Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum kusura bakma bugün yanında olamadım. az öncede sayfayı açtım hemen aşağıya çektim kapatamadım bile. patron geldi yanıma. sabah da öyle tam başladım patron geldi. önce acele ettim sonra da kapattım. ben yeni kiloya bölmüşüm. sabah bu sonucu görünce çok sevindim. çünkü bu hafta hiç beklemiyordum bu kadar. ama bence birazı geçen hafta verdiğim kilodur. reglim bitiyor onun şişkinliği iniyor :1ninca:
Canım gerçekten üzüldüm,ne aksi kadınmış yaalsanaalsanasmileSıkma canını herşerde bir hayır vardır....öyle moralim bozuldu ki anlatamam.bu dersi bu dönem alamayacagıma mı yanayım,yoksa kadının bana pislik gibi davranmasına mı yanayım,ne yapayım bilemedim.eve dönerken başladım tramvayda aglamaya.
[/COLOR]
Canım ya inşaallah bu çektiğin sıkıntıların mükafatını alırsın...Vücudun ödem yapmıştır takma kafana...opuyorumnanaktanneysem .. kilo bakımından moralim git gide bozuluyor normal beslenmeme rağmen kilo alıyor görünüyorum hala.... karnım şiş sanki üşütmüyümde şişmiş gibi.. kasıklarımda ağrı var hatta tüm karın kısmının alt tarafı içten içe ağrıyor otururken felan hissediyorum... alam ne menem bişimiş bu hormon vucudumun normal geliyimini beklemeden bişileri hızlandırıyorlar ama bu arada olan bana oluyor.........
Doğru Doracım beslenmeyi diyet değilde yaşam biçimi yaparsak kendimizi buralarda bulmayız....:roflol:sabahta çok az bir atıştırma yaptım. 1 saattir spor yapıyorum.
hava çok güzel bir arada yürüyüş yapmayı düşünüyorumm
artık ben kendimi diyyette olarak değilde sağlıklı olarak besleniyorum düşüncesiyle yiyorum. hayatımı bir yola koydum sanki. bu şekil daha mutlu hissediyorum.
yemek için değil yaşamak için yemeliyim düşüncesindeyim. daha öncede bu fikirle kilo vermiştim:lepi::lepi::
:a015::a015::a015:O yüzden ebruşum bana geri dönemk üzere ayrıldı yazar mısın canımcım?
Hafta sonları paylaşımda bulunurum yine size.
Hepinizi seviyorumolumunekankayizsmile
Canım haberlerini bekliyoruz....:çok üzgünüm:günaydın kızlar a.s.
2 gündür moral bozukluğu yaşadım,oğlum için yeni doktor arayışı içerisindeydim o yüzden burayı ihmal ettim...
bugün başka bi doktorla randevumuz var...akşama girmeye çalışıcam detaylarıyla anlatırım...
Sağol canım valla benim içinde sürpriz oldu.Geçen hafta hergün tartılmıştım,veremediğim gibi aldımda.Bu hafta 2 kez tartıldım....sonuç daha iyi..:dance:.Diyetisyen de psikolojik demişti....samanyolunu tebrik ediyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkisa.s.
haftaya hepimiz inşallah en az senin kadar kilo veririz
offfff içim sıkılıyor valla şefe laf atıyorum eve yollasın die ama tınlamıyor yaa...
sagol samanyolum inş alıcam .. ümidimi kaybetlmedim
leylcim sağlığı bile ticarete döken doktorları meslekden almalı gerekir aslında
var mı yok mu hiç sormuyolar
sonunda istediğiniz doktoru bulmuşsunuz canım
inşallah yavrunda kısa zamanda bu dertten kurtulur
çok büyük geçmiş olsun
leylacım cok gecmiş olsun
bu gibi durumlarda tek dr la kalmamak en iyisi aslında canm ya
özel hastaneler de sgk karşılamıyormu bir bölümünü ameliyatın ?
özle göz hastaneleri çok iyi bildiğim kadarı ile en azından burda öyle bir hastane var arkadaşımın kzııda göz kaymasından ameliyat oldu 2 sene önce şu an gayet iyi canım
endişe etme
allah hep iyilerle karşılaştırsın inşallah canm ben im
leyloşum buralardmaısın
liseteler e baktım şidmi hazrı degil
biliyosuznu benim kapımın ne zman calacagı belli olmaz birde ..........üzerinde duramayan bir kocişim olursa olacagı bu :))))))))))))))))))))
o yüzden tüm endişem
hayırlısyla şu günü bir atlataydım :)
leyloşum buralardmaısın
liseteler e baktım şidmi hazrı degil
biliyosuznu benim kapımın ne zman calacagı belli olmaz birde ..........üzerinde duramayan bir kocişim olursa olacagı bu :))))))))))))))))))))
o yüzden tüm endişem
hayırlısyla şu günü bir atlataydım :)