evet ama dediğim gibi ilk öneirm doktor kontrolü.ikincisi ise dengeli beslenme.eğer herşeyden yiyerek uzun vadede ama kalıcı kilo vermeye söz verirsen şuan ki kilonu ve boyunu tam yazarsan 1 hafta deneme süren olucak eğer paylaşımların düzenli ve takımla uymlu olursa listede yer alarak asil üye olark devam ediceksin. takıma karşı bazı sormlulukların olucak mesela her perşembe günü tartılara kilonu mutlaka bildirmen gerekicek.hergün düzenli girip yazılan mesazjlara cevaplar yazman ayrıca kendinle ilgili yeidkleirni içtiklerini ve yaptığın sporu paylaşman gerekli.eğer ok ben bu işi yürütürüm üstünede derslerime çalışırm diyosan haramıza hoşgeldin şeker a.s.
canım geçmiş olsun tez zamanda oğlun iyleşir. valla keşke bende pazara kadar yürüyebilseydim.ben de spor yapmama özürlüyüm bakalım bugün yapmaya başlıycam inş yaparım.merhabalar
bu sabah maalesef moralim bozuk kalktım oğluşum hasta gözleri çapaklanmış yapışmış bi göreydiniz.neyseki dr. götürüdm alerjikmiş.bu yüzden az kahvaltı yaptım çayımı bile zor bitiridim.evde hiç meyve falan yok.birazdan pazara inip alacağım.akşamada tavuk var.az yağlı ve sebzeli yapıyorum.pazara gidişimi yürüyüşten sayabilir miyiiiiz:jeyyar::jeyyar:
silviiş çok geçmiş olsun.ne oldu öyle sana.amaan dikkat et bacım.
papatya32 daha önce dikkat etmemiştim canım,urfadan yazıyorsun,bende d.bakırlıyım.inşaallah ideal kilona kavuşup bebişini kucağına alırsın.valla ben ideal kiloma insem en az 1 yıl tadını çıkarmak istiyorum.
Merhaba kizlar
cok sukur daha iyiyiz .Herkes konusup kurtlarini doktu boylece is tatliya baglandi en azindan hepimiz oyle davraniyoruz.Tabi Singingcimin ve Silviyamin dedigi gibi herkesin icinde biseyler mutlaka kaldi.Singingcim yazdigin seyler beni cok duygulandirdi ve sana da dua ediyorum umarim sende sikintilarindan kurtulursun keske daha fazlasi olsa soyle karsilikli dertlessek insanin oyle ihtiyaci oluyor ki.Aslinda tabi benimde hatam vardi herseyi pat diye soyluyorum ve sonra cok pisman oluyorum .Yaptiklarimi kendime yakistiramiyorum haksizliga gelemiyorum.Kisacasi son yasadigimiz stresli donemle birlikte cok sabirsiz bi tip oldum.Neyse ya ne cok yazdim aslinda bunlari kimseye anlatamadigim icin size boyle uzunca yazdim kusura bakmayin.Bu arada yiyecek istahta kalmadigi icin kacamak falanda yapmiyorum diyete aynen devam yani.Baya kilo verdim galiba ama malesef baskulumuz kafayi yedi tartilamiyorum.Optum hepinizi.Bu arada Clementine sende uzme kendini.Silviyacim anne kiz arasinda olan hersey unutulur merak etme.Handemi sana da tesekkur ederim yazdiklarin icin.Kocaelicim seni ve diger arkadaslarim sizi de cok optum selamlar.
Herkese selam:)
Yeni gelenler de hoşgelmiş gerçi bende yeniyim ama inş hepimiz birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız:)
3 gündür ciddi şekilde bademciklerim şişmişti ve bu yüzden bazı öğünleri atlamak zorunda kaldım. Özelliklede dün öğle yemeğinden sonra hiçbir şey yiyemedim çünkü su bile içsem acayip boğazımı acıtıyordu, onun acısı kulağıma filanda vurdu sonra çok kötü oldum kızlar. Bu yüzden 2 gün filan vücudumdan su kaybetmiş olabilirim, ama bugün daha iyiyim ve rahatça yemek yiyebildim.
Gün içinde yediklerime gelince;
saat 13.00 (malesef bu kadar geç uyandım: haşlanmış tavuk, salata, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara:16.00: bir dilim t.b ekmeği uzerine ince bir kaşar ve 1 armut
akşam 19.00: 1 tabak kabak yemeği, 2 dil. t. b ekmeği, 1 salatalık
bu satırlar yazdıktan sonra da ara öğün olarak 1 portakal yiyecem. yatana kadar acıkırsamda 1-2 salatalık yerim.
