• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok haklısın arkadaşım. Bencede silkelenelim. Diğer takımları okuyorum arada. Çok sıkı tutuyorlar vallahi. Bizde bir şeyler yapalım.
Evetya valla diğer takımlar çok sıkı birde çok faaller bizim takım hiç konuşmuyor. İlk zamanlar her öğünümde yazıyordum baktım tek ben konuşuyorum o yüzden çok yazmıyorum.
Öyle olunca motive oluyor insan.

Günaydın kızlar;
Epey yoğun bir gün olacak bugün. Kendi dersim ve özel dersim hepsi bugün. Ancak akşam 10 gibi evde olurum.
Sabah su
Müsli yemeyi düşünüyorum bu sabah hiç uğraşamam tek başıma..
Öğle okulda ne çıkarsa
Akşam ya yolda bir şey almam gerek o da sağlıklı olmayacak ya da 10 da yiyeceğim sizce hangisi?:KK76:
Spor hedefi 250 ip 7000 adım eğer ayağım sorun yapmazsa..
Çarşafa dolanmaya çarşambalar diliyorum
Sevgiler
Canım 10 da yemendense inş yolda sandviç felan bişey yersin. Geç yemek daha ağır ama salata tarzı bişeyle geçirirsende çok iyi

Selam kızlar dun o yorgunluğa akşam arkadaşımla dışarıdaydım akşam biraz sacmaladım şuan spordayım

Kahvaltı: 1,5 dilim tb az salça peynir zeytin tahinpekmez çay
Ara: turk kahve 1 ısırık çiko
Ara: yarım muz
Öğlen: tombiş döner menu ekmeğin yarısını yedim etlerini bir de, yarı patates ve ayran
Ara: spordan önce sade filtre kahve

İyi akşamlar
Kahvaltım 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
Öğlen 2 dilim ekmek bir tabak yoğurtlu havuç sote ( misafir olduğu halde yemedim ne pastadan ne börekten nede buhara pilavından)
Akşam 1 kase yoğurt çorbası 1 parça et
2 lt su
3 fincan şekersiz az süt filtre kahve
Spor 200 ip
Kitap halen aynı kitap simyacının sırrı bi bitmedi.
:KK9: tebrik ederim seni canım bravo.
Evetya valla diğer takımlar çok sıkı birde çok faaller bizim takım hiç konuşmuyor. İlk zamanlar her öğünümde yazıyordum baktım tek ben konuşuyorum o yüzden çok yazmıyorum.
Öyle olunca motive oluyor insan.
Bütün meşgul insanlar bizde galiba :KK48:
. Yarın özellikle bizim için çok önemli. Perşembeleri daha dikkatli olmalıyız
Selam kızlar dun o yorgunluğa akşam arkadaşımla dışarıdaydım akşam biraz sacmaladım şuan spordayım

Öğlen: tombiş döner menu ekmeğin yarısını yedim etlerini bir de, yarı patates ve ayran
akşamıda hafif geçirdin mi süper canım

Selam canlar
Bugün listemin dışına çıkmak mecburiyetinde kaldım. Sonunda doğum param yattı :21: onu çekmeye ptt ye gittik. Çok sıra vardı mecburen dışarıda yedim
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte
4 çatal tatlı :KK42:

Ara 5 6 tane elma kurusu 1 badem 1 kaju
Tatlıyı uzun zamandır görmediğim okul arkadaşım ikram etti. Onların restorana gittiğimi sonradan anladım. Tatlı yermisin dedi yok rejim yapıyorum yiyemem dedim. Emzirmeye gittim. Bi geldim masada tatlı :KK67: başka ikramlarıda oldu tatlı ikramını da yemezsen ayıp olur dedi annem. Yedim...
Akşamı yoğurt la geçiştirmeyi düşünüyorum ve eliptik yapıcam.

Senin yaptığın spor o saçmalıkları eritir inş ❤️

Selam canlar
Bugün listemin dışına çıkmak mecburiyetinde kaldım. Sonunda doğum param yattı :21: onu çekmeye ptt ye gittik. Çok sıra vardı mecburen dışarıda yedim
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte

Tatlıyı uzun zamandır görmediğim okul arkadaşım ikram etti. Onların restorana gittiğimi sonradan anladım. Tatlı yermisin dedi yok rejim yapıyorum yiyemem dedim. Emzirmeye gittim. Bi geldim masada tatlı :KK67: başka ikramlarıda oldu tatlı ikramını da yemezsen ayıp olur dedi annem. Yedim...
Genede çok iyi menün bence.

İyi akşamlar
Öğlen 2 dilim ekmek bir tabak yoğurtlu havuç sote ( misafir olduğu halde yemedim ne pastadan ne börekten nede buhara pilavından)
2 lt su
Spor 200 ip
harikasın canım ya maşallah sana, iradeni kutluyorum :)
:KK9: tebrik ederim seni canım bravo.

