slm kızlar. sabah beri nete gitmiye çalıştım ama giremedim. bu 2 haftadır çok üzücü olaylar oldu hayatımda.
yinede beterinden korusun rabbim diyorum. daha dün küçüklük arkadaşımı akciğer kanserinden kaybettim.:sinifsinif: hep o eski hali gözümün önüne geliyor içim kanıyor resmen
ama düzelecem
ne yaparsın dünyanın kuralı bu. her canlı elbet bir gün ölümü tadacak. inanın moralimin bozukluğunu yansıtmamak için 2 gündür girmedim.
bu sabahta netin azizliğine uğradım.
ben bir kaç gündür gülmeyi unutmuştum kızlar.....
yarından tezi yok artık sık sık gireceğim. size söz veriyorum...........
çünkü moral bozgunluğu bana diyeti unutturdu......
artık çok şükür ailemi toparladım. daha iyi olacağım.kaydirigubbakcemile
mesela şu montiden başlasam boshayallersmilediyortum ama o diyete bir türlü akılll sır erdiremedimmm:umursamaz:
bende burda sayenizde 5 kilo verdim. ama bu hafta kesin 1 kilosunu aldım. tartılmaya korkuyorum. ne kadar çabuk başlarsam o kadar cumaya inmeyi umut ediyor ve pazartesi sabah itibariyle diyetteyim diyebiliyorummdelikafadulden
mesala yoldan getirdikleri abur cuburarı buzluğa atmakla başladım bile:teytey:
yinede beterinden korusun rabbim diyorum. daha dün küçüklük arkadaşımı akciğer kanserinden kaybettim.:sinifsinif: hep o eski hali gözümün önüne geliyor içim kanıyor resmen
ama düzelecem
ne yaparsın dünyanın kuralı bu. her canlı elbet bir gün ölümü tadacak. inanın moralimin bozukluğunu yansıtmamak için 2 gündür girmedim.
bu sabahta netin azizliğine uğradım.
ben bir kaç gündür gülmeyi unutmuştum kızlar.....
yarından tezi yok artık sık sık gireceğim. size söz veriyorum...........
çünkü moral bozgunluğu bana diyeti unutturdu......
artık çok şükür ailemi toparladım. daha iyi olacağım.kaydirigubbakcemile
mesela şu montiden başlasam boshayallersmilediyortum ama o diyete bir türlü akılll sır erdiremedimmm:umursamaz:
bende burda sayenizde 5 kilo verdim. ama bu hafta kesin 1 kilosunu aldım. tartılmaya korkuyorum. ne kadar çabuk başlarsam o kadar cumaya inmeyi umut ediyor ve pazartesi sabah itibariyle diyetteyim diyebiliyorummdelikafadulden
mesala yoldan getirdikleri abur cuburarı buzluğa atmakla başladım bile:teytey: