• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Insaallah canım göreceksin . acaba verecek yağın mi kalmadı :))
Şaka bir yana da bu hafta sırf protein dene bakalım galiba sadece protein kilo verdiriyor
Öyle çok kilonda yok gibi .hani bazı insanlar vardır 70 te kilolu durur bazıları gayet hoş durur .senin nasıl canım.
Mesela ben ayak parmagindan sacima kadar kilo alırım .67 benim için çok güzel oluyor 38 Beden oluyor .yani çok uzattım lafı da 62.5 moralini bozacak bir kilo değil kuzum

Canım çoklu alıntılara tıkladıktan sonra mesajları yazdığımız kutuya geldiğinde sol köşesinde Alıntıları ekle diye bir tuş göreceksin :KK66: ona tıkladığında bir ekran daha açılacak ondada hepsini ekle dediğin an bütün alıntıların buraya eklenmiş olacak sende Quote yazan kareden sonra dilediğin cevabı yazbilirsin :KK66:
[/QUOTE]
Deneme bir ki üç.teşekkür ederim
Hayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar
Amiiiiiiin inş canım
günaydın

Öyle çok kilonda yok gibi .hani bazı insanlar vardır 70 te kilolu durur bazıları gayet hoş durur .senin nasıl canım.
Mesela ben ayak parmagindan sacima kadar kilo alırım .67 benim için çok güzel oluyor 38 Beden oluyor .yani çok uzattım lafı da 62.5 moralini bozacak bir kilo değil kuzum
Kilolu durmuyorum ama insan kendini bilirya yada şöyle diyim kendini iyi hisseder işte ben o kiloda değilim. Doğumlardan sonra belim kalınlaştı göbeğim var bunlarda tek sporla düzelmez.

Insaallah canım göreceksin . acaba verecek yağın mi kalmadı :))
Şaka bir yana da bu hafta sırf protein dene bakalım galiba sadece protein kilo verdiriyor
Tamam protein deniyim ama şuan kahvaltı yapıyorum çavdarlı ekmekten peyaz prynirli yağsız tost yaptım. Bu öğünden sonra protein hep inş

Herkese merhaba.ben de aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz.38 yaşında 2 çocuk annesiyim.daha önce 87 kg'dan 61 e düşüp uzun bir süre 62-64 kg arasında gezindim.son 3/4 aydır biraz moral bozukluğundan kilo aldım en son tartıldığımda 68 civarıydım ama ilk iş yarın sabah tekrar tartılmak olacak.çünkü buraya kaydolmak şuan karar verdiğim bir şey.normalde çok düzenli spor yapan ve spor yapmayı çok seven biriyim.
Hoşgeldin canım.

Güüüüüünaaydııııın,
Başlığımın neşesinden tartı sonucuma sevindiğim belli oluyordum sanırım..
Başlangıç 4 Şubat Pazartesi 77
İlk tartı günü 9 Şubat Cuma 75.5 tartım dijital değil küsürlü kısımları bilmiyorum..
Bu ilk hafta ödem ve su kaybıdır haftaya 250-300 gram versem bile yeter ama tartıda eksi görmek süper..
Gidiyim de gönül rahatlığıyla kahvaltı yapayım..
@akrep33 tartı resmimi çektim ama tombili ve çirkin ayaklarım ile sabahınızı mahvetmek istemem.
Buraya benim kabul eden takım liderine ve arkadaşlarıma çok teşekkürler.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68: ve hayırlı cumalar :KK68:
Şu mübarek günün hürmetine Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnnn

Umarım herkes için bol eksili bir bildirim günü olur ve hedeflerimize biraz daha yaklaşırız :KK68:
İnşallah canım.

Güüüüüünaaydııııın,
İlk tartı günü 9 Şubat Cuma 75.5 tartım dijital değil küsürlü kısımları bilmiyorum..
Bu ilk hafta ödem ve su kaybıdır haftaya 250-300 gram versem bile yeter ama tartıda eksi görmek süper..
@akrep33 tartı resmimi çektim ama tombili ve çirkin ayaklarım ile sabahınızı mahvetmek istemem.
Tebriklerrrrrr çok iyisin

Bende tartıldım ve hiç kilo vermemişim.
62,5 duruyorum
Bütün hafta gördünüz az çok son ikigün dengem şaştı o
1 gr bile verilmezmi çok mutsuzum
:KK43: :KK43: :KK43:
Ve bu süreç uzun süredir var buraya yazmadanda vardı. Sağlık sorunum yok baktırdım herşey normal diyetisyene gidince kilo vermeme gerek görmüyor.
Ama ben mutlumuyum değilim çünkü bu kiloda iyi hissetmiyorum.
En azından 62 olacağımı düşünmüştüm. Umarım herkes güzel sonuçlar alır benim gibi olmaz.
Tatlım tokluk şekerine ve d vitamini ne baktır..

IMG-20180209-WA0001.webp

Güüüüüünaaydııııın,
Ay süper tebrik ediyorum devamı gelsin insaallah

***2. Takım 555. Etap*** onikinci

akrep33( 75, 6 / / / % ) Sabit
merrr(79, 6 / 79,6/0 / 0%) Sabit
Zereno( 78,9 / / /% ) Sabit
687403_igt (62,8 / 63,5 / -0,7 / -1,11%)
yumaknuro (72,6 / / / % ) İzne ayrıldı

2.Takım ortalaması: % -0,222

Back
X