Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamuşçum,böyle hitap ediyorum ama yaşını bilmediğimden 26 yaşındayım ben abla demem gerekir mi?:)Buraya herkes fırsatını buldukça girebiliyor.Ben işyerinden giriyorum genellikle ne zaman müsait olursam.Ebruş bitmeyen enerjisiyle bize yetişir her zaman.Akşam giren az oluyor.Ne güzel beslenmeyi biiliyorsan:)benim günlük listelerime yorum isterim ona göre öpüldünn
Ne güzel Hamuşum 2 kilo vermişsin bile ,Tebrik ediyorum tatlım.....
Seni unutmak mümkün mü kaptanım canım....olumunekankayizsmile
a bak bende merak ettim dora ne cıktı ne cıktııııııı :umursamaz: söylemedin es gectin yoksa daha kötümü :roflol::roflol: :roflol::roflol:DORACIM merak ettim arkadaşının tartısında sonuç farklı mı çıktı,gerçi aç karına olmayınca farkeder.....opuyorumnanaktan
canım ben 29 yaşındayım ama nasıl istersen öyle hitap edebilirsin.hiç önemli değil.yorum yapma konusuna gelince şimdi ayıp olmasın daha yeni geldim aranızabilmiyorumkismile... yorum yapma işini forum yoluyla zayıflayan arkadaşlar daha iyi başarırlar diye düşünüyorum.ama fikrim sorulursa tabiki seve seve açıklarım....
ya kızlar bugün o kadar saçma sapan beslendimkiiiii...
sabah 3-4 çatal yumurta yemiştim.
öğlen yarım dilim kepekli ekmek,7 tane yeşil zeytin..
akşam 2 kepçe mercimek çorbası, elma...2-3 lt de su içtim...hareket yok
akrabalardan gelen giden oldu o yüzden hep ayaküstü atıştırma gibi oldu...
hamus canım;bizim yediklerimiz hakkında yorum yapabilirsin,önce ya da sonra gelmiş olman bişey farkettirmez yeterki sağlıklı beslenmeyi bilelim...sağlıklı beslenmeyi bildiğimiz içinde bizlerin burada olduğumuzu düşünüyorum..sadece desteğe,bizden birilerinin olduğunu bilmemize ihtiyacımız var bu kilo verme süreci tek başına olmuyor gerçekten...hatta verdiğin kiloyu koruyabilmek bile...
Oh Misim güne ne güzel başlamışsın.Annen de sana katılınca işin daha kolay olacak...Kilolarda çabuk çabuk gidecek....olumunekankayizsmileTozları alırken 2 kupa indirdim mideye.Bi de bunları içmeden önce bağırsaklarım bi güzel çalıştı ki.Allahım çok mesudum sırnaşık şey.Çünkü diyete ilk başladığımda beslenme düzenim değiştiğinden kabız olmuştum.Şimdi regl dönemi şişkinliğim bile olmuyor
Annemde bana uydu sonunda benim gibi beslenmeye çalışıyor.50 yaşında benden zayıf ama kolestrolü var ve benden hızlı yürüyor sigara içmesine rtağmen.Kızlar kilo sigaradan da tehlikeli o yüzden en sağlıklı biçimde terk edecez bunları hep beraber:enbuyukkk:
hepinize tünaydın opuyorumnanaktandaha pek kimse girmemiş ama yinede sizinli olmak güzel bu gün pazar olduğu için hepimiz geç kalkıyoruz sabah kahvaltısında 1 simit ve yarım boyoz yedim çünkü akşama kadar 1 neskafe içeceğim bir de meyve yiyeceğim
... yorum yapma işini forum yoluyla zayıflayan arkadaşlar daha iyi başarırlar diye düşünüyorum.ama fikrim sorulursa tabiki seve seve açıklarım....
samanyolumcum çooook teşekkür ederim.sizlerin desteği sayesinde oluyor bu güzellikler...
işte böyle sonra bir kaç çatal irmik helvası yedim hiiiiiiiiiiiiiiiii kaptana bak kaptanaaa kaptana bak hizaya gelllll :)))))))))))))))))
bol bol su içtim kayve içtim başkaaaa bir dilim portakal yedim meyve hazırlarken
ammaaaaaa cok yemişimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiiiiiiii
kızlar ben cok güleyüzlüyüm reeldede ama ne bilim komedi filmlerine falan cok gülemem ben ya cinsmyiim neyim fıkra falan anlatırlar ee ne var bunda derim karşımdaki de bozulur o yüzden bana kimse fıkra anlatmaz
arkadaşımda kız niye gülmüyosun dedi durdu ben onların gülmesine güldüm valla:))))))))))))
şimdi bir film daha izliyoruz tabi ben burdan kalkmadan izleyemiyoruzda mola verdik onun yorumları yarın :)))))))
Leylam izmir boyozum merhaba,kardeşinle mutlu mesuttursun işallahopuyorumnanaktan
Klaktım bugün daha doğrusu emre uyandırdı,hava çok güzel kalk diye,gerçektende şeker gibi bir hava mis misskaydirigubbakcemile2
Kalktım hemen 2 kurukayısıyla 1 kuru incir 2 bardak su
markete gittim dolandım accık
Kahvaltıdada
2 dilim çavdar ekmeği
domates salatalık
3 zeytin azcık peynir
1 çay kaşığıda sürme çukulata nutellagillerden.Bu arada bu nutellalarda pastane işi kurupastalarda normalden kat kat fazla yağ varmış bizim sağlık klübünün müdürü dediakannehir
Üstünede ebruşumun metabolizma çayından. 6 tane bitki atıyorum içine kaynarken öyle güzel kokuyor ki,
kök zencefil,ıhlamur,limon,elma,çubuk tarçın,karanfil.
Zencefil var diye karabiber atmadım.Yan komşumuzda içiyo demleyince koca demlik israf olma
mış oluyo :lepi:
Tozları alırken 2 kupa indirdim mideye.Bi de bunları içmeden önce bağırsaklarım bi güzel çalıştı ki.Allahım çok mesudum sırnaşık şey.Çünkü diyete ilk başladığımda beslenme düzenim değiştiğinden kabız olmuştum.Şimdi regl dönemi şişkinliğim bile olmuyor
Annemde bana uydu sonunda benim gibi beslenmeye çalışıyor.50 yaşında benden zayıf ama kolestrolü var ve benden hızlı yürüyor sigara içmesine rtağmen.Kızlar kilo sigaradan da tehlikeli o yüzden en sağlıklı biçimde terk edecez bunları hep beraber:enbuyukkk:
hepinize tünaydın opuyorumnanaktandaha pek kimse girmemiş ama yinede sizinli olmak güzel bu gün pazar olduğu için hepimiz geç kalkıyoruz sabah kahvaltısında 1 simit ve yarım boyoz yedim çünkü akşama kadar 1 neskafe içeceğim bir de meyve yiyeceğim
geçen haftaçok yoğun olduğum için aranıza fazla katılamadım aranızda misafir olsamda sizinle olmak güzel çünkü biliyorum ki ben ancak sizlerin desteğiyle kilo verebilirim geçen sene bunu başarmıştım bu sene de başaracağıma inanıyorum ben sizleri çok seviyorum daha bir çoğunuzu tanımasam da destekleriniz seviyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile
Oh Misim güne ne güzel başlamışsın.Annen de sana katılınca işin daha kolay olacak...Kilolarda çabuk çabuk gidecek....olumunekankayizsmile
Arkadaşım hoşgelmişsin,misafirde olsan farketmez ki sen yine kilo bildirimi yaparsın...kaydirigubbakcemile5Kızmazsan birşey diyeceğim,metabolizmanın hızlı çalışması için 3+3 şeklinde beslenmelisin.Sabah yiyip sonra sadece nescafe ve meyve sağlıklı olmaz ki... amacımız sağlıklı kilo vermek di mi tatlım....opuyorumnanaktan