Sorun belli oldu o zaman. D vitamini eksikliğinde kilo verilmez alınır..
İlacı kullanmaya devam edip deponu doldurcaksın tatlım.yaaa neolucak ozaman ilacı kullanıyorum zaten
Başka yapabileceğim bildiğiniz bişey varsa yapayım.
İnş düzene girerİlacı kullanmaya devam edip deponu doldurcaksın tatlım.
Günaydın arkadaşlar .herkese hayırlı nurlu cumalar olsun insAllah .
Ben tartildim az önce :
5 Şubat Pazartesi başlamıştım 77.600 le simdi 76.800 geldim
Bende tartıldım ve hiç kilo vermemişim.
62,5 duruyorum
Bütün hafta gördünüz az çok son ikigün dengem şaştı o
1 gr bile verilmezmi çok mutsuzum
Ve bu süreç uzun süredir var buraya yazmadanda vardı. Sağlık sorunum yok baktırdım herşey normal diyetisyene gidince kilo vermeme gerek görmüyor.
Ama ben mutlumuyum değilim çünkü bu kiloda iyi hissetmiyorum.
En azından 62 olacağımı düşünmüştüm. Umarım herkes güzel sonuçlar alır benim gibi olmaz.
Geçen cuma 63,5
Bugün 62,2
günaydın
dinlenemediğim için hala hastayım
oğlum 3 gündür ateşleniyordu dün akşam gözünden bişeyler akmaya başladı sabah göz tamamen kapanmıştı babası doktora götürdü ben işe geldim.
sabah tartıldım veeee 73 kilo gördüm1 haftadır hiç kaçamak yapmadım. sabah şoka girdim resmen 4 kilo almışım
stresten ödem oluştur dedi arkadaşlar ama bilemiyorum. hafta sonu dinlenip hastalıklardan ailecek kurtulmayı umuyorum
inşallah ödemdir vee gider
HoşbuldukHoşgeldin canım.
Teşekkür ederim inşallah.menü yazmak bile insanı engelliyor yeme konusunda.buranın disiplinine inanıyorumInsaallah hedefine ulasirsin sende canım
Aynen öyle .menüyü yazınca kesinlikle uymak zorunda hissediyorsun kendini .birde sağ olsun arkadaşlar fazla bir şey görürse hemen uyarıyor .Teşekkür ederim inşallah.menü yazmak bile insanı engelliyor yeme konusunda.buranın disiplinine inanıyorum
Çok iyi inş daha nice 8 ler vermiş olursun gr değil kilo olarakMenüm
Sabah 400ml limonlu karbonatli su
Nescafe
2 yumurtalı bir dilim peynirli omlet
3 adet yeşil zeytin
Öğlen
Yarım porsiyon tavuk iskender
Aksam
Henüz belli değil .cuma aksamlari kızımın piyano dersi oluyor ve çıkışta hep dışarda yiyoruz .Aksam belirleyip ona göre yazacağım. ama 800 gr verdikten sonra kesinlikle dikkatli olacağım
Sporum aynı olcak .bu gün ek olarak kızım dersteyken ben sahilde yürümeyi planlıyorum .
Ara öğün olarak yine Nescafe hakkımı kullanacağım .bir fincan da yeşil çay
Tabi ki hedefim yine 3 lt su olacak
Bizi de bilgilendirir misin canım o diyet nasıl oluyor bende uygulayimKızlar proteine ağırlık vericem karbonhidrat diyetini yapıcam. Hani şu karbonhidratların bi puanlaması var değeri kadar onu. Bi ara kk de görmüştüm.
Zereno sıkı başlayalım bu hafta.
Perşembe günü kahvaltıya davetliyim gene tartıdan bigün önce gitmiycem
Günaydın Kızlaaar
Ben mutluyum çünkü bu hafta 300gr vermişim. Bu benim için artık geri döndüm vermeye başladım demek
Geçen hafta 79.6
Bu cuma 79.3
+1 bendeGaliba ben en çok karbonhidrat seviyorum :
Harikasın canım bravoGeçen cuma 63,5
Bugün 62,2
oowSorun belli oldu o zaman. D vitamini eksikliğinde kilo verilmez alınır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?