• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın tunaydin iyi pazarlar arkadaşlar
Maalesef bu gün yada yarın regliyim .ben ne yapıcam şimdi .ben bu dönemlerde hiç doymuyorum ::mad: tatlı yerken tuzlu:mad:ya saldırıyorum saçma sapan oluyorum tabi .
Ben ne yapıcam .börek yaptım hemde baklava yufkasindan Kıymalı :KK42::hamarat::mad:
Yedim mi hem de 2 dilim yedim .:kızgın:
Ağrım sızım geçerse spor yapacağım .

Selam kızlar,
Sabah çok erken çıktığım için, 12 saat dersim üstüne de misafirim olduğu için şimdi oturdum yazıyorum. malesef biraz cıss oldu..
Sabah simit peynir çay.
Öğlen kabak çorbası, bezelye iki kaşık şehriye pilavı cacık.
İkindi t kahvesi 1 minik petito çikolata (bir kare kadar)
Akşam Yarmalı yoğurt çorbası (Erzurum'un aş otu çorbası) 1 kepçe
fırında köfte pilav bi tane sigara böreği yeşil salata
Bi de mandalina pelteli pasta yaptım bir dilim o..
Biraz çekirdek..:duduk:
3 lt su.8000 adım var bi de.

Ama misafir olunca kaçtı çok pişmanım şimdi karnım ağrıdı kaç gündür küçülmüştü..
Yarın sabah maydanoz limon ile shake yapacağım. öğlen ve akşamı da azaltırım.
İyi geceler
Biraz cısslar var ama afiyet olsun canım

Menüm şöyle
Sabah klasiği fix kahvaltım
2 dilim ekmek
El büyüklüğünde omlet
2 kk tulum peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı Tereyağ ve salça ve bal
Ara
1 nescafe 10 siyah kuru üzüm
Akşam
1 kase tavuk çorba
120 gr nohut yemeği (çorba ve nohut 4 dilim ekmek yaptı)
3 kaşık yoğurt
3 kaşık Taze fasulye
1 porsiyon sebze yemeği
Ara
1 minnak kurabiye
1 lokma acıbadem kurabiyesi
1 kase yoğurt azıcık siyah kuru üzümle
2 litre su
Spor azıcık yürüyüş
Afiyet olsun canım sende de minicik cıslar var olsun o kadar :)
Menüm

12:30
Tereyağı
Otlu peynir 1 kk
Deri peyniri 1 kk
Yeşil ve siyah zeytin 5 tane
Pide
Yeşil soğan 1 tane

19:00
Mercimekli köfte
Salata
Turp
Yeşilsoğan
Acı yeşil biber

Spor
1500 :spor:atladım

Kitap
Kehribar Dürbün
:KK54::KK54::KK54::KK54:
Gayet hoş bi menü olmuş kaptanım tabi pide ve köftenin miktarı bilmiyoruz :KK53:

İyi geceler arkadaşlar
Dün bildirim yaptım sonra fırsat bulamadım . Yeğenime geldim.
Bugün ki menüm

Kahvaltı
Biraz küflü peynir
8 zeytin
1 yumurta
Yeşillik salata
1 dilim tb ekmeği
1 içli köfte
1 hayranbolu tatlısı

Öğle ve akşam (saat 4 de yedim çok fazla yediğim için akşam yemedim)

10 tane lahana sarması
1 tabak erişte
3 hayranbolu tatlısı
Bol salata

Ara
1 dilim portakal
Bir parça ananas

3 litre su

İki gündür giremediğim için mesajlara şöyl bir göz gezdirdim yorum yapamadım iyi geceleriniz olsun
Şimdi Hayranbolu tatlısı da neymiş diye baktım ama tam bomba bişeymiş canım çekti :KK72:

Çok hafif bi kahvaltıyla geçiştirdim
1 yumurta haşlaması yedim.
Bir iki çatal peynir yedim -0 puan
Hiç iştahım yok bugün bi tuhafım
Şuandada annemdeyim inş saçmalamam ilerleyen saatlerde :KK70::KK70::KK70:
Yarın bildirim var :rolleyes:bugünkü iştahsızlığını iyiye kullan canım :deli:

Maalesef bu gün yada yarın regliyim .ben ne yapıcam şimdi .ben bu dönemlerde hiç doymuyorum ::mad: tatlı yerken tuzlu:mad:ya saldırıyorum saçma sapan oluyorum tabi .
Ben ne yapıcam .börek yaptım hemde baklava yufkasindan Kıymalı :KK42::hamarat::mad:
Tatlım protein ağırlıklı beslen inş kazasız atlatırsın benim regl döneminde iştahımda hiçbir değişiklik olmuyor çünkü her zaman iştahım çok açık :D

Canım kuruyemiş al hemen. Kuru hurma kuru incir kuru üzüm kahve yanında hangisini yersen ye çok güzel oluyor ve tatlı isteğini bastırıyor. Bi başlarsan tatlı yemeye durduramazsın kendini hiç bulaşma derim

Çok hafif bi kahvaltıyla geçiştirdim
1 yumurta haşlaması yedim.
Bir iki çatal peynir yedim -0 puan
Hiç iştahım yok bugün bi tuhafım
Şuandada annemdeyim inş saçmalamam ilerleyen saatlerde :KK70::KK70::KK70:
Ayy ne güzel. Demekkii kan şekeri düzeyin süper.. Demekkii bu karbon diyeti işe yarıyoo..
Seni acaip takipteyimmm.. Bu pideyi bırakcam yanii o biçim etkilisinn:super:

güzel menü olmuş canım

menün fena değil kuzum erişten 1 tabak olmasaydı keşke. Ama olsun yine de çünkü senin metabolizmanın maşaallahı var. Bende ananas istiyorum
Teşekkür ederim canım. Sanırım metabolizmamda kızımın da payı büyük . Senin kızında hareketlenince farkedersin
Evet :KK49::spor: bisiklet emojisi bulamadım.biz 10 yıllık evliyiz.eşim hiç romantik değildir bir de hediyemi ben seçmezsem gider saçmasapan birşey alır :KK70:o yüzden genelde ne istediğimi söylüyorum.geçen sene de kalori sayan saat istedim mesela .
Ablam geldi aklıma canım o da senin gibi.

Biraz cısslar var ama afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım sende de minicik cıslar var olsun o kadar :)

Gayet hoş bi menü olmuş kaptanım tabi pide ve köftenin miktarı bilmiyoruz :KK53:

Şimdi Hayranbolu tatlısı da neymiş diye baktım ama tam bomba bişeymiş canım çekti :KK72:
Bende ilk defa yedim canım.
Canım kuruyemiş al hemen. Kuru hurma kuru incir kuru üzüm kahve yanında hangisini yersen ye çok güzel oluyor ve tatlı isteğini bastırıyor. Bi başlarsan tatlı yemeye durduramazsın kendini hiç bulaşma derim
Aynen ben tatlıyı hiç tadımlık yiyemeden.

Ah ah en kritik dönemlerrrrr Allah yarımcın olsun

Ayy ne güzel. Demekkii kan şekeri düzeyin süper.. Demekkii bu karbon diyeti işe yarıyoo..
Seni acaip takipteyimmm.. Bu pideyi bırakcam yanii o biçim etkilisinn:super:
Ayyy inşşşş ya
Sonuç alabilirim umarım

Ahhahahhahah çok güldüm canım ya ..ayniyiz seninle kendimi gördüm bir an ::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70: Öyle ama sabah düzgğn gibi başlayıp akşama kadar tozuttuğum çok olmuştur
Tatlı yerim canım tuzlu çeker sonra gene tatlı bööööyle içinden çıkılmaz bi kısırdöngüye giriyorum senin gibi:KK70:

gelsin pazar menüsü :))

sabah: 1 dilim tb, az tereyağı, peynir salça, az bal ve çay
öğlen: 1 kase menemen
ara: 1 mandalina 1 bayram çikosu
akşam: çeyrek ekmek et döner (ekmeği baya küçük oluyor) yanında turşu ve ayran
ara: bu akşam kestane pişireceğim kızlar o yuzden karbonhıdratı az tuttum
ara: yeşilçay ve kahve içerim

Hiç yemedim bakışıp duruyorum cikolatalarla tavsiyeni uygulayacagim canım çok teşekkür ederim

Back
X