Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar tartıya çıktım 500 gr bile bana mutluluk veriyor.midem küçüldü.artık kilolarımı vereceğime inanıyorum.kayınvalidemde yarın gidicek ekliptik aletimi oturma odasına getirebilirim artık.yani sporada başlarsam daha çabuk kilo verebilirim.kızlar müthiş heveslendim.
dün daha azaltttım yediklerimi iş çıkışında yaklaşık 1,5 saat yürüdüm.akşam 6kaşık kabak yemeği yedim.
silviyacığım günlük 2 litreden daha fazla su tüketiyorum, yaptığın açıklamalardan sonra valla çok rahatladım.hayatta bırakamayacağım tek şey çay.marankinin beden temizliğinde çay yasaktı ya deli oldum o hafta.
neyse kızlar sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum.
silviyacığım bu hafta deneme sürecindeydim listeye eklenicekmiyim bilmiyorum hala.beni de eklerseniz sevinirim.
Kardeş takımcım günaydın. Listeniz doğrudur. Keyifli kilo vermeler :))).
Merhaba arkadaşlar
ben 8 ay önce doğum yaptım
57 kılo ile hamile kaldım -81 ile doğuma gittim
toplamda 24 kılo aldım
şuan 64 kıloyum 7 kılo fazlam var
benıde aranıza alırmısınız
Kızlar merhaba,
gerçekten sıkıntılı bir dönem içerisindeyiz bir çoğumuz.
tarikim oyumu senden yana kullanıyorum. senin iyi niyetini ben bile kilometrelerce uzaktan gördüm.
bazen insanlar yanlış algılamalara sebep olabiliyorlar en iyisi senden kaynaklanmıyorsa üzülmemek. bende çok sıkıntılıyım , suçu kendimde görüyorum ve çok üzülüyorum.bazen düşünmeden hareket ediyorum.
2 gündür hep yanlış anlaşılıyorum olamaz.demekki yanlış olan benim.
üf üf üf .ne desem boş.
arkadaşlar meraba
canım silviyacım beni takıma kabul etti hihoyyythihoyyyt
git kendini tanıt dedi
ben de derhal kendimi tanıtmaya geldim
önce azcık mazimden bahsedeyim
1,5 yıllık evliyim 11 aylık kızım var,doğumdan önce 60kg idim
83 kg ile doguma girdim...bebiş emmiyor artık(belirteyim,önemli bir detay)
sanırım sabah aç karnına tartılmam gerkiyordu,az önce çıktım tartıya
tok karna 72kgyim(bu dijital tartıda)(diğerinde 68,5 çıkıyorum)
boyum 1.68cm
başka ne lazım?
ben de boş kaldıkça takım arkadaşlarımı tanımak için geçmiş sayfaları okuyacağım
hepinizi öpüyorum
1tok karna 72kgyim(bu dijital tartıda)(diğerinde 68,5 çıkıyorum)
boyum 1.68cm
öncelikle hg canım. çok geçmiş olsun.. boğaz ve kulak ağrısını benden iyi kimse bilemez çok çektim bu dertten.. sana acil şifalar diliyorum ve tabikiii iyi kilo vermelerrr::roflol:Herkese selam:)
Yeni gelenler de hoşgelmiş gerçi bende yeniyim ama inş hepimiz birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız:)
3 gündür ciddi şekilde bademciklerim şişmişti ve bu yüzden bazı öğünleri atlamak zorunda kaldım. Özelliklede dün öğle yemeğinden sonra hiçbir şey yiyemedim çünkü su bile içsem acayip boğazımı acıtıyordu, onun acısı kulağıma filanda vurdu sonra çok kötü oldum kızlar. Bu yüzden 2 gün filan vücudumdan su kaybetmiş olabilirim, ama bugün daha iyiyim ve rahatça yemek yiyebildim.
Gün içinde yediklerime gelince;
saat 13.00 (malesef bu kadar geç uyandım: haşlanmış tavuk, salata, 2 dilim tam buğday ekmeği
ara:16.00: bir dilim t.b ekmeği uzerine ince bir kaşar ve 1 armut
akşam 19.00: 1 tabak kabak yemeği, 2 dil. t. b ekmeği, 1 salatalık
bu satırlar yazdıktan sonra da ara öğün olarak 1 portakal yiyecem. yatana kadar acıkırsamda 1-2 salatalık yerim.
Herkese iyi akşamlar:)
öncelikle hg canım. çok geçmiş olsun.. boğaz ve kulak ağrısını benden iyi kimse bilemez çok çektim bu dertten.. sana acil şifalar diliyorum ve tabikiii iyi kilo vermelerrr::roflol: