Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım :) hoşgeldin :)

Çok çok kötü değil ama belki porsiyonları biraz düşürseydin daha iyi olurdu 1 tabak sarma yerine yarım tabak 3 dilim ekmek yerine 2 dilim gibi
Çok güzel menü afiyet olsun canım :)
Nutellayı tahmin etmiştim akşam miktarlarda ölçülüyse gündüzle dengelemişsin :) bu arada izlediğin film Demet Akbağ’ın yeni filmi di mi nasıl beğendin mi?

Ben sporumu yazmayı unuttum bugünde 1 saat yaptım pilatesi pertim çıktı yine esnemeyi kendim yaptım bakalım ne zaman 1,5 saati hakkıyla tamamlıycam :) bu arada bacaklarım aşırı ağrıyor yerimden kalkıp otururken mahvoluyorum ama bi yandan da hoşuma gidiyor inş sıkılaşırım 21 gün sonunda çok ihtiyacım var :)

Harikasın ya valla benim 3 gün ağrıdı son yaptığımda. Soğuma hareketi az yaptım ama ondan oldu biliyorum. Muz iyi gelir kuzum kas ağrısına

Menüm şöyle
Sabah
3 dilim ekmek
1 beyaz+1 tam yumurtayı ceviz kadar Patatesle tavada pişirdim. Onun birazı kaldı yiyemedim
2 kk tulum peyniri
2 zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal ve tereyağ
Ara 1 dilim ananas
Öğle
5 kaşık kıymalı kapuska
3 kaşık ebegümeci
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
2 pişi yedim çok büyük değillerdi
1 kk peynir
Akşam
1 tabak enginarlı bakla
1 kase yoğurt
1 kepçe tarhana
2 lokma ekmek
Ara 1 kare bitterçikolata
Spor yok
Su yaklaşık 2 litre

Yani ben enis arıkan ın kendini saf gösterme becerisine hayranım ve baya samimi buluyorum onun için gittim. filmin genel olarak elle tutulur bir yanı yok.. ne bileyim bir problemin üstesinden falan gelme durumu yok bence..8 tl karşılığında iyi diyebilirim (öğretmen kimliği ile)
valla ızgara da 3 minik köfte 1 parça bonfile 2 kanat ve köz mantar yedim

Geçmiş olsun canım sonuç nedir? Ülser mi varmış geçmiş olsun canım menün çok güzelmiş
Evet canım ülser.2 hafta oyunca birsürü ilaç kullanacağım
İyi akşamlar
Canım çok geçmiş olsun
Zaten bişeyde yiyememişsin.

Wuuu bıgün iyisin sabah ki bisküvi yerine ekmek olsaydı daha masumdu sanki
evet aç karnına gitmem gerekiyordu o yüzden sabahı es geçtim
Hacamat mı ? İlk defa duyuyorum ülsere nasıl uygulayacaklar? Hacamat böcek miydi?

Teşekkür ederim canım
aynen öyle.dr demesin mi ağrı kesiciyi fazla içmesin diye, başım ağrırken ilaç dışında hiçbirşey geçirmiyor ki

Çok iyi geçmiş günün

Ben daha çok migrenin için dedimdi ama ülsere de yapılıyor tabii..

Hayır canım böcek değil.. Sülük tedavisi de var isteğe göre ve gerekliliğe göre canım.

Teşekkürler canım

Takıma geliş tarihi ve kilo ve hedef kilo da yazarmısın canım?

***2. Takım 558. Etap*** Etap beşincisi

akrep33( 75 / 74,6 / 0,4 / 0,54%)
merrr(78,7 / 78 /0,7 /0,89 %)
Zereno( 81,3 /79,8 /1,5 / %1,85 )
Seymasevde (61,9 / 62,1 / -0,2 / %-0,32)

2.Takım ortalaması: %0,740

***2. Takım 559. Etap***

akrep33( 74,6 / 74,6 / / %) Sabit
merrr( 78 / / / %)
Zereno( 79,8 / / / % )
Seymasevde( 62,1 / / / %)
Sade01( 67 / 66,1 / 0,9 / 1,34%)Yeni üye, başlangıç tar.08 Şubat, başlangıç kilo 68, hedef kilo 58
Cavidancg( 82,6 / 81,5 / 1,1 / 1,33%)Yeni üye, başlangıç tar.13 Şubat, başlangıç kilo 84,1, hedef kilo 60

2.Takım ortalaması: %

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…