• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ver gazııı ver gazııı, bu hafta benim ıcin çok önemli 2 ileri 1 geri sıkıldım.iş yerimiz 3 katli ve asansör yok merdivenlerde bile koşasim vardu bugün...ben 3.kattayim bayan wc 2.katta wc'ye inip çikmalari da sayacağim nerdeyse
Yok canım yok naptın böyle dün paleland bugün sen noluyosunuz acabaaaa...
Ben de ancak 23 sonrası bi yarım saat plates yapıcam ühüüüüüüü:cry::cry::cry:

Ama varya karın kaslarım bi ağrıyor sormayın iyiki dün gaza gelip 1,5 saat yapmadım zaten yerden kazırlardı herhalde ay ne zor karın çalışması plateste.. Yalnız çok etkiliymiş bakalım sonuca odaklanalım ağrılar da hoş gelsin dimi kızlar:KK24::KK52::KK52:

Yok canım yok naptın böyle dün paleland bugün sen noluyosunuz acabaaaa...
Ben de ancak 23 sonrası bi yarım saat plates yapıcam ühüüüüüüü:cry::cry::cry:

Ama varya karın kaslarım bi ağrıyor sormayın iyiki dün gaza gelip 1,5 saat yapmadım zaten yerden kazırlardı herhalde ay ne zor karın çalışması plateste.. Yalnız çok etkiliymiş bakalım sonuca odaklanalım ağrılar da hoş gelsin dimi kızlar:KK24::KK52::KK52:

pilates bu boru mu ya. ben yapamıyorum. ebru çok mıymıy. bi de ayagım kitleniyor her seferinde.. ayak ayasını iç dış yapıosun ya , kitleniyor ayagım kasılıp kalıyo :D

Evet tüm gözler sende bu hafta :KK53::KK53:

ay kızlar benim annem de geliyor naapcaz şimdi :KK70: ben de merak ediyorum işin aslı :d dün bi ara gece kanım dondu öldüm sandım. çay falan içtim de vucudumda bi kan akışı oldu , metabolizma uzanır uzanmaz kontagı kapıyor ve buz tutuyo motor bi müddet :KK70:

oo step bile yapmışsın :KK70: ben yarına saklıyorum kendimi. cuma ctsi belki aksama olabilir bende annem ziyarete geliyor çünkü.

loseciğim l-cartin diye bişey var sporcular için iyi diyorlar. bi arkadasım vucutcu o kullanıyor ama o erkek kas mas hep :KK53:
Step evet step:KK76::KK76::KK76: işkencenin adını buldum nihayet, su içince ve yeşilçay aman Allahım in çık inçık işyerindekilerden çok utanıyorum, hamileyken de aynı durum söz konusuydu wc ye giderken yuvarlanıp üdşecem diye adamların ödü kopuyordu:KK48::KK48::KK48::KK48:
Hemen l-cartine baktım da;

L Carnitine (Karnitin) Yararları
Vücudunuza ağız yoluyla alınan Karnitin'in faydaları tam olarak bilinmemektedir.
University of Maryland Medical Center (UMMC) bilimsel araştırma sonuçlarına göre L Karnitin'in zayıflamaya, kilo vermeye veya antrenman süresinin uzamasına herhangi bir etkisi görülmemiştir. Ama UMMC nin birkaç araştırması da göstermiştir ki; ağız yoluyla alınan Karnitin kas kütlesini arttırmış, yağ kütlesini azaltmış ve yorgunluğu almışıtır . Bu da kilo vermeye ve zayıflamaya sebep olabilir. Oregon State University araştırmalarına göre vücudun Carnitine emilimi besinler ile alındığında %63 - 75 oranında iken L Karnitin kapsülleri ile ağız yoluyla alındığından bu oran %14 -18 değerlerine düşmektedir.

Yani, özetle L Carnitine alacaksanız doğal besinler ile almanız vücuda en yararlı yoldur.

o değil de 1.5 klo dedim ben ya :KK70: özgüvene bak :KK70:
Hımmmm 1,5 dedin ve söz ağızdan çıktı bi kere:KK53::KK53:, bir de anneciğin geliyormuş yazıkkkk sanaaa benim gibi dengeyi kaybedeceksin:KK48::KK48:. Şaka bir yana canım Allah kavuştursun anneni, tadını çıkarın tabi azcık da dikkat edersin, çok kalacak mı????

Step evet step:KK76::KK76::KK76: işkencenin adını buldum nihayet, su içince ve yeşilçay aman Allahım in çık inçık işyerindekilerden çok utanıyorum, hamileyken de aynı durum söz konusuydu wc ye giderken yuvarlanıp üdşecem diye adamların ödü kopuyordu:KK48::KK48::KK48::KK48:

Vücudunuza ağız yoluyla alınan Karnitin'in faydaları tam olarak bilinmemektedir.
University of Maryland Medical Center (UMMC) bilimsel araştırma sonuçlarına göre L Karnitin'in zayıflamaya, kilo vermeye veya antrenman süresinin uzamasına herhangi bir etkisi görülmemiştir. Ama UMMC nin birkaç araştırması da göstermiştir ki; ağız yoluyla alınan Karnitin kas kütlesini arttırmış, yağ kütlesini azaltmış ve yorgunluğu almışıtır . Bu da kilo vermeye ve zayıflamaya sebep olabilir. Oregon State University araştırmalarına göre vücudun Carnitine emilimi besinler ile alındığında %63 - 75 oranında iken L Karnitin kapsülleri ile ağız yoluyla alındığından bu oran %14 -18 değerlerine düşmektedir.