Herkese iyi akşamlar:)
silvişim öncelikle ilgine çok çok tşk ederim ama beni çok iyi anladığını bir kez daha gördüm.
aslında çarşamba günün akşamı ve diğer devam eden günlerde oldu yaşadıklarım ve inan perşembe akşamı aklıma geldi ogün kilo bildirimi olduğu yani sabahı aç karna tartılmayı kaçırmıştım. ve. yaşadıklarım nedeniyle kendimi yiyeceklere saldırmılş buldum.erfurtu ve seninde dediğin gibi.Tarikim bilemiyorum bende çok isterdim sizlerle karşılıklı oturup konuşabilmeyi.ve bazen daha rahat hissediyor insan kendini burda yazarken paylaşırken.
hepimizin kişiliği ayrı ayrı veyaşadıklarımız farklı ve çözümler ortak olamıyor ama şunuda açıkça görebiliyorumki çözümü ortak olan tek bir payda var yiyerek kilo verilmiyor.
sizleri seviyorum. benim paylaşacak başka kimsem yok
mrb kızlar.. görüyorum ki herkesin sorunları var.malesef benimde var. bazen insan yaşadıkları karşısında öyle çaresiz kalıyor ki sadece durup izlemekle yetiniyor. ama sanırım en doğru olan şey hayatı akışına bırakıp, insanları olduğu gibi kabul etmek. mutluluğu ve huzuru istiyorsak sanırım bişylerden fedakarlık yapmak gerekiyor tıpkıı diyetimizde olduğu gibisırnaşık şey o güzelim pastalara çikolatalara hamur işlerine fedakarlık ederek kendimizi düşünerek veda etmiyormuyuz.. ee hayatı da öyle düşünmek gerekiyor.. ay ben çok konuştum galibasırnaşık şey neyse gelelim diyete..
dünde istediğim gibi gitti buseferde acıkmıyorum diye acaba çokmu yiyorum diyorumsırnaşık şey ama yok diyet lisetesine uyuyorum.. sanırım açlık hissetmediğimden diyetin işe yaramayacağını düşünüyorum..
bugün fırsatım olursa yine spor yapacağım.
neyse kızlar kafanızı şişirdim ben kaçar. görüşrüz...Şeniz
ben de cumadan beri yediklerime dikkat ediyorum
ama yarın herşeye silbaştan başlamaya karar verdim
2 ay öncesine kadar basenlerimden yukarı çıkmayan pantolonuma girdim bugün
hem de rahat rahat
acaip motive oldum
yarından itibaren sıkı diyet başlıyor.....
bu arada silviyacım aç karna 70.5 kg boyum 1,68 yaşım 27
tekrar yazayım dedim sana kolaylık olsun diye
öpüyorum şekerler
herkese ii haftalar diliyorum
kızlar hepinize selam.
iki gündür yoktum nette.
hemen bir çırpıda okudum yazılanları
yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
kızlar hafta sonu çok yoğundum çok temizlik yaptım.yememe çok dikkat edemedim.
bu sabahta 1 kk peynir,domates 1 dilim ekmek ve 2 açık tükettim.
kızlar inşallah istedğimiz kilolara ulaşabiliriz.
ben zayıfladıktan sonra hayırlısıyla bir bebek daha istiyorum
kızlar nolur dua edin.
silviyacığım marankinin beden temizliği şöyle işime yaradı. hem az yemeği öğrendim hem de böbreklerimden ve safra kesesinden rahatsızdım. bir sürü kum ve taş döktüm ve beden temizliğinden sonra eski kilomada dönmedim.biraz zor oldu ama dinçleştiğimi hissediyorum.
merhabalar
bu sabah maalesef moralim bozuk kalktım oğluşum hasta gözleri çapaklanmış yapışmış bi göreydiniz.neyseki dr. götürüdm alerjikmiş.bu yüzden az kahvaltı yaptım çayımı bile zor bitiridim.evde hiç meyve falan yok.birazdan pazara inip alacağım.akşamada tavuk var.az yağlı ve sebzeli yapıyorum.pazara gidişimi yürüyüşten sayabilir miyiiiiz:jeyyar::jeyyar:
papatya32 daha önce dikkat etmemiştim canım,urfadan yazıyorsun,bende d.bakırlıyım.inşaallah ideal kilona kavuşup bebişini kucağına alırsın.valla ben ideal kiloma insem en az 1 yıl tadını çıkarmak istiyorum.
saol sılvişcim ve diğer arkadaslar moral oldu bana bu arada ewımın oralarda fıtness salonunda duzenlı spora basladım.hadı haırlısı sonucları palaşırım
silviya geçmiş olsun canım
aksilikler hep üstüste gelir zaten
ben de bugün saat:06:00 da 2minik dilim kepekli ekmek sandviç
10:00 bir elma
13:30 da bir kase şehriye çorbası yedim
evde aşure var,YEMİCEM,YEMİCEMMMMMMMMMM
akşama eşim toplantıda olacak ben de bisküviyle geçiştiririm heralde
merhabalar