ama temennim arkadaşlar biraz daha bildiklerimizi yada duymuş olduğumuz bize faydalı olacak şeyleri burada paylaşmak. sabah, öğlen... şunu yedim bunu içtim... olmuyor değilmi arkadaşlar...Çok üzgünüm çoook
Yediklerimi yazmak günün sonunda az yada çok yediğime dair ışık tutuyor bana Karmencim. Motivasyonumun tam olduğu bugün gibi, buraya yazamam diye yemekten vazgeçtiğim şeyler olmasını da sağlıyor. Ayrıca sizlerden gelecek menüm hakkındaki yorumlarda benim için çok önemli..Yiyip içtiklerimizi de yazalım, başka şeylerde yazalım, hep yazalım, hep yazışalım..sırnaşık şey
Yağ Yakıcı Diyet
Kahvaltı: 1 bardak soda (yarım limon suyu ilaveli), 1 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
Kuşluk: 1 adet greyfurt
Öğlen: 1 bardak soda (oda sıcaklığındaki soda, yarım limon suyu ilaveli), 1 büyük kâse maydanozlu sebze salatası, (50 gram brokoli,
50 gram ıspanak, bezelye ve maydanoz az haşlanarak, limon suyu, bir tatlı kaşığı yağ ve tuzla tatlandırılacak) 40 gram diyet tonbalığı
İkindi: 4 adet diyet kraker ya da bisküvi
200 ml. greyfurt suyu
Akşam: 1 bardak soda
80 gram konserve diyet tonbalığı, büyük bir kâse yeşil salata (limon suyu, bir tatlı kaşığı yağ ve maydanozla tatlandırılmış), 30 gram bitter çikolata. Uykudan 2-3 saat önce 1/2 bardak light süt, 1 bardak soda, şekersiz kahve ya da çay
.
Bugüne kadar hiçbir hazır diyet listesini uygulamadım, daha doğrusu uygulayamadım…sabah şunu ye, öğlen bunu gibi kalıplara bir türlü giremiyorum. Özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hisediyorum. Ama bu gönderdiğin liste ilgimi çekti. Ben kendimce değiştirip benzerini oluşturayım. Usta diyetisyenim ya…şakkıdısengözlerimebaksanab
regl dönemimde olduğum için dün ayağa bile kalkamadım çok kötü sancım vardı neden oldu bende anlamıyorum.. dün canım yemek istemediği için abur cubur atıştırdım yani diyet ve sağlık açısından çok kötü birgün geçirdim..
kocaeliciğim çok haklısın bahar geliyor ve biz hala aynı kilodayız acil birşeyler yapmamız lazım..
bugün güne yine sancı ile uyandım:çok üzgünüm: ama güzel bir kahvaltı ile devam ettim
kızlar diyet iyi gidiyor ama başka bir sorunum var:çok üzgünüm: ya bugünlerde bende aşırı derecede sinir var yani önüme gelene çatıyorum yada sürekli ağlamak istiyorum.. acaba diyetten olabilirmi? bunun bir çaresi varsa lütfen bana yardımcı olun..:çok üzgünüm:
ben böyle biri değilim ki genelde neşeliyimdir. çevremdeki insanları daha fazla kırmak istemiyorum. biryerlerde bir yanlış yapıyorum ama nerdeCADIARZU
Geçmiş olsun Baharcım. Al senden bir tane daha..Oda ben..kaydirigubbakcemile3Dün ve bugün bende de aynı ağrılardan mevcuttu ve genelde neşeli olan ben dünden beri aşırı sinirliyim. Dün evde terör estirdim. Hiç kimseyle konuşmak, görüşmek, birşey yapmak içimden gelmedi. Bugünde işyerimdeki birkaç kişiye çok sinirlendim. Bu durumu adet dönemimde olmama ve kapalı havalara bağladım. Bu ay çünkü çok ağrılarım oldu.. Suçlu onlar ben değilim..şutarafagitti
Bir kötü haberim daha var; bugün internette arkadaşlar okumuşlar bende konuşurlarken duydum. Bu sene sıcaklar erken başlayacakmış… :bbo:
ilaç kullanmayanlara şiddetle tavsiye ederim greyfurt suyuu kahvaltıdan oncee 1 bardak ıctım ve iştah abur cubur yeme ısteyı kalmadı ben reçetemi buldum greyfurt ve az yeme ..2 gun patates haslama yedıkten sonra sımdı az yemeye basladım ..aslında patetes dıyetı yapacaktım ama 2 gun yemek yetti bana..yarın hollywod diyetine baslıcam karmencim de sormus ben bu dıyetı onceden de yaptım 1 kez ılk gün bıraz zorlanıyorsun ama sonra alısıyorsun ben tam yapmama ragmen 1,5-2 kılo arasında vermıstım..yarın baslıcammm bana katılan olursaa bırlıktee yaparız
haklısınn ama toparlanacaz hep birlikte yeniden..benım sevgulum yanımda yoktuu :çok üzgünüm:sen kaçmak hakkını doldurdunn artık..:mymeka:ilaç kullanmıyorsan greyfurt suyu iç canım yada yee ama İLAÇ KULLANMIYORSANN bana çok iyi geldi valla..