Bütün meşgul insanlar bizde galiba :KK48:
. Yarın özellikle bizim için çok önemli. Perşembeleri daha dikkatli olmalıyız akşamıda hafif geçirdin mi süper canım
kesinlikle öyle yarın baya önemli
Selam canlar
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte

bazen mecbur kalıyor insan bence yemen, diyet yapıyorum demenden daha iyi olmuş ben böyle konuları ulu orta konusmayı hiç sevmem zaten yakmıssındır afiyet olsun :)
Senin yaptığın spor o saçmalıkları eritir inş ❤️
inş fıstıgımm :)

Kızlar bahar geldi.bir silkelenip kendimize gelelim lütfen :duduk: ben eski pantolonlarımın içine sığmak istiyorum artık, pantolonun üstünden göbeğimin çıkmasını istemiyorum
kesinlikle yaa kiloluyken baharın gelmesi bile mutsuz ediyor insanı giyemedıklerini düşününce :( o yuzden kesinlikle katılıyorum elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız kendimiz için...ben de bir tane pantolon denedim bugun göbege dogru cektıkce o yandan fırlayan fazlalıklar tanrım korkunctu sıgamadım ben de mesela ona sıgmak ıstıyorum

İyi akşamlar
2 lt su
Spor 200 ip
Bravo sana :KK9:işte iradenin gücü

bugün olmamış yarın çok dikkat etmelisin perşembe:stop:
Selam canlar
Sabah
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
Domates salatalık
5 zeytin
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 el kadar yufka
Izgara et
1 kaşık yoğurt
1 çiğ köfte

yine de iyi atlatmışsın yarın toparlarsın :KK76:

İyi akşamlar kızlar
Sabah:tb ekmeğine tost,omlet,4zeytin,domates,1çk diyet reçel
Öğle:1tabak terbiyeli köfteli çorba,1kase yoğurt
Ara:1elma,1ceviz
Akşam:ızgara levrek,roka,pancar turşusu,şalgam suyu
2lt su,30dk oğlumla dans :KK76::KK71: just Dance diye bir uygulama buldu, yarışıyoruz hem çok eğlenceli hem de baya terletti
Kitap; hala mutluluk tuzağı

İyi akşamlar kızlar
2lt su,30dk oğlumla dans :KK76::KK71: just Dance diye bir uygulama buldu, yarışıyoruz hem çok eğlenceli hem de baya terletti
harikasın canım :)

selam kızlar spordan gelince 3-4 kaşık bulgur pilavı yedim şimdi yeşilçay içiyorum..

30 dk kardiyo sonra alt bölge çalıştım :spor:
Balla sen yazı güzel karşılıycan bu tempoyla :rapci:

İyi akşamlar kızlar
Negüzelll hemde birlikte oyun oynamış oluyorsun. Bende bakayım uygulamaya:dua:
Çok güzel geçmiş günün:KK9:

Genede çok iyi menün bence.
Gerçekten mi :KK200: sevindim böyle düşünmene. Ödevimi mi yapmamış gibi suçluluk hissediyorum
merrr merrr valla he tüm meşguller bi arada kaptanımızda yok özletti kendini. :KK8:
@akrep33
Bende özledim kaptanımı... En son hastaydı, ona rağmen azimle spor yapıyordu maşaallah...
bazen mecbur kalıyor insan bence yemen, diyet yapıyorum demenden daha iyi olmuş ben böyle konuları ulu orta konusmayı hiç sevmem zaten yakmıssındır afiyet olsun :)
Ben de sevmem ama kestirmeden söyleyeyim dedim. Bide erkek arkadaşa söylemek daha kolay oluyor bazen Hoppa
yine de iyi atlatmışsın yarın toparlarsın :KK76:
Hadi inşaallah. Spor yaptım zatiii
İyi akşamlar kızlar
oh lalaaaa :KK37: çok güzel

Kızlar
30dk zumba
15dk eliptik
10dk bölgesel +soğuma hareketleri yaptım
Totalde 550 yaktım
Spordan yarım saat önce 1 nescafe 1 kuru incir tükettim. Spor öncesi kafein iyi oluyor
Şimdi ya süt tarçın ya da yoğurt tarçın yapıcam belki elma eşliğinde.

Dostlar yarın perşembe!!
Hepimiz dikkat edelim birlikten kuvvet doğar :KK5:
Kaçamak yaparken kendimizi düşünmüyorsak birbirimizi düşünelim. Mart geldi. 1 haftası gitti bile... Yakında montların altına saklanamayacağız. Haydi dostlar hayallerimize koşalım

Bunlar hep Spordan oluyor.neşe doluyor insan :KK53::KK45::halay:

selam kızlar
Sabah plan yaptım kuşlukta değişti.
Sabah müsli yemeyi planlamıştım sonra erken çıkmam gerekti kahvaltı yapamadan çıktım.
Saat 11 de hem kahvaltı hem öğlen bir arada olmuş oldu,
yarım kepçe yayla çorbası
1 kaşık ıspanak kavurma
2 kaşık havuç tarator
bir kase yağsız salata
4 köfte fırında
4 kaşık bulgur pilavı

Saat 18:00 kadar bir şey yemeye zaman olmadı bir kahve içtim
arkadaştan 2-3 çubuk kraker tırtıkladım.
Akşam 3 yemek kaşığı kadar döner ve 1 top kepekli ekmek yedim.
Derste yarım portakal çeyrek armut yedim 20:00 de
Şimdi de yeşil çay içiyorum.
Su 2 tane 500 ml su ve 6 bardak herhalde 2 lt olmuştur.
6000 adım ve 300 ip atlama var
Kitap: tekrar okuyorum ama kadın beyni erkek beyni çünkü yarın derste işleyeceğiz

Back