Yani, özetle L Carnitine alacaksanız doğal besinler ile almanız vücuda en yararlı yoldur.

Hımmmm 1,5 dedin ve söz ağızdan çıktı bi kere:KK53::KK53:, bir de anneciğin geliyormuş yazıkkkk sanaaa benim gibi dengeyi kaybedeceksin:KK48::KK48:. Şaka bir yana canım Allah kavuştursun anneni, tadını çıkarın tabi azcık da dikkat edersin, çok kalacak mı????

:D

ne kötüsün ya. :p biraz kalacak, teşekkür ederim. sen de dikkat et in çık yaparken bir yerini sakatlama sonra. ya evrim akın çok zayıf değil mi :D ben o kadar da ince olmak istemem ya. :D

pilates bu boru mu ya. ben yapamıyorum. ebru çok mıymıy. bi de ayagım kitleniyor her seferinde.. ayak ayasını iç dış yapıosun ya , kitleniyor ayagım kasılıp kalıyo :KK70:

ay kızlar benim annem de geliyor naapcaz şimdi :KK70: ben de merak ediyorum işin aslı :d dün bi ara gece kanım dondu öldüm sandım. çay falan içtim de vucudumda bi kan akışı oldu , metabolizma uzanır uzanmaz kontagı kapıyor ve buz tutuyo motor bi müddet :KK70:
Neden öyle oldunki canım.. Uyumaya geçincemi kanın dondu? Bu kan donması üşüme manasındamı?

2. Takım Spor Yarışması
(11.2.2015) - 3. Gün.

berrak-bostanci-360x220.png

Ellssa Ellssa
aydinays aydinays
cemre cemre cemre cemre
hepbera hepbera
L losefar
N nananay
Paleland Paleland
S siyahbeyaz0066

:KK70:

ne kötüsün ya. :p biraz kalacak, teşekkür ederim. sen de dikkat et in çık yaparken bir yerini sakatlama sonra. ya evrim akın çok zayıf değil mi :KK70: ben o kadar da ince olmak istemem ya. :KK70:
Yarış yapmanın sonucu bööleee hafif taşlamalar olur işte :KK53:
Bizedeee gülmek düşer :KK70: Evrim akın ve annenin eve gelme durumlarııı :KK70:

Ayyyyy bu neeeee:KK57:
Süper bi resim olmuş.. Spor yapmayan işteee bööleeee ilk resim gibi oluuuuuuur..
Ben de dün yapmadım plates :KK22:ama yapamadım yaa yapsam sabah kalkamazdım..Eşim 23:30 da gitti sonrası içeri askıya çamaşır astım ortalığı topladım saat yarıma geliyordu ve acaip uyku bastı..
Bugün gün içine sıkıştırmam lazım.. Bu resim aklımdan çıkmaz artık :KK6:

:KK60::KK60:
:KK70:

ne kötüsün ya. :p biraz kalacak, teşekkür ederim. sen de dikkat et in çık yaparken bir yerini sakatlama sonra. ya evrim akın çok zayıf değil mi :KK70: ben o kadar da ince olmak istemem ya. :KK70:

sorma ya kadın kafasından bana idol buldu:KK48::KK48::KK48::KK48:. Eeeeee ben 55 kg olunca 1 haziranda Adana'ya tekrar gitmez miyim endamımı göstermez miyim, kadınının annesi de zayıf kızkardeşleri de ve kızı da genetik miras anlayacağınız , anacığım da bize genetik miras bırakmış tombili tombili ve sanırım ben de küçük oğluma ......basen popo aynı ben , büyük oğlan da çubuk kraker gibi aynı baba:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bu arada kaptancım sevgililer gününde diyet ve spor mu yapacağız , olmaz ama olmazzzz:KK60::KK60:

menüm:
sabah :1 yum, 1 dilim ekmek, 5 zeytin , 2 lokma reçel,
ara:orta türk khve, leblebi kuru üzüm

öğlen: mercmk çorb, balık, salata, helva

akşam:bilmiyorum sanırım yine yatılı misafir var:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

spor öğlen yürüyeceğim dksını yazarım sonra, iş çıkışı yürüyeceğim yaklaşık 45 dk

:KK60::KK60:

sorma ya kadın kafasından bana idol buldu:KK48::KK48::KK48::KK48:. Eeeeee ben 55 kg olunca 1 haziranda Adana'ya tekrar gitmez miyim endamımı göstermez miyim, kadınının annesi de zayıf kızkardeşleri de ve kızı da genetik miras anlayacağınız , anacığım da bize genetik miras bırakmış tombili tombili ve sanırım ben de küçük oğluma ......basen popo aynı ben , büyük oğlan da çubuk kraker gibi aynı baba:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Bu arada kaptancım sevgililer gününde diyet ve spor mu yapacağız , olmaz ama olmazzzz:KK60::KK60:

benim de babamla annem tontiş ama bana kızıyorlar son üç dört yıldır hep kilo almaya basladığım için. Babam kilo ver dişimi kırıcam dedi resmen :) öyle bir inanmamak yani :KK70: neyse. bu arada ben bir yazı okudum. diyor ki vucudu eğer ki 1000 cal altında enerjiye alıştırırsanız , misal 800 cal. 1000 cal aldığınızda kilo almaya baslarsınız :/ şimdi aynı mantık spor için de geçerliymiş. biliyorsunuz dünyