tebessüm saol canım ama asiye katılıyorum
seni kırmak istemedik sadece motive ol daha çok bizimle kaynaş diye belki biraz serzenişte bulunmuş olabiliriz sakın kırılma
samanyolucum saol canım a.s. yarın daha net sonuç yarın çıkacak diyet 5 günlük 2 dün dinlenme herşeyden yiyebiliyoruz ama abartmadan aslında güzel bi diyet o günkü yediğinin sınırsız olması tabi o bile bi müddet sonra sıkıyo ama sadece meyve günüm sorunluydu diğer günler gayet güzzel geçti kaçaklarımda oldu ama devam edicem sanırım en azından 70li rakamları görmek istiyorum artık
bu arada avatarımı begendinizmi hiç kimse ebru avatar yapmış kendine demedi
:sinifsinif: :sinifsinif: :jeyyar: delikafadulden delikafadulden
hadi dedim degişiklik olsun senelerdir aynı takılıyom sırnaşık şey sırnaşık şey
arklar cok ozur dilerim yha. takimin adini batiriyorum((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
kilo veren arklari tbrk ediyorum.
Ya Ebrucum dikkat et,yediklern çok az,kötü olma sonra...Pazar günü de sınavın var,zorlama kendini fazla,hastalanmandan korkuyorum....Bu arada avatarına da bayıldım...Sınavda başarılar diliyorum canım...opuyorumnanaktan.şimdi yediklerimi geceyim sabahtan bu yaan tekrar :) samnyolucum canm çok sagol hayatım valla evet ya snein 2 kilon var vermen gereken benim ise 20 utanmma lazım yerin dibinde dolaşmam lazım benim :S
asicim sende haklsıın herkes kendini rahat ve mutlu hissettiği kiloda olsun inşallahhhhhhhh
veeeee yeşil çayımı aldım kalmamıştı demiştim bugün aldım akşaamda demler içerim bir güzel
serbest degilmi:)
bu arada eşim tabaguımı görünce meyve olanları bunu mu yicen dedi bende evet dedim
hayır dedi yav :) iki gün sonra kansızlıktan hastalanacaksın :)))))))))))))))))))))) yok yok dedim bu bir günlük
Yarın ilk işim senin kilona bakmak olacak,valla kaç gündür aç gezdin İkracım,azmine hayranım,inşaallah iyi sonuç alırsın....opuyorumnanaktansamanyolucum saol canım a.s. yarın daha net sonuç yarın çıkacak diyet 5 günlük 2 dün dinlenme herşeyden yiyebiliyoruz ama abartmadan aslında güzel bi diyet o günkü yediğinin sınırsız olması tabi o bile bi müddet sonra sıkıyo ama sadece meyve günüm sorunluydu diğer günler gayet güzzel geçti kaçaklarımda oldu ama devam edicem sanırım en azından 70li rakamları görmek istiyorum artık
Asicim senin boyun kaç,55 çok az olmayacak mı...Ben diyetisyene gittiğimde 62 yeterli demişti,bir türlü inemiyorum ama neyse...:umursamaz:Valla Ebrucum 20 kilo dedi,şaşırdım,bizimki şımarıklık oluyor galiba...eyvahedigeldismileCanım neler yemek istiyor bir bilsen.Çocuklar pizza siparişi verdi,şimdi yiyorlar,ben sebze çorbamı içicem şimdi...Bu adalet mi ya....mirmirmirmirAnnem yaşlanınca zaten yiyemeyeceksin,şeker,tansiyon çıkacak göreceksin o zaman diyor,bazen aslında haklı dediğim de oluyor valla....Yemiyorum yinede gitmiyor ki ,yesem şok etkisi yapar mı acaba....:roflol:ug:
samanyolucum 2 kilo deyince pek az göründü gözüme bilmiyorumkismile yani sen aslında ideal ölçülerdesin de azıcık daha şekillense diyorsun. keşke benim de 2 kilo kalmış olsaydı :1ninca: benim daha en az 5 kilo var :kedi: şimdi kızlar diyecek daha çok vermesi gerekenler var şımarma diye alsanaalsanasmile ama şımarmak değil vallahi. ebuş az dikkat ederek verdi 500 gram. bense tatlının tadını, hamur işinin adını unuttum ama nafile. çok zor kilo veriyorum :gitme:
dışarıdan okuyan şahıs :)
yalnızım gel :)
üye degilsen de ol
kilo problemin varsa beraber cözelim :)))))))))))))))))
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?