Akşam (20:00)
* 1 kase mercimek çorbası
*4 adet ızgara köfte
*Çok az haşlanmış sebze(kabak ve havuç)
*1 bardak ayran

Gece (23:00)
*2 fincan açık siyah çay (tatlandırıcı ile)

Su: 2 Litre
Spor: 40 dakika yürüyüş.
Kitap icin maalesef bugün zamanım olmadı.

Bugün beni motive eden olay ise; masada 2 çeşit tatlı olmasına rağmen elimi bile surmedim

Ben ilk zamanlar saat 17.00 de en son yemeğimi yiyordum. O saatden sonra hiç yemiyordum. Kilo vermem yavaşlamaya başlayınca o saati 17.00 en geç 18.30 arasına çektim. Dondurma kendimi şımarttığımın göstergesi. Yememeliydim, regli döneminde olduğum için dayanamadım. Verdiğim kilo 78.00 görürsem önümüzdeki hafta toplam 10 kilo olacak. Hafta 1 kilo vermeye çalışıyorum. Eskisi gibi iştahımda kalmadı. Az yiyince doyuyorum

Ayrıca akşamları erken yatmaya çalışıyorum. Hafta sonlarım biraz sapıtıyor ama hafta içi saat 22.00 geçirmem. Bazen küçük kızımla 21.00 da bile yatabiliyorum. Yoksa akşam acıktığımı hissediyorum. Biraz dayanmaya çalışıyorum. Kızlar uyku saatini geciktirirse ben acıkmaya başladım. Hadi uyuyalım felan diyorum. Eşimde Doğu görevi için başka ilde yaşıyor. Hafta sonları gelebiliyor. O yokken diyet yapması daha kolay. 1 yil sonra bitiyor görevi o gelen kadar edki kiloma dönmeye kararlıyım. O geldiğinde tempom artacak. Yürüyüşü bile zaman bulamaya bilirim. Ben sana destek olurum diyor ama işimi şansa bırakamam o gelmeden eski kiloma döneceğim kafaya taktım

Tebrikler gayet iyi bir gün

Ya beni bu guruba yönlendirdiler ama bana yardımcı olun
1 sayfada kurallar yazıyor. Gruba katılmış sayılırsın aslında 15 gün boyunca hergün akşam yediklerini yaz. 1 sayfadaki kuralları gerçek leştir. Takım kaptanımız uygun görürse 15 günün sonunda etsplara

En son 19.00 da diyecektim 17.00 yazmışım

Çok yürümüşsün yakmışsındır inşşş
Nekadar güzel iyi eğlenceler

Hareket çokk yakmışsındır yediklerini akşam çok hafif geçirmişin gözüme batmadı poğça çikolata pilav felan :))

Maşallah valla çok takdir ettim seni gene çok iyisin

Günaydın kızlar iyi pazarlar market alışverişine geldim şimdi, çok az sütlü filtre kahvemi içiyorum, çünkü kafamın ayılması gerek uykulu gibiyim, şeytan yanına bi ahududulu cheesecake al dedi ama ben onu dinlemedim hayırrr dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…