- 29 Mart 2008
- 552
- 0
silviya bu motorları türkiyede kullanan var mı?
yani ne bileyim otoban lazım bunlara...bastın mı uçacak...
merhaba
silviyacım canım çok geçmş olsun hayatım ama sen bence çok dikkat et sıcağıyla anlamadın belkide ama allah muafaza ciddi bişey olmaz umarım
yanlız motorlara hasta oldum açıkcası.)))
unutmadan Silviyacım bende resim eklicem ama nasıl ekliyoruz buraya resim yardımcı olurmusun hayatım???
Selam herkese
Hoşgeldin ve geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Yazılanları yeni okudum silviya ve enfertu sizede geçmiş olsun.
ben bir yığın yazmıştım .oğlum geldi bir yere bastı hepsi gitti.
silvişim ve enfurti geçmiş olsun
herkese sağlıklı kilo vermeler...
mrb arkadaşlar..kusura bakmayın yazılanları okumadan yazıp çıkacağım.. çünkü çok yorgunum.
bugün 1 grupla diyete başladım. arada 2 bisküvi yedim. öğle salata 1 dilim ekmek, 1 parça tavuk ve patates yedim
akşam ise 1 köfte kadar et ve haşlanmış patates yedim. arada bir portakal.. spor yapamadım ama baya koşuşturmaca yaşadım. hepinizi öpüyorum iyi geceler......
baharcım sorucam kaç keredir ama unutyorum senin yaşın kaç sanırm lisede okuyosun kaçıncı sınıftasın?
yaşım 21 canım. lisede okumuyorum. ünv öğrencisiyim.. çukurova ünv iktisat bölümü 3 sınıf öğrencisiyim.
aslında bende sizleri tanımak istiyorum yaşlarınız kaç ne işle uğraşıyorsunuz merak ediyorum.
merhaba
kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum moral bende sıfır düzenli yemedimde bugün sadece 40 dk yürüyüş yaptım
nefes alamıyorum resmen bugün hiç bişey canım istemiyo sonra yine uğrarım canlarım öpüyorum hepinizi.....
fıstıklar ben sanırm fena hasta oluyorum.bugün yine istanbuldaydım eve gelir gelmez doktora gittim ilaç yazdırdım.başım ağrıyo burnum akıyo sürekli hapşırıyorum.birazdan vurp kafayı yatıcam.sabah karmak karışık bi kahvlatı yaptım öğlede 1 simitle meyvesuyu şimdide çorba içtim
canım meslek öğrenci eğitim durmu lise yazdığı için lisede okuyosun die düşndüm.bizim çiçeğimiz vardı ama kayıp oda çukuravada ama matematik bölümünde.ben lise mezunuyum ve çalışmıyorum yaş 24,3 :) öle kendimi sosyel aktivitelere vurdum yaşayıp gidiyorum.
baharcım ve tarikim isağolun.
bahar acaba regl dönemin mi yaklaşıyo yoksa stresten mi krizlere girdin?ama çok fazla takma ara sıra olur.aşıır baskılamaya gerek yok bünyeyi.canımız çekince yiycez ama azck ucundan.mesela 1/3 yerine 2/3 paylaşsaymışsın daha iyi olurmuş :)