asi
sil canm mesajını
lütfen
iki hafta oldu
baksınlar tekrar tekrar düzeltsinler yanlışları söylicem sadece
kızlar bize karşı bir önyargımı var anlamadım benimde hoşuma gitmiyor tekrar tekrar yazmak am hata oluyor ipo yuvarlama yapmayı bilmiyormuş onun yapması gerekiyordu ben randevuma geç kaldım bu işle uğraşıyorum.
nası bilmiyon kuzu:) tamini sölimmi :) 1.60 falansın:) 80 de cok sisman duruyon :) ben 1.60 yane kg 100 küsürÇaylıı canımm geçenn haftaa geleceklerdii bu 2 ailee eşlerimizin işlerii uyuşmadı erteledikk,bugünden içinn gelinn dedimmm
Aradımm dün kabull ettimmm bekliyorumm dedimmm
Amaa kayınbabamınn birdeen yinee ameliyatı çıktı o yüzden yine iptal ettim şimdii,akşamaa dedeler halalar,falann gelecekk onlardaa bizee uğrarr yemekliii yanii,
kızz okaddarrr mıı feciydii kızz:roflol:
bu haftaa verenlerii bendee tebrikk ediyorumm
canımm boyumuu ne senn sor ne benn söyliyimm çünküü bilmiyorumm
kızz yinee bu yarışmadaaa güzell grubumm 9ncuu grupp sayesinde verdimm,az yedimmmmmm bol boll yürüdümm,ençoktaa yürümek etkili olduuuu
1 yılda verdimm kilolarımııı
ada kimm kızlarrrrr
faceyide benn sevemiyorumm yaa
kendii adımaa adresimm yokk eşiminn varr ondanda onun arkadaşları var
dükkandaki photoshop 7 lisanslı ama evde kullandığım cs3 değil:kedi:2 bin lira var sanırım...
relaxxx ebrucum relaxxx sakin ol canımmm:)ya bırak gülüm ya bırak canım ya derdivar bunun benle anlamadım gitti ben yazdım hepsini düzelttim hala gelip gelip listeyi, atıyor buraya hiç
huhhhhhhhhhhh valla sinir oldum sagolasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?