• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İnşaallah canım sende bu hafta veremedim diye üzülme çünkü sabit tutmak da bir başarı. Biz kiloyu sabit tutmayı başaramamış kilo almış insanlarız. Sen kendini başardım say.
Ay çok sağol çok iyi geldi dediklerin. İnan okadar modum düştüki sabah 9 sporumu yapardım şimdiye evin işlerini bitirmiş olurdum öylece yatıyorum elimde tlf içim sıkıldı tartıldığımdan beri :(

***2. Takım 556. Etap***

akrep33( 75, 6 / / / % ) Sabit
merrr(79, 6 / 79,3/0, 3 / 0,37%)
Zereno( 78,9 / / /% ) Sabit
687403_igt (63,5 / 62,2 / 1,3 / 2,05%)

2.Takım ortalaması: %
Bu şekilde yazıyorsunuzya bildirim için bizimde mi yazmamız lazım. Hiç bişey anlamıyom :KK17:

***2. Takım 556. Etap***

akrep33( 75, 6 / 75,3 / 0,3 / 0,40% )
merrr(79, 6 / 79,3/0, 3 / 0,37%)
Zereno( 78,9 / 81,8 / -2,9 / -3,68% )
687403_igt (63,5 / 62,2 / 1,3 / 2,05%)

2.Takım ortalaması: %

Canım böyle her besinin değerine göre yiyorsun günlük en fazla 50 puan yapabilirsin sıfır puanları sınırsız tüketebilirsin. K Kent3535
Canim harika bir şey paylasmissin . kaydettim hepsini .çok teşekkür ederim . kesinlikle buna dikkat edeceğim .o yanında ki üniteler i hesaplayip 50 yi gecmeyecegiz değil mi ? yanlış kullandığımız ne çok şey var meğer .özellikle kuru fasulye dikkatimi çekti 70 ünite .oysa zararsız gibi görünüyor :)) tekrar teşekkür ederim . deneyelim bakalım sonuç ne olcak önümüzdeki hafta .önümüzde ki hafta benim r. dönemim . umarım etkilemez .

Canim harika bir şey paylasmissin . kaydettim hepsini .çok teşekkür ederim . kesinlikle buna dikkat edeceğim .o yanında ki üniteler i hesaplayip 50 yi gecmeyecegiz değil mi ? yanlış kullandığımız ne çok şey var meğer .özellikle kuru fasulye dikkatimi çekti 70 ünite .oysa zararsız gibi görünüyor :)) tekrar teşekkür ederim . deneyelim bakalım sonuç ne olcak önümüzdeki hafta .önümüzde ki hafta benim r. dönemim . umarım etkilemez .
Aslında kuru fasulye nohut zararlı olduğundan değil bu diyete uymuyor. Saf protein ağırlıklı bi diyet gibi. Sebzeni meyveni dengeleyip 50 puanı geçmezsek çok güzel sonuçlar veriyor. Bide özellikle dışarda çok kolay geçiyor döner sade alıyorsun yanına salata miss puanıda düşük oluyor. Bi ara yapmıştım.

Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi sabah 75,1 çıkmıştım bugün 73,5 çıktım. Hızlı bir şekilde şişmemin nedeni ödemmiş galiba. Yine de çok sevindim :KK49: düzenli sporda yaparsam olacak bu iş galiba
Harika canım .spor 4 günde bu gün benim 5. günüm cidden fark etmeye başladım .özellikle bacaklarda .kesinlikle spor a da devam.kendimı uzmeden sıkmadan kendime göre yaptım program .ve memnunum.

Merhaba arkadaşlar,
Pazartesi sabah 75,1 çıkmıştım bugün 73,5 çıktım. Hızlı bir şekilde şişmemin nedeni ödemmiş galiba. Yine de çok sevindim :KK49: düzenli sporda yaparsam olacak bu iş galiba
Harika :KK9::KK9:
Ay çok sağol çok iyi geldi dediklerin. İnan okadar modum düştüki sabah 9 sporumu yapardım şimdiye evin işlerini bitirmiş olurdum öylece yatıyorum elimde tlf içim sıkıldı tartıldığımdan beri :KK43:
Hiç düşürme modunu, haklısın tabi hissettiklerinde. Haftaya aynen devam ettiğinde daha bol eksi olacak inşaallah
Tebrik ederim canım devamı gelsin :KK9:inşaallah ::KK9:
Teşekkür ederim inşaallah :KK37:

Aslında kuru fasulye nohut zararlı olduğundan değil bu diyete uymuyor. Saf protein ağırlıklı bi diyet gibi. Sebzeni meyveni dengeleyip 50 puanı geçmezsek çok güzel sonuçlar veriyor. Bide özellikle dışarda çok kolay geçiyor döner sade alıyorsun yanına salata miss puanıda düşük oluyor. Bi ara yapmıştım.
Aslında benim de aklımdaydı bu diyete uygun beslenmek. Bir ara yapmıştık takımda..
Sizle ben de yaparım belki.

Ben bunu yıllar önce yapmıştım çok da güzel kg vermiştim ama karbonhidrat kısıtlı yaşamak gerçekten zor sonradan canım çok çekmişti yani benim için pek sürdürülebilir olmadı.şimdi herşeyden ölçülü yemeye çalışacağım .bana en uygunu bu.daha önce en çok kg yu böyle verdim.

Back
X