inanın zayıflamayı çok istiyorum,öyle zamanlar olduki günlerce paspal gezdim,yaşama sevincimi yitirmiştim,canım sıkıldıkça,üzüldükçe yiyordum,adeta yiyerek intihar ediyor gibiydim,kendime eziyet ediyor kendimi sevmiyordum,eşimin yanında kendimi çirkin,güçsüz,aciz bir yaratık olarak görüyordum,eşim bunları hissettirecek tek bir imada dahi bulunmasa da....bekarken ve evliliğimizin ilk yılında kendime olan o yüksek özgüvenimden eser bile yoktu.her defasında bişeyler deniyor ama başarısız oluyordum,koşu bantları,termal kemerler,titreşimli kemerler,sauna eşofmanlar,zayıflama hapları....hiçbiri işe yaramıyordu.çünkü iradeli davranamıyordum ve çok çabuk pes ediyordum...uzun süre beni görmeyen insanların beni görünce vermiş oldukları hayret dolu tepkiler şaşkın suratlar,ay canım ne oldu sana böyleler,doğumdan sonra bu kiloları neden vermedinler,önceden mağazaya gidince her istediğim kıyafeti rahatlıkla alırken,şimdi mağazadaki en büyük beden kıyafeti denedikten sonra "hanımefendi altkatta büyük beden mağazamız var,isterseniz size ordan bişeyler verelim"lafını duyduktan sonra mağazadan kaçarcasına çıkıp arabada yaşadığım ağlama krizleri,ardından eşimin önceden beğeniyle bakan gözlerinde acıma ve teselli dolu bakışları görmem,yolda aceleyle bişeyler atıştırırken,ya da bir restoranda yemek yerken insanlar yüzüme baksa"yuhh hala mı yiyorsun " diye düşündüklerini hissetmem...bunları paylaşmak istedim,neden mi..,anlatıyorum,paylaşıyorum çünkü benim bu gruba girmeye çok ihtiyacım var.bu grupta olmak ve sizlerin desteği ve bilgileri ışığında zayıflamak istiyorum...hepinizi çok seviyorummmm
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz.şişmanlık kaderimiz olmamalı..kendimizle barışık olmak için aynaya baktığımızda kendimizi görmek istediğimiz şekilde görebiliriz inşallah.bilmiyorum 70 in altına düşebilmek bile inanası güç bir durumdu benim için.taki sizlerle karşılaşana dek.ama artık inanıyorum....destekleriniz için teşekkürler
canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki aynı duyguları yaşayan biri olarak:gitme:
sabah sabah benide eski günlerime götürdünakannehir
bende 5.5 sene önce doğum yaptım. doğum yapmadan önce rejimdeydim ve rejim sırasında hamile kaldığım için kıtlıktan çıkmış gibi yemiştim..
85 le doğum yaptım. emzirme döneminde vereceğim yere 90 lara tırmanmıştım.
daha sonra 81 lere kadar kendiliğinden giden kilomun kalanını kk da verip burdaki arkadaşlarımın motivasyonu sayesinde 63 e indimmmmm
daha sonra burdan bağzı sebeblerden koptum
tatildi bayramdı derken 70 lere doğru tırmandım.lmaz:
yine hayatımda çok sevdiğim bir ikinci annemi kaybedince kendimi 75 lerde buldum:gitme:
ve şimdi yine eski azmimi yakalayıp yeniden vereceğim. inşallah hep birbirimize destek verip zayıflayacağızzzzsırnaşık şey ben buna inanıyorummmmmmmm.
kurban bayramında çarşıya gittim kilom 73 ve bana 44 lü bedenler olunca ağlayaraktan çıktım mağazadan. şimdi ilk hedefim yeniden 40 bedene düşüp o elbiseyi almak tırr:lepi:
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy birtanemmmmmmmm cansım ya
inan hepimiz aynı evrelerden gectik hatta kilom 8o lerde ama ben şimdi hiççççç öyle düşünmüyortum insan zayıflayınca kendine güveni dahada bir artıyor kendini daha güzel hissediyor bunu başkaları için degil kendin için yapmalısın
biz bir harikayızzzzzzzzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
lütfen pozitif düşünnnnnn
ayrıca takımdasınnnnnnnnn yüzün daha cok gülsün cumaya bildirimin var oldumu kzuummmmm sen elinden geldiği kadar yazmaya calış tamammı güzelimmmmmmmmm :)opuyorumnanaktan
oyyy canım arkadaşlarım hepinizin desteği için çok teşekkür ederim.çok duygulandım inanın ağlayarak yazıyorum bu satırları.takımda olmak beni nasıl mutlu etti,kelimlerle anlatamam.hepinize layık olmaya çalışacağım.ve evet haftaya biz birinci olacağız...hepinize çooooook ama çooook teşekkürler.hepinizi çok seviyorum.bugün ki kahvaltı menüm:1 kibrit kutusu peynir,3 adet zeytin,4 çeri domates,1 adet biber,1 parça çiğ brokoli,2 yaprak marul,maydanoz,dere otu,2 dilim tahıllı ekmek.kalkınca 1 bardak yeşil çayımı içtim aç karnıma.bir de kendime zencefilli greyfurt hazırlamıştım ama onu ara öğün olarak yemeyi düşünüyorum.haftasonu temizliğinden sonra takatim kalırsa bir de yürürüm,süper olur..hepinize çoook teşekkürler.
ebrucuğum vallaha sen çok azimlisin biliyorum. benim annemin oluşu azda olsa etkili oldu. diyetimi yapıyorum ama spora tam ağırlık veremedim bir türlü. ama olsun nisan sonuna kadar 65 olacağımmmmvereliniortak
Ne güzel Hamuşum 2 kilo vermişsin bile ,üniversitede 1 yıl çocuk beslenmesi,bir yıl beslenme ve özel durumlarda beslenme dersi aldım.kalorilerine göre beslenme listeleri filan düzenliyorduk.birde yıllardır zayıflamak için uğraştığımdan ve daha önce birçok diyetisyene gittiğimden bunlar tecrübe oldu bende.aslında nasıl beslenmem gerektiğini de azçok biliyorum ama işte azmetmediğimden bu kilolarla yaşadım yıllarca.ama artık bu kilolardan kurtulma zamanı geldi de geçiyor bile...
miscim fısıtıkımmmmmmm
sen burdasın görünüyosun ama benim gitmem laızm bir tanesi kaçıyorum ben iyi günler öpüyorum nanaktannnnnn
agzınıza her lokmayı atışınızda aklınızza beni getiirin takımımızı getirin oldumu fıstıklarım ne için burda oldugumuzu unutmadan devam edelim yolumuzaaaaa
oy oy oyyyyyyy canlarım benim bu fıstıklarrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?