- 28 Şubat 2010
- 1.011
- 81
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ton cum
biraz gec kalmadınmı
**** 2.TAKIM 152 .ETAP ****
dora( 70.5 /70.5 /0.0 /0.0%)
samanyolu( 63.9 /64.4/ -0.5/-0.78%)
moda makyaj ( 67.5 / 67.0 / 0.5 / 0.74%)
EBRULUM ( 81.0 / 80.0 / 1.0 /1.23 % )
asi_bulut( 61.6 / 61.3 / 0.3 / 0.49% )
LeyL35 ( 72.5 / 72.5/ 0.0/ 0.0%)
*JUJU*( 74.0 / 74.0 / 0.0 / 0.0% )
ikraaa( 82.5 / 83.0 / -0.5 /-0.61 % )
zümrütüanka ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00 % )
TonTonTonDardanelTon takımdan ayrıldı
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 650.5 / 649.7 / 0.8 /0.12 % )
merhabalar
ton kusura bama ama peşinden koşturuyorsun
senin ardın sıra kaç mesaj yazdım cevap vermedin diğer topiğe yazdın peşinden oryada yazıdm yine cevap vermedin
artık istikrarlı degilisn yani
sagol inşallah sende zayıflarsın
kızlarrrrrrr fıstıklar hiç iç açıcıı degiliz ((
OOO VALA NE GÜZEL HEM GEZMİŞSİN HEM BOLLLLL CA NERJİ HARCAMIŞSIN.... ÇARŞIYA ÇIKTIMI İNSAN ANLAMIYOR NE KADAR YÜRÜDÜĞÜNÜ....her keze iyi akşamlar bu gün yine çok yoğun bir gün olduğıu için şimdi girebiliyorum
sabah 1 simit ve 1 boyoz yedim yanında zeytin peynir domates 1 bardak süt içtim 1 saat yürüdüm
öğlen 3 çatal yumurta yedim ekmeksiz ve 12 de çıktık yollara güzel bir vapur sefasından sonra kemeraltına gittik dükkan için oyuncak aldık (kendime pletes topu aldım) kemeraltını gezdik oradan kızlar ağasına gittik orada mis gibi kömürde pişen orta şekerli kahvemizi içtik düştük yollara kitap fuarı vardı orada dolaştık çocuklara test kitabı aldık ordan tekrardan düştük yollara alsancağa geldik orada turladık tabi bu arada saat 18.30 oldu karnımız acıktı bir yere girdik ben 4 tane köfte ve 1 parça lavaş yedim ama o sate kadar ilk defa oturduk hepimiz o kadar yorulmusuz ki anlatamam ordan kalkıp yarım saat otobüs bekledik ve eve 21.00 da vardık çocuklar hemen kendini yatağa attı ben de pc başına tam 6 km hiç durmadan yürümüş olduk öldüm arkadaşlar anlatamam
Merhaba arkadaşlar,yine yalnızım...:gitme:Toplantıdan geldim,notları çok güzel ama kızlar oğlumu rahat bırakmıyormuşmafoldumbenValla şaşırdım kaldım,eskiden erkekler kızların peşinden koşuyorlardı...Rehberlikle falan konuştum,güçlü olması lazım dedi,kızlara kanmamalıymış...Yakışıklı olmasaydı böyle olmazdı dedi,çocuğun tipini mi değiştiricem kızlar asılmasın diye....:roflol:Geldim aldım karşıma anlattım,çocuk yemin billah ediyor valla anne benim onlarla işim olmaz,onlar peşimde diye....gülermisin,ağlar mısın....
canımcım iliçlardan medet ummucaksın değilmi... aman aman uzak dur....abrucuğum haketen kendi adıma söleyim hiç iç açıcı değilim. bu hep böylemi gidecek tebiki gitmiyecek.
annem halen bende . ve inanın her öğün düzenli yemek yapıyorum. eşim varken ben bu kadar çeşit yapmıyordum ne yalan söleyim. hem o da diyordu fazla yapma hayatım kilo almıyalım diye.
inşallah artık yarına eşim gelecek ama annem halen bende....
o gitmeden ben diyetimi tam yapamıyacağım. aslında önceki gelişinde yapmıştım ama birazda can sıkıntısından bu hafta diyet filan yapmadım. belkide iyide oldu belkide kötüüüümafoldumben
bu hafta iyi bir yeme tatili yaptım. artık toparlanacağım. hatta bir ilaç varmış çok etkili iştah kapatıyormuş 1 ayda 5 kesin veriyormuşun ama bayıltıyor deyince korktum ben..
iştahı tamamen kapatınca halsiz düşüp yığılıp kalıyormuşun. ufff uff
merhabalar
ton kusura bama ama peşinden koşturuyorsun
senin ardın sıra kaç mesaj yazdım cevap vermedin diğer topiğe yazdın peşinden oryada yazıdm yine cevap vermedin
artık istikrarlı degilisn yani
sagol inşallah sende zayıflarsın
kızlarrrrrrr fıstıklar hiç iç açıcıı degiliz ((
opuyorumnanaktan yaaaaaaaaaa ama ne güzel duygular böleeeee.... oğlun büyümüşte kızları peşine takmış.... benimkide büyüyecek bende yaşayacağım ama tek farkla .. benimki hemen kanar kızlara şimdiden ana sınıfındaki kız arkadaşına hediyeler alıyor ne görse elife alalım diyor ...ben zor zaptedeceğim desene...
smanyolu ohhh ne güzel bi duygu canım ya oğluşun büyümüşde kızları peşinde koştururmuş