sanki 60 yaşına gelmiş allahım ya nasıl konuşma o öyle artı sen 30 lu yaşlarda 60 lı kilolardaymışsın bende 80 kilolarda kaldım hep akıllım mutlu olllll:a015:Ahhhh ebrucum ahh seninle her şeyimiz uyuyo çocuk sayımız yaşları amaaa bir de seninle yaşımız tutsaydı ah ahhh şuanhihoyyyt 30 yaşında olmak için neler vermezdim ahhh hem ben -tatlicadiarzu-30 yaşında 60 lı kilolarda idim üzerinden bir asır geçmiş ahhh
oy oy oy olmuştur inşlallah şu pccc hanımefendi hanımefendi bak burdan uzak kalınca nasıl d iniyor yiyecekler mideyeiyi geceler .....bilmiyorumkismilebu gün pc yine gitti ve ben giremedim. çok özür dilerim kızlar. diyetimide biraz saptırdım:kedi::kedi: yarın yeniden bre bismillah diyeceğim. öptümmmŞeniz
teşekkür ederim canmAllah evlatlarını bağışlasın canım...
valla öyle ev hanımlığı zor iş..bi de bende daha çocuk yok bilmiyorumkismile
günaydın kızlar
doracım fazla kaçırınca kısacık yazıp gidiyosun bakıyorumda hesap sorucağımızdan mı korktun yoksa çabul gel montiye nasıl ihanet ettin anlat :alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni
dün yediklerim kızlar
4 çilek
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği az yağsız peynir yarım domates 6 zeytin
öğlen yağsız türlü yoğurt
arada çilek
akşam bi küçük parça et ızgara 3 köfte salata yarım bardak ayran
doracımın bilgisayarı bozulmuşru sanırım ebru
asininde işleri yoğundur patronu yanındadır sabahda samanyolu uğradı
ohhh afiyet olsun valla olsa ben de hayır diyemem heralde allahtan eşim sevmiyo bende yapmıyorum
ikracığım yeminle bende sarmıyordum. kızım o kadar çok israr etti taze bir sar diye ama olmaz dedim ne zaman ben 65 e ineyim o zaman saracam dedim. o da kaldık yine salamuraya desene ya dedikötükedihüso
ve evelsi gün yengeme girdim o sarıyormuştu bana 1 tencere verdi içini doldurupta yiğenime pişir de yesin diyekötükedihüso yiğeninden çok ben yedim açıkcasıbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
olsun canım ya arada oluyo oyle kaçamaklar bugun montiye uygun gidersin olur biter olumunekankayizsmile
:lepi::lepi::lepi: şunuda belirtmek istedim spora çok ağırlık verdim. ben geçen senelerdede çok spor yapardım ve kilom 68 ti kimse inanmazdı 68 olduğuma. 60 tan bile aşağ gösteriyorsun derlerdi.akannehir
ohhh kekik çayımıda içtim doracığımın sayesinde 4 gündür onada alıştırdım kendimi sağol canım a.s. şimdi kahvaltımı yapacağım
Günaydın kızlarrrr bugun çok mutluyumm:)abur cubur hamur işi yemeyip dikkat ettikçe dahada seviniyorum biliyormusunuz ben 75 kiloydum bugun 73 çıktım aynı tartıda sabah aç tartıldım acayip neşeliyim durmak yok yola devam kızlarrr:)bugunkü menum yine aynı sabah 2 dilim light ekmek domates salatalık peyaz peynir bide az kaşar peyniri yedim:)zemuszemus
afiyet olsun canımmmmmmmm.
ben şimdilerde bir kaç günlüğüne bıraktım ma yeniden başlıyacam. elma sirkesi içiyorum......
pembecik hoş geldin canım. bak seni çok azimli gördümdelikafadulden hadi canım başaracaksınnn:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?