inanın zayıflamayı çok istiyorum,öyle zamanlar olduki günlerce paspal gezdim,yaşama sevincimi yitirmiştim,canım sıkıldıkça,üzüldükçe yiyordum,adeta yiyerek intihar ediyor gibiydim,kendime eziyet ediyor kendimi sevmiyordum,eşimin yanında kendimi çirkin,güçsüz,aciz bir yaratık olarak görüyordum,eşim bunları hissettirecek tek bir imada dahi bulunmasa da....bekarken ve evliliğimizin ilk yılında kendime olan o yüksek özgüvenimden eser bile yoktu.her defasında bişeyler deniyor ama başarısız oluyordum,koşu bantları,termal kemerler,titreşimli kemerler,sauna eşofmanlar,zayıflama hapları....hiçbiri işe yaramıyordu.çünkü iradeli davranamıyordum ve çok çabuk pes ediyordum...uzun süre beni görmeyen insanların beni görünce vermiş oldukları hayret dolu tepkiler şaşkın suratlar,ay canım ne oldu sana böyleler,doğumdan sonra bu kiloları neden vermedinler,önceden mağazaya gidince her istediğim kıyafeti rahatlıkla alırken,şimdi mağazadaki en büyük beden kıyafeti denedikten sonra "hanımefendi altkatta büyük beden mağazamız var,isterseniz size ordan bişeyler verelim"lafını duyduktan sonra mağazadan kaçarcasına çıkıp arabada yaşadığım ağlama krizleri,ardından eşimin önceden beğeniyle bakan gözlerinde acıma ve teselli dolu bakışları görmem,yolda aceleyle bişeyler atıştırırken,ya da bir restoranda yemek yerken insanlar yüzüme baksa"yuhh hala mı yiyorsun " diye düşündüklerini hissetmem...bunları paylaşmak istedim,neden mi..,anlatıyorum,paylaşıyorum çünkü benim bu gruba girmeye çok ihtiyacım var.bu grupta olmak ve sizlerin desteği ve bilgileri ışığında zayıflamak istiyorum...hepinizi çok seviyorummmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyy birtanemmmmmmmm cansım ya
inan hepimiz aynı evrelerden gectik hatta kilom 8o lerde ama ben şimdi hiççççç öyle düşünmüyortum insan zayıflayınca kendine güveni dahada bir artıyor kendini daha güzel hissediyor bunu başkaları için degil kendin için yapmalısın
biz bir harikayızzzzzzzzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
lütfen pozitif düşünnnnnn
ayrıca takımdasınnnnnnnnn yüzün daha cok gülsün cumaya bildirimin var oldumu kzuummmmm sen elinden geldiği kadar yazmaya calış tamammı güzelimmmmmmmmm :)opuyorumnanaktan