kızlar biazcık uzanayım dedim öyle bir uyumuşum ki gece annem kanepeden yatağa süürkleyerek götürdü dolayısı ile urayamadım.neyse dün yediklerimi toptan bi yazayım ve bu güne geçelim :)
kahvalt: 2 elma 1 portakal
ara:yarım paket kepekli bisküvi
öğle: 1 kase mercimek çorbası , iki kaşık fasülye ve iki kaşık pilav (biraz yağlı olduklarından ölçüden az yemek zornda kaldım)
ara: paketin diğer yarısı ve kuşburnu çayı
akşam:5 kaşık susuz patates yemeği ve 1tavuk pirzola
gece:uymuşum sütümü içemedim :ecrin_bebek:
ben yürüyüş yaparken karnımı 200 kere içime çekip bırakıyorum.
faydasını henüz göremedim ama bir gün inşallah.
Silviş takıma ilk girdiğim zaman gibi hissetim karşımda çıtır çıtır kurabiyeleri yediler.
ucundan azıcık baktım.
ve bugün 1 noyu uyguladım.
sebze yiyeceğim motivem tam olsun diye gittim. kahana aldım. kapuskamı yedim.
yalnız doymadığım için biraz ekmek ilavesi yaptım.
ama olsun bugün hiç tatlı yemedim .
sadece elma.
singingim faydasını görmedim diyosun ama yapılan sporun etkili olablimesi içn nefes alma çok önemlidir.nefes teknikleri ile ilgli biraz araştırma yapmanı tavsiye ederim.sana diyorum ama dğruus bende daha önce pek araştırmış sayılmam bu bahaneyle bedne bakarım unutmazsam :) bu arada biri bana yüryüş yaparken nefesi üç aşamada alıp 3 aşamad vermemi tavsiye etmişti böylece hem daha etkili oluyomuş hemde daha az yoruluyomuş insan .denediğim zamanlar bende farketmiştim bunu ama sonraları ihmal ettim.nefesi ilk içine çektiğinde göğsün şişiyo sonra miden sonrada karnın çekliyo verirkende önce göğsündekini sonra mide kısmı sonrada karın kısmını serbest bırakmış oluyosun.umaırm anlatmayı becerebilmişimdir okuyunca bana biraz karışık geldide :))
bide bide demekki motivasyon sağlanmış kurabiyelere karşı durabildiğine göre :) ama doymadığında ekmke takviyesi yerne çiğ sebze takviyesi yaparsan daha etkili olur hatta aklıma gelen bikaç ara öğün önerisinide listeyi editleyip ekliyeyim.
Herkese selam:)
Bana istediğiniz kadar 'di' ile hitap edebilirsiniz hepsini üstüme alınırım:)
Handemi yazılanları tamamını şimdi okudum çok geçmiş olsun.
Diyet konusuna gelince bizim gramlı ölçen bir tartımız vardı ama bozulmuştu ve bende uzun süredir yenisini almıyordum kilomu görmeyeyim diye ama dün akşam diyet grubuna girdim diye aldık bir tane bu sabah aç karnına 56 çıktım. Ama 56 olması imkansız tabi , 56 olsam daha isterim, o zaman 28 beden kota girebilmem gerek ama ben 30 giyiyorum. Neyse bu tartıdan kaç kilo verdiğimi ölçerim 50 yerine 45 olunca bırakırım artık diyeti:)
Bugün saat 10 da uyandım 1 tane armut yedim
öğle 12.00: 4 kaşık bulgur - 8 tane küçük top köfte
ara 15.30: bir dilim tam buğday ekmeği ustune çok az peynir, 1 armut
akşam 18.30: türlü- 5 kaşık bulgur
ara 20.00: 1 küçük mandalina
Akşam yemeğinden 10dk öncede soğan suyu içmiştim. Yatana kadar başka birşey yemezsem iyidir:)
didicim yediklerini paylşamışsın bence gayet iyi kilo konuna açıklık getireyim kaslar hacim olarka küçük ağırlık olarak fazladır yağlar ise tam tersi.dolayısı ile 56 kiloda olan iki farklı kişinin vücutlarındaki kas oranında göre arasında 1-2 beden fark olması muhtemel bi durmdur.demekki seninde zamanla kaslarında azalma yağ oranıda ise artış olmuş.ama illaki tartıdan şüpheliysen yinede aldığın yerden değiştir bence. bu arada boyun kaç??
merhaba cicişler
bugün berbat bi gün oldu ne yedim ne içdim bilmiyorum
sabah uyandık eşim dedi hadi şileye annenlere
iyi kalktık gittik tabi oğlum evden çıkdık diye hiç durmadı hiç susumadı dolayısıyla yine kucağımda geçdi akşama kadar
pek bişey yiyemedim karışık bi gün oldu şimdi bi elma yedim yatmadanda yeşil çayımı içicem
silvişimin yazdığı diet listesine bugün başlıyamadım malum pazar ama yarın muhakkak başlıyorum
bende haftada 5 gün spor yapabilirim sanırım
handemicim hadibakalım hafta başıyla birlkte start veriyosun.bu günden sonra anlamam ben çici kız olup diyetini yapıcaksın :) diş olayınıda bir an önce atlatrısınız umarım.
kocaelicim bak handemice 5 gün spor sözü verdi :)
silvişçiğim beni de aranıza aldığınız için teşekkür ederim.işe yeni geldiğim için mesajları yeni okudum.sabah tartılmadım ama marankinin beden temizliğinden sonra 78 geliyordum ama bugün itibarıyle 79-80 olduğumu düşünüyorum.diyet listesini bilgisayarıma kayadettim inceleyip başlıycam bende.
papatyacım hoşgeldin.marankinin bedne temizliğine göz attım ama birazcık zor geldi hatta afedersin ama şu lavman meselesi rüyama bile girdi kaydirigubbakcemile3 sen tartılıp net kilonu söylersen bende ona göre kaydedicem çünki 100 gr bile önemli bu yüzden yarın sabah aç karnına tartlırsın ve takıma yazarsın uygun bi anında.
kızlar bana gelince ben bugün 1. gurpla başladım.şmdi tek tek yazmayyım ama gün sonunda hepsini toptan yazarım. ayrıca listeyi editleyip aklıma gelne bikaç ara öğün öneirisi yazıcam onlara göz atarsınız.siznde aklnıza gelen ibşeyler varsa söyleyin. bide kocaeli akşam atıştırmalarına çare bulalı mdmeişti öneriniz var mı??