Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısmetlisin demekki canım aman başın bağlı dimi sempatiksalakcinni
civanperçemini ben de içtim birkaç kez kafamçokkarıştı benim de ağrım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil. ben gecikiyor diye içiyorum. kardeşimin de ağrısı olurdu bekarken aynen anlattığın gibi. ağlardı resmen. istifra ederdi. dr onada doğum kontrol hapı vermişti. evlendikten sonra bir de çocuğu olunca eskisi kadar değil şimdi
sen nasıl içiyorsun. günde 1 kez mi bilmiyorumkismile
hamuscum sende kendimi gördüm kaydirigubbakcemile3
dün benim oğlumda çilekli yoğurdunu yerken ağzımın suyu akıyordu. neyse ki arkasını döndüki yarım kaşık yaladım kaydirigubbakcemile3 görse kıyameti kopartırdı :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada madem %70 kakaolu bir parça yiyebilirsin diyordu bizim kızlar. allahtan öyle çikolata bağımlılığım yok. aslında tatlıya da düşkünlüğüm yok. eee ben niye kiloluyummm bilmiyorumkismile
HAMUŞUM ne güzel başlamışsın...Bende senin gibi kahve ve çikolata hastasıyım.Yemek yerine tatlı yiyecek kadar..Kendimi frenlemeye çalışıyorum.% 70 kakaolu olanlar bayağı ağır gerçekten ama ben onu da rahat yiyorum.Sadece regl dönemimde olmak şartıyla....Neden lezzetli olan şeyler kilo yapıyor ki.....kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım.burdaki arkadaşlarım sayesinde oluyor bu güzellikler.offf ben de çikolatayı çok seviyorum.adını anınca bile kalp ritmim artıyor.:dance: ama bu aralar iyiyim bastırabiliyorum bu isteği.ben d özel dönemlerimde çok ihtiyaç duyuyorumsenağlama ama yiyememmmmmsenağlama aslında nerdeyse 2 kilo vermişim hem de 4 günde.kendimi 1 parmak bitter çikolatayla ödüllendirsem olmaz mıCADIARZU
olur canımmmmmmm kesinlikle olur efferin snaa ama sen canım benim listeye alınmadın haftaya inşallah oldumu güzelim başladıgın kilo ile haftaya cuma ya tarılcagın kiloyu baz alıcaz
birde eger bu saatte bildirim yapacaksannnnn eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yanarım bennnnnnnnnn cuma öğlene kadar bildirimler bitmiş olmalıııııı cumaya öğleden önce giremeyecksen bildirimleri perşembeden yapmalısın olurmu tatlışım
artı biz öyle cok katı kurallarla zayıflamayacagız herkesin nefsi var ödülü hakettin sen ama dozu aşma tamammı tatlımzemuszemus
yaa benn seninn konuyu anlıyamadımm biraz tanıtırmısın kendini
karabibercim ben 3 yıldır viyanada yaşıyorum.ama onun öncesinde dogma büyüme istanbulluyum.ailem istanbulda yaşıyor.
1,5 yıldır evliyi.kocişim dogma büyüme viyanalı.
ben istanbula dönmek istiyorum ama malum eşim oranın vatandaşı oldugundan vede bende üniversiteye devam ettiğimden dolayı öyle bişey görünmüyo yakın zaman için.
benimde ailem istanbulda yaşadığı için senede 2 kerede olsa buraya gelebiliyorum.
ebrucumda sagolsun beni teselli etmek için dogdugun yer degil doydugun yerdir dedi önemli olan.bende espiri yaptım,malesef doyamıyorum çünkü diyetteyim diye:)
umarım açıklayıcı olabilmişimdir karabibercim:)
:1rolleyes::roflol::roflol:aaa bende bildirimini 101,1 olarak görmüşüm biliyor musun bilmiyorumkismile
ebrucum onu da düzeltir misin. 100,1 olacak
bir de motivasyonum yok der. laelaelaelaelae
samanyolum aslında bendede bayağ bir değişim var ama niye tartıya yansımadı anlayamadım. sanırım bu geçen verdiğim kilonun sıkılaşma devresi olduğundansempatiksalakcinniNe güzel Dora ve benim dışımda herkes kilo vermiş.Tebrikler arkadaşlar....a.s.
Benim faturalar için dışarı çıkmam gerekiyor,öğleden sonra girerim.Şimdilik hoşçakalın..opuyorumnanaktan...
ne damadı kızzzzzzzohaoldumsmileaaa arap damadımızmıı olacakk yoksaaa
ebrucuğum bu enerjini nerden alıyorsun yaaa. maşallahh maşallahhhhhhhhhhcansıım inan çok yoruldum yav ben gece 2 ye kadar tarih calıştım kafam şişti yok germiyanoğulları candaroğulları karamn oğulları selçuklular :)) :roflol: :roflol:
sabahta 6 30 klk onu yap bunu yap valla yetişemiyorum ben bana
anam diyorlar biizm kızlar bu kadında ne bitmek bilmeyen bir enerji var anlamadım gitti diyolar
yürüyüşten geldim yav ne oturuyonuz kalkın dans edelim dedim de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
az hiper lik var kanımca :roflol: :roflol:
dora hanım dora hanım kilolar gitmemişşşşşşşşşş birde benle boy ölçüşüyorlar ya yasık yasık biraz kaptan özü dinleyin aaaaa biz bişi biliyoruzda konuşuyoruz dimi şapiyon belli ikinci kim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :lepi:
evettttttt sen nerdesin pc geldide ha pardon anneciğini unuttummmmmm öp ellerinden bizim için a.s.
HAMUŞUM ne güzel başlamışsın...Bende senin gibi kahve ve çikolata hastasıyım.Yemek yerine tatlı yiyecek kadar..Kendimi frenlemeye çalışıyorum.% 70 kakaolu olanlar bayağı ağır gerçekten ama ben onu da rahat yiyorum.Sadece regl dönemimde olmak şartıyla....Neden lezzetli olan şeyler kilo yapıyor ki.....kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim tatlım.burdaki arkadaşlarım sayesinde oluyor bu güzellikler.offf ben de çikolatayı çok seviyorum.adını anınca bile kalp ritmim artıyor.:dance: ama bu aralar iyiyim bastırabiliyorum bu isteği.ben d özel dönemlerimde çok ihtiyaç duyuyorumsenağlama ama yiyememmmmmsenağlama aslında nerdeyse 2 kilo vermişim hem de 4 günde.kendimi 1 parmak bitter çikolatayla ödüllendirsem olmaz mıCADIARZU
:roflol:kız ebruş maşallah anamm sanaa nazar değmesinn kaşı biryerlerinii
ben yapmadım bile çizelge yaaaabu arada çizelgeyi her değişiklik olduğunda mı yoksa aydan aya filan mı değiştiriyoruz..
günaydın biberim ne pitisi ki bu.sempatiksalakcinni bende sabah kalktım yatsammıı kalksammı dedim ve kalkıp buraya gelmeye karar verdimmmlaelaelaelaelaekız ebruşş benn dedimm amaa benimnm eşimm akşaamm evdeee
zarr zor bir giripp kaçtımmmm odaa uyuyorduu ondann
yaaaaaaaaaa sabahh eşimii yolladımm uyumamakk içinn kendimii zor tutuyorummm
kararr veremiyorumm acabaa yatsammııı yoksamm sabahh yürüyüşümüü yapsammm yapsamm diyee
neysee dur hemenn o piti piti yapayımm ne çıkarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanın zayıflamayı çok istiyorum,öyle zamanlar olduki günlerce paspal gezdim,yaşama sevincimi yitirmiştim,canım sıkıldıkça,üzüldükçe yiyordum,adeta yiyerek intihar ediyor gibiydim,kendime eziyet ediyor kendimi sevmiyordum,eşimin yanında kendimi çirkin,güçsüz,aciz bir yaratık olarak görüyordum,eşim bunları hissettirecek tek bir imada dahi bulunmasa da....bekarken ve evliliğimizin ilk yılında kendime olan o yüksek özgüvenimden eser bile yoktu.her defasında bişeyler deniyor ama başarısız oluyordum,koşu bantları,termal kemerler,titreşimli kemerler,sauna eşofmanlar,zayıflama hapları....hiçbiri işe yaramıyordu.çünkü iradeli davranamıyordum ve çok çabuk pes ediyordum...uzun süre beni görmeyen insanların beni görünce vermiş oldukları hayret dolu tepkiler şaşkın suratlar,ay canım ne oldu sana böyleler,doğumdan sonra bu kiloları neden vermedinler,önceden mağazaya gidince her istediğim kıyafeti rahatlıkla alırken,şimdi mağazadaki en büyük beden kıyafeti denedikten sonra "hanımefendi altkatta büyük beden mağazamız var,isterseniz size ordan bişeyler verelim"lafını duyduktan sonra mağazadan kaçarcasına çıkıp arabada yaşadığım ağlama krizleri,ardından eşimin önceden beğeniyle bakan gözlerinde acıma ve teselli dolu bakışları görmem,yolda aceleyle bişeyler atıştırırken,ya da bir restoranda yemek yerken insanlar yüzüme baksa"yuhh hala mı yiyorsun " diye düşündüklerini hissetmem...bunları paylaşmak istedim,neden mi..,anlatıyorum,paylaşıyorum çünkü benim bu gruba girmeye çok ihtiyacım var.bu grupta olmak ve sizlerin desteği ve bilgileri ışığında zayıflamak istiyorum...hepinizi çok seviyorummmm