ben sizden güç alarak 6 kiloya yakın verdim
yok arkadaşlar bu takım olmasada olur derlerse
yapıcak bişey yok
kimseyi zorlayamayız
ama ben asla kapatılmasını istemem
nekadar paylaşım az olsada girip bişeyler yazarak kendimi motive etmeye çalışıyorum
İkracım sana tamamıyla katılıyorum,ama ne bileyim daha iyi paylaşım olmalı diye düşünüyorum.Şurda bir kaç kişi kaldık...Sanki ben grubu kapatalım demişim gibi oldu,ben sadece hevesim kalmadı dedim....:1no2:Neyse sağlık olsun,....
İkracım sana tamamıyla katılıyorum,ama ne bileyim daha iyi paylaşım olmalı diye düşünüyorum.Şurda bir kaç kişi kaldık...Sanki ben grubu kapatalım demişim gibi oldu,ben sadece hevesim kalmadı dedim....:1no2:Neyse sağlık olsun,....
ebrucum seni gördüm canım aşağıda çıkıyorum iyi akşamlar canım opuyorumnanaktan
iyi aşamlar güzelim
bende öpüyorum çok hemde
yediklerin iyi canm ya
hadi beraber başlayalım birşeylere bakalım hangimiz daha cok kilo vercez
Tamam canım,bende herşeyin daha güzel ve bol paylaşımlı olmasını istiyorum.Burada çok güzel dostluklar kurduk...Şurada yaza ne kaldı,artık toparlanalım di mi amayerimsenibencanım cım
hayır
sen demedin canm
dora yazmış ya şevkim kalmadı gib bişi senden önce yazdım ben o mesajı
sende üzerine yazınca o zmna kapatalım dedim
evet ikinizede her söylediğinize katılıyorum fıstıklarım
herşey dhaa güzel olacak inanıyorum
ayrıca evet kapı çaldı arkadaş geldi özür dilerim sizi bıraktım :)
İkracım sende olmasan ne olurmuş halimiz bilmem...opuyorumnanaktanhımmm bak gaza geldim işte seni geçerim haberin olsun olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni
ayyy düşününce güzel ama iişin içine girince olay zorlaşıyor samanyolumMerhaba arkadaşlar,yine yalnızım...:gitme:Toplantıdan geldim,notları çok güzel ama kızlar oğlumu rahat bırakmıyormuşmafoldumbenValla şaşırdım kaldım,eskiden erkekler kızların peşinden koşuyorlardı...Rehberlikle falan konuştum,güçlü olması lazım dedi,kızlara kanmamalıymış...Yakışıklı olmasaydı böyle olmazdı dedi,çocuğun tipini mi değiştiricem kızlar asılmasın diye....:roflol:Geldim aldım karşıma anlattım,çocuk yemin billah ediyor valla anne benim onlarla işim olmaz,onlar peşimde diye....gülermisin,ağlar mısın....
canımmm benim takımın kapatılmasından yana değilim tabikiiiitamam samnyolum
hevesimiz kalmadı
bitti o zman
herkes kesin karar versin tamammı devammmı
böyle devam edilecekse hiç edilmesin hiç birbirimize fadamız olmuyor çünki
evet soruyorum tamammı devammmı kızlar ???????????
ebrucuğum bu ara annemden ziyede çok şeylerle uğraştım canım. inan o kadar çok bunalmıştımki anlatsam sayfalar yetmezvallla canım benim motivasyonum bitmiş degil hevesimde hiç kırık degil gayet yiiyim az düşer gibi olsamda topalrıyorum çok şükür sayenizde
ama
burası böye devam ederse cok azimliler bile yıkılır gider
mesela jujum
artık kesin kesin toparlanma zamnı gelemdi mi eski muhabbebtlerimizn yanında solda sıfır kalır buraya yazdıklarımız
dora mesela evet annen var şu an ya annen gelmeden önce sende de var kabul et
asi asi patronuda olsa mutlaka ugrardı ama kaç gündür ses soluk yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?