lahana yağı yorumlarını okuyordum dıkkatımı cekti hacer dıye arkadas 1 ayda aksamları 45 dak sporla yagı surerek 10 cm belden ıncelmıs ..denesek mı acaba?
Tam bugün kendi adıma yine greyfurt suyuna başlama kararı almıştımki Çiçekcimde de aynı durum varmış.naniknanik Hatta bu akşam eve gelirken greyfurtta aldıklarım arasında. Geçen kış ne güzel üşenmeyip her sabah ve akşam 1’er adet greyfurt sıkıyordum, suyunu içiyordum. Çok tok tutuyordu. Tavsiye ederim…Bu kış çok tembel oldum. Evden çıkmama 15 dak. Kala kalkıyorum. Ne makyaj yapıyorum, ne kıyafetime özen gösteriyorum. Çok saldım kendimi. Ama yarın sabah erken kalkıp sıkacağım meyvemi…
Ben uzun bir sure lahana hapı, lahana çorbası (şimdide lahana yağını çıkartmışlar) görmek dahi istemiyorum kızlar. Mümkünse lahana benden uzak dursun. yasakkelimeyasakkelime
Bende kaçamak hakkımı doldurdum…Hiç hakkım kalmadı..:tomato:
clemente ne oldu?
aydasu mezun oldumu,
bir şeyi itiraf ediyim.motivasyonum tam değil. bugün sevgililir günü nedeniyle kocaman pembe yaş pastadan kocaman bir dilim yedim.
yarından itibaren varım.
evet mideyi küçültme önerileri bilen varsa alabilirim.
eee çicekcim kendine dikkAT ET LTF
Gündemi hiç takip edememişsin Singingim. :roflol:Magazin haberlerine başlıyorum. Clementine ve Enfurtu izindeler. Siteye kısa birsüre için giremeyeceklerini bildirdiler. Aydasu mezun olalı nerdeyse 2 ay olacak…Silvişimin ve Tarikimin dönme zamanları yaklaştı. Kocaeli hedefine emin adımlarla ilerliyor…yerimseniben
Mideyi diyetinin başlarında bol su içerek kandırabilirsin canım. Hem çok açlık çekmezsin hemde miden yavaş yavaş küçülür…
kızlar naber??
bugün temizlik yaptım bol bol camdı tüldü mahvoldum
şimdi akşam yemeğimi yedim 3 kaşık karnıbahar ve iki kaşık makarna yedim birazdan yeşil çayımı içicem
Kocaelicim tşekkür ederim hayatım spor yapanlar bölümünde olmak ayrı bir zevkmiş:)))
O bölümden çıkma emi Handemim.
Yoğun temizlik harekatınıda sporunu yaptı diye not alıyorum..
Herkes kendine hedef koymuş. Benim başım kelmi. Bende koydum. Hedefim Mart ayının ilk haftasının sonuna kadar 3 kilo verebilmek….:Saruboceq::Saruboceq::lepi: