Canım gerçekten üzüldüm,ne aksi kadınmış yaalsanaalsanasmileSıkma canını herşerde bir hayır vardır....
QUOTE]
canım sıkmıyorum artık.her işte bir hayır vardır diyorum.
leyl cım cok gecmiş olsun.Allah tarafından çıkmış bu profesor karşınıza,o doktora kalsa ne olurdu,düşünmek bile istemiyorum.nasıl doktormuş anlayamadım....
umarım maddi sıkıntı çekmeden herşey yoluna girer.
leyl cım cok gecmiş olsun.Allah tarafından çıkmış bu profesor karşınıza,o doktora kalsa ne olurdu,düşünmek bile istemiyorum.nasıl doktormuş anlayamadım....
umarım maddi sıkıntı çekmeden herşey yoluna girer.
mrb kızlar a.s.
çok üzgünüm bu hafta pek katılımım olmadıbenneyaptımki
konu olarak merakta bıraktım sizleri...
bugün sabah erkenden girdim ama 1 haftalık birikmiş işler olunca anca yazabiliyorum...
sorunumuz oğlumun sağlığıyla ilgili değil çok şükür...sorunumuz doktorumuz
2 sene önce oğlumda dışarıya çıktığında ya da evde perdeyi açıp dışarıya baktığında gözlerini kısarak bakması dikkatimi çekmişti...2 doktora götürdüm hiçbir şeyi yok dediler...1-2 ay sonra sol gözde kayma başladı ve gene başka bir doktora götürdüm..doktor sağ göze 1,sol göze 1,5 numaralı gözlük yazdı ve tembellik olduğu için kapatma tedavisi uygulanacak dedi..bende doktora daha önceki doktorların birşeyi olmadığını söylediklerini söyledim..doktorda beni çocuk gözünde uzman bi profösöre yönlendirdi...elimizdeki imkanları zorlayarak gittik...ege üniversitesi hastanesindeki görevi devam ettiği için ameliyat söz konusu falan olduğunda sosyal güvencemizdende faydalanabilecektik...muayenemizi yaptı 3 ve 3,5 nolu gözlük yazdı,sağlam gözede günde 1 saat kapatma uygulaması yapılacak dedi...2 sene boyunca 4 ayda 1 kontrole gittik...bu sürede gözlük numaramız arttı ama tembellik gerileme gösterdi...son gittiğimiz kontrolde gözlük numarasında artış olmamış ve tembellik tamamen geçmiş...bizim için en önemlisi tembellikti,çok şükür:Saruboceq:sol gözde gözlüğe bağlı olmayan bi kaymamız var buna cerrahi müdahale gerekiyor ve bize ege üniversitesinde değil,özelde yapacağını söyledi...1-2 ay içerisinde ameliyatını olmalı dedi ve paket fiyatımız 3000 lira dedibenneyaptımkine diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırdık...gözlükçüye gittim hastanede yapması gerekirdi,bu para bu ameliyat için çok dedi...2-3 doktora danıştım aynı şeyi söyledi...doktorla telefonda görüştük biz bu ücreti karşılayamayız diye..doktor bu seferde 7 yaşına kadar yolu var bu ameliyatın demesinmidaha önce ameliyat gecikirse tembelliği geri gelebilir demişti...benim için arada güven diye birşey kalmadı açıkçası...
bizde tedavide geldiğimiz aşamadan gerilemek istemediğimizden başka bi profa gittik...bu doktor bizi o kadar rahatlattıki anlatamam...bi havalı görüntüsü varki ama bi o kadarda mütevaziboshayallersmile2-3 yere telefon edip görüşmeler yaptı... bize çeşitli alternatifler sundu...en son Atatürk eğitim ve araştırma hastanesindeki klinik şef yardımcısı doktor arkadaşına not yazdı Alperenin operasyonuyla ilgilenmeni rica ediyorum diye...Pazartesi günü gidicez nasipse,bakalım doktor ne diyecek...bu haftam doktor peşinde koşmakla geçti açıkçası...aksi gibi Alperende üşüttü...öksürük,burun tıkanıklığı....
neyse...hep hayırlısını isteriz ya biz de öyle olduğunu düşündük...Allah bi şekilde bizi bu doktordan uzaklaştırdı...
zümrütcüm özlememmek degil canım bak kimse doğru düzgün girmemişkiiiiii
ondan dolayı cansıım hafta sonu malum
oky
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?