yok şekerim denemedim sadece bayağı bi inceledim zaten ozman hamileydim ama
yapamam gibi geldi bana çünkü sadece su
şimdi burdan bir ucacam sanaaaaaaaa :kedi: :kedi:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 altımda ezilecen sonraaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yavyummmmmmm iyi oku dmeişkiiiiiii hamileyken gelmişti deneyemedim yoksa ben mi yanlış anladım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol:
kzılar merhaba
kızlar sabah oğlumu dr a götürdm göz alerjileri yine başladı bahardanalerjiye baglı enfeksiyonda kapmış yavrum ilaçfaln aldık geldik misafirim gelcek iş yapmam alzım herkesi çok öpüyorum
insallah caniminşallah problem olmaz
asicim,ben buaralar derslere gömüldügümden o benden cok daha iyi diyet yapiyo,ben her gün kacamak yapiyorum resmen.o hic yapmiyor.masallahi var.aman böyle gitsinde bende kilo vereyim onunla beraber:)
modacım eşinin de diyete başlaması iyi olmuş. erkekler çabuk sıkılır. biz gibi değildir kaydirigubbakcemile3 sen dikkat et, bıraktırma diyeti. hem senin için de kolaylık olur bak opuyorumnanaktan
canim en son dün tartildigimda 67 diydim.ama bugün tartilamadim,ama bayagi inceldigimi gördüm.umarim yarin sabah tartildigimda 66,5 cikarim,cok istiyorum.günaydın arkadaşlar
modacım kilonu korumana sevindim ben hafta sonuna kadar en az 1 kilo daha vereceğini umuyorum :lepi:
modacım inşlalah cok güzel hayırlı bir gün gecirirsin canm herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?