Geçmiş olsun canım :) hoşgeldin :)selam kızlar, 2 gündür iştahım çok açıktı ve ödem vardı, bugun gelen regl ile rahatladım ağrılı olsa da ama bu süre içerisinde yorum yapamadım düzenli katılamadım vs, yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim
Çok çok kötü değil ama belki porsiyonları biraz düşürseydin daha iyi olurdu 1 tabak sarma yerine yarım tabak 3 dilim ekmek yerine 2 dilim gibibugün önüme ne çıkarsa yedim gibi bir şey
kahvaltı: 3 dilim tb, bol salça, tereyağı, peynir, tahinpekmez ve çay
ara: 1 tane caramio çikolata
öğlen: 1 kase patatesli kereviz yemeği 1 kase yoğurt
ara: 1 muz, 1 dilim tahinpekmezli ekmek
akşam: 1 kase yaya çorbası, 5-6 zeytin 1 tabak lahana sarması yoğurt
ara: sade kahve 1 ısırık çikolata
ara: 1 portakal
Çok güzel menü afiyet olsun canım :)Menum
Sabah
Bıttelı muzlu Yulaf lapası
Ara
1 dılım elma
Öğlen
3 kasık kabak yemeği
2 kasık yoğurt
1 dılıö tam buğday ekmeği
Ara
Nescafe 2 kare bitter
Aksam
3 kasık kabak yemeği
Haşlanmış tavuk göğsü
Şekersiz elma suyu
3 lt su
15 dk kardıo
Nutellayı tahmin etmiştimKaşarlı ekmek
Nutella
Kurabiye (1 tane)
Oralet
Öğle:
Yok
Akşam
Karışık ızgara
Acılı ezme
salata
Yayık ayran
8000 adım
2 lt su
3 çay
Anne baba ve büyükanne büyükbaba olmanın sevinçleri üzerine isimli bir kitap okudum
4 saat üni de dersim vardı 2 de farklı özel derse gittim 1 de Görevimiz Tatil diye bir film izledim bir avuçtan fazla da mısır yedim orada
Harikasın yaBen sporumu yazmayı unuttum bugünde 1 saat yaptım pilatesi pertim çıktı yine esnemeyi kendim yaptım bakalım ne zaman 1,5 saati hakkıyla tamamlıycam :) bu arada bacaklarım aşırı ağrıyor yerimden kalkıp otururken mahvoluyorum ama bi yandan da hoşuma gidiyor inş sıkılaşırım 21 gün sonunda çok ihtiyacım var :)
Yani ben enis arıkan ın kendini saf gösterme becerisine hayranım ve baya samimi buluyorum onun için gittim. filmin genel olarak elle tutulur bir yanı yok.. ne bileyim bir problemin üstesinden falan gelme durumu yok bence..8 tl karşılığında iyi diyebilirim (öğretmen kimliği ile)Geçmiş olsun canım :) hoşgeldin :)
Çok çok kötü değil ama belki porsiyonları biraz düşürseydin daha iyi olurdu 1 tabak sarma yerine yarım tabak 3 dilim ekmek yerine 2 dilim gibi
Çok güzel menü afiyet olsun canım :)
Nutellayı tahmin etmiştimakşam miktarlarda ölçülüyse gündüzle dengelemişsin :) bu arada izlediğin film Demet Akbağ’ın yeni filmi di mi nasıl beğendin mi?
Evet canım ülser.2 hafta oyunca birsürü ilaç kullanacağımGeçmiş olsun canım sonuç nedir? Ülser mi varmış geçmiş olsun canımmenün çok güzelmiş
evet aç karnına gitmem gerekiyordu o yüzden sabahı es geçtimİyi akşamlar
Canım çok geçmiş olsun
Zaten bişeyde yiyememişsin.
Wuuu bıgün iyisin sabah ki bisküvi yerine ekmek olsaydı daha masumdu sanki
Hacamat mı ? İlk defa duyuyorum ülsere nasıl uygulayacaklar? Hacamat böcek miydi?Canım senin asıl sorununu çözmeye çalışıyorum..
Kendini çok yalnız hissettiğin dönemlerde, buraya gelmek için zorla kendini olurmu
Aa eveett bugün başlıyoruz şekerimm..
Emzirmiyomuydun sen
Geçmiş olsun hayatım.. Şiddetle hacamat öneririm sana
Canım yarın sabah yaz bu bilgileri.. Geçen haftaki kilon ile güncel kilonu da ekle..
Teşekkür ederim canımharikasın canım inşallah yarın güzel bir sonuç göreceksin :)
aslında keşke ben de yapabilsem, hem hızlı sonuc da veridiriyordu di mi? hurmamız da var aslında yaa ama dayanabilir miyim işte
çok geçmiş olsun kuzum ya hep birbirini tetikliyor bu hastalıklar
menun cok hafif ve guzel olmuş kuzu afiyet olsun :)
wuhuu menu de spor da olayyy :)
senın de cok iyi canım
aynen öyle.dr demesin mi ağrı kesiciyi fazla içmesin diye, başım ağrırken ilaç dışında hiçbirşey geçirmiyor kiAynen canım
Menü güzel akşamı baya hafif tutmuşsun sporda var çok iyi canım
Çok iyisin canım
Çok geçmiş olsun. Migren kendisi dert değilmiş gibi bi de yaptığına bak. Dolayısıyla pek bir şey yiyememişsin canım
Harikasın canım
Bugün masum değilsin kuzumvalla insanın gözü dönüyor o dönem...
İştahın yok gibi yemişsin canım. Lakin spora bak... Harikasın vallahi
Açıkçası ben bıraz az buldum canım. Fakat tercihlerin falan çok güzel olmuş
miktarını bilmiyorum yediklerinin ama akşamın güzel sabah hiç olmamış cnm. 8000 adım baya iyi
Çok iyi geçmiş gününMenüm şöyle
Sabah
3 dilim ekmek
1 beyaz+1 tam yumurtayı ceviz kadar Patatesle tavada pişirdim. Onun birazı kaldı yiyemedim
2 kk tulum peyniri
2 zeytin
2 ceviz
1 tatlı kaşığı bal ve tereyağ
Ara 1 dilim ananas
Öğle
5 kaşık kıymalı kapuska
3 kaşık ebegümeci
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
2 pişi yedim çok büyük değillerdi
1 kk peynir
Akşam
1 tabak enginarlı bakla
1 kase yoğurt
1 kepçe tarhana
2 lokma ekmek
Ara 1 kare bitterçikolata
Spor yok
Su yaklaşık 2 litre
Ben daha çok migrenin için dedimdi ama ülsere de yapılıyor tabii..Evet canım ülser.2 hafta oyunca birsürü ilaç kullanacağım
evet aç karnına gitmem gerekiyordu o yüzden sabahı es geçtim
Hacamat mı ? İlk defa duyuyorum ülsere nasıl uygulayacaklar? Hacamat böcek miydi?
Teşekkürler canımAynen canım
Menü güzel akşamı baya hafif tutmuşsun sporda var çok iyi canım
Çok iyisin canım
Çok geçmiş olsun. Migren kendisi dert değilmiş gibi bi de yaptığına bak. Dolayısıyla pek bir şey yiyememişsin canım
Harikasın canım
Bugün masum değilsin kuzumvalla insanın gözü dönüyor o dönem...
İştahın yok gibi yemişsin canım. Lakin spora bak... Harikasın vallahi
Açıkçası ben bıraz az buldum canım. Fakat tercihlerin falan çok güzel olmuş
miktarını bilmiyorum yediklerinin ama akşamın güzel sabah hiç olmamış cnm. 8000 adım baya iyi
Takıma geliş tarihi ve kilo ve hedef kilo da yazarmısın canım?Günaydın
Geçen Cuma 23.o2.2018 76
02.03.2018 75.6 (Tam ortada değil ama 76 da değil yani)
Hesaplama nasıl yapıyorduk?Ellssa kaptanım onu da ilk sayfaya sabitlesek her hafta rahatsız etmesek seni..
Reglimin ilk günü benim için artı çıkmamak başarı valla
Sağolun takım arkadaşlarım
Canım senin ilk geliş tarihini ve kilonu ve hedef kilonu alalımmı?Günaydın kızlar bende ilk bildirimi yapıyım
Gecen hafta tartılmıstım 74.0
Bu hafta 73.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?