- 8 Ağustos 2008
- 35.406
- 42.858
- 1.123
Canım senin asıl sorununu çözmeye çalışıyorum..selam kızlar, 2 gündür iştahım çok açıktı ve ödem vardı, bugun gelen regl ile rahatladım ağrılı olsa da ama bu süre içerisinde yorum yapamadım düzenli katılamadım vs, yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim![]()
Kendini çok yalnız hissettiğin dönemlerde, buraya gelmek için zorla kendini olurmu

Aa eveett bugün başlıyoruz şekerimm..Kaptanım spor yarışması nasıl olcak? Başlıyacağız mı bugün?Ellssa
Emzirmiyomuydun senKızlar detox yapmak istiyorum ben hurma ve yoğurt la beslenip en azından 1-3 gün denemek istiyorum. Şifa niyetine. Vucuttaki zararlı maddeleri atmak için.
Şok diyet niyetine değil öyle anlaşılmasın.
Yapmak isteyen var mı? Haber vermek istedim.

Geçmiş olsun hayatım.. Şiddetle hacamat öneririm sanaİyi akşamlar herkese.bugün sabah midem için endoskopi yapıldı o yüzden biraz uzak kaldım burdan.haliyle sabah aç gittim 11 gibi yapıldı.anca 12 de çorba içebildim.sonrasında migrenim tuttu.az önce migren ilacımı içtim anca geçti.zaten ülserin sebebi migren için içtiğim ağrı kesiciler.
Öğle:1kase mercimek çorbası
Ara:1portakal
Akşam:1kase mercimek çorbası,kıymalı karnabahar yemeği,salata,turp
Bugün böyle oldu.

Canım yarın sabah yaz bu bilgileri.. Geçen haftaki kilon ile güncel kilonu da ekle..
UYANINCA
Zeytinyağında beklemiş 2 kuru incir
KAHVALTI(08.00)
1 paket form bisküvi
2 yk lor
Biber salçası
ARA(09.00)
1 portakal
ÖĞLE(14.30)
1 bardak kefir
1 kahve fincanı leblebi
1 muz
AKŞAM(18.15)
1 kase yuvalama çorbası
2 tabak kıymalı közlenmiş patlıcan (ama tabaklar yarım gibiydi)
1 ceviz kadar pişi
Spor: inş pilatese başlıyorum şimdi bitirince yazarım
Çay: 1 Yeşilçay 1 form çay
Su : 6-7 bardak :/