Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kızlar
Tahmin ettiğimden uzun ara verdim yavaştan dönemem lazım biraz kilo almıştım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama bıraktığım kiloya yakınımdır diye tahmin ediyorum :) spora da başladım haftanın 5 günü gideceğim zorunlu olarak inşallah bu sefer devamlılığı sağlarım :)

Olsun okadar ödül maşallah çok iyi gidiyorsun. Takdirle takip ediyorum seni.

Günaydın canlar, sabah tartıldım 69,6 çıktım

Bu arada dün o yorgunlukla spora gittim spinning e girdim ve 20 dk eğimli yürüdüm bantta
Vermişsin negüzel sporda süper olmuş

Günaydın kızlar.güzel bir haftasonu geçirelim inşallah.yediklerimiZe de dikkat edelim haftasonu deyip abartmayalım kendime de söylüyorum tabi
Ay inşş canım şimdilik hiç kaçamaksız gidiyor günüm. Annemdeyim
Afiyet olsun bol karbonhidratlı olmuş günün :))

Maşallah çok iyi spor.. bol bol su iç su ağırlığın için.
İnş kaçamaksız biter bugün
Öpüldün şekerim.

Kızlar bugün alışveriş yaptım ve hep bir küçük beden aldım sırf içine girebilmek için azimlenirim diye.düğmeler anca kapanıyor aldıklarımın.bence bu güzel bir motivasyon olabilir.bir de birşey teklif ediyorum kaptanım @akrep33 bu ayki hedeflerimizi belirleyip yazsak ay sonunda baksak ne kadar yaklaşmışız diye.mesela benim Nisana kadar mart ayı hedefim 63

İyi fikir cidden. Ben hedefimi 59,5 olarak koyayım şuan 61 kiloyum 1,5 kilo iyi heralde

Bugünkü menüm
Sabah:2dlm hellim,mantarlı omlet,4zeytin,domates,1dlm tb ekmek
Ara:latte
Öğle:5-6 kaşık pırasa,1kase yoğurt,1 parça yufka ekmek
Ara:7badem,1portakal
Akşam:6-7 kaşık bamye,3-4 kaşık bulgur pilavı,1kase yoğurt,1parça yufka ekmek
Az önce 4 yerfıstığı
40dk hııt cardio,10 dk karın egzersizi,2lt su

menüm

kahvaltı: 1,5 dilim tb, az salça tereyağı ve tahinpekmez çay
ara: 1 elma
öğlen: 2 parmak kalınlığında peynirli pide ve ayran
akşam: 1 kase yayla çorbası, 1 dilim tb, biraz zeytin
ara: yeşilçay
ara: türk kahvesi, 2 çatal kadayıf tatlısı

kızlar merhaba,
Hem yedim hem yaktım bugün bence.
Sabah bi açma bi kurabiye
ara Türk kahvesi
Öğlen etli biber dolması
2 kaşık fesleğenli makarna
domates çorbası
bi kase cacık

Türk kahvesi

akşam
1 kase yeşil mercimek yemeği
1 dilim susamlı ekmek
2 dilim hindi füme
1 dilim kaşar
1 adet laviva çikolata

Su 2,5 lt
4 siyah çay
1 yeşil çay
12000 adım

14 saat derse girdim daha ne olsun. Şimdi güzel bir kitap alacağım kütüphaneden yatak odasına çıkıp dinleneyim azıcık sonra duş vb..
Valla kızlar insan yürüdükçe direnci artıyor. son 5 dk dönüşte sağ ayak bileğimin azıcık zorlandığını hissettim 10 gün önce 3000 adımdan sonra ağrıyordu.
Bugün yeni yıkanmış bir pantalon giydim senin g.tün küçülmül dedi kızamadım kötü kelimesine küçülmüş deyince..Göbek de azıcık gitse 42 beden olsa 1 ay içinde üstüm de..

İyi geceler

İyi geceler
10.03.2018
Sabah 10.30
1 yumurta,1 er salatalık,domates,2 ekmek , 4 dilim kaşar peynir,yeşil çay
Kızımı 2.30 sınava götürdüm. Gelmemiz 4.30 buldu. Ara felan yapamadım. Saat 17.00 da 1 dilim pizza, ayran
Saat 8.30 gibi açıktım yoğurt ile zencefil,pul biber,çeyrek limonu karıştırdım yedim. 1 avuçta leblebi
Saat 18.00 gibi 45 dk yürüyüş
Kitap okuyamadım
2 litre kadar su

Şimdi aklıma geldi sınava gitmeden meyve yemiştim. Yarım elma,3 dilim ayva

hoşgeldin canım çok sevindim geldiğine. Spora gitmek zorunda olduğunda daha iyi ilerliyor spor işi. Kendini zorunda bırakmakla iyi yapmışsın

Süpersin arkadaşım bravo valla
İyisin şekerim
Canım bugün yürüyüşün süper ötesi ama menün olmamış. Sırf açma 3 dilim ekmek yerine geçiyor daha kurabiye dolma makarna çorba ekmek var. Bunların hepsi ekmek yerine geçen besinler. Laviva çikolataya hiç değinmiyorum bile. Seni de anlıyorum bi taraftan. Tempon yoğun, imkanların şartların bizim gibi değil. Bi planlama yapmak lazım sana. Gün içinde daha sağlıklı tercihler yapman lazım. Kaç kiloydun kaç olmak istiyorsun? Kusura bakma aklımda kalmamış hiç...
günün başarılı geçmiş canım

Selamlar kızlar
Menüm
Sabah
Yarım simit+1 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
Domates
Ara 1 nescafe 1 kuru incir çeyrek Trabzon hurmasının kurusu
Akşam
5 kaşık kıymalı bezelye
2 kaşık pırasa
3 dilim ekmek
3 kaşık yoğurt
1 kk peynir
Ara
1 elma 2 kaşık yoğurt
Spor 70 dk plates
Kitap yok
Su 2 litre sanırım
Bugün gün boyu dışarıdayım. Kaçamak yapmayacağım diye direndim. Akşam gelip evde yedim ama zor dayandım. Çok çok çok acıktım. Şehir içinde değildim. Dağlara çıktık arabayla. O yüzden istediğim anda yemek bulabilecek durumda da olamadım. Yanımda meyve kurusu vardı ama yedim fakat kesmedi beni.

Bence gayet güzel olmuş. Ben de dün dışarda olduğum için yiyememiştim. Sabah tartıldim da 100 gr eksilmiş hemen

Yorumun için teşekkür ederim canım. Evet haftasonu böyle oluyor epey yoğun.
77 ile başladım 65 olmak istiyorum Kurban bayramına kadar filan. İlk hedef 15 nisan 73 olmak. 5 şubatta başladım şimdi 75in ucundayım inemedi lanet tartı aşağıya (suç tartıda laviva masum)
Dün iş yerinde abla biraz karbonhidrata boğdu bizi dışarı çıkıp yemeğe de vakit olmadı 14 saat ders yapınca..
Bakalım bugün nasıl olacak..

Ben de 74.00 net olmak istiyorum mart sonunda..daha önce hızlı verip aldığım için tam gitsin sporla gitsin inşallah

Afiyet olsun güzel geçmiş.

Sanki çok az yemişin canım. Gerçi ekmekte var her öğünde.
Çok tatlısın. Menün baya bi karbonhidrat olmuş. Adımın çok iyi maşalaah

Kızlar bir de bu hafta 45-50bin adım hedefi koymuştum ama 55bin adım kadar atmışım şükür hedefimi aştım şükür..
Bu hafta da 50-56 bin hedef koyuyorum kendime.
1 de 5 dk karın egzersizi inşallah

Çok az yemişin. Gerçi pizza doyurmuştur.

Güzel geçmiş maşallah beğendim.

Bende dün akşam giremedim kızlar menümü yazayım
Sabah
1 sade poğça ve peynir
Ara:2 dilim portakal
Öğlen:1 tam buğday ekmeği 3 köfte kadar tavuk haşlanmış
Ara:2 hurma
Akşam: 1 porsiyon et döner(ekmek pilav yok) salata)
Su nekadar içtim bilmiyorum dün.
Spor 500 ip atladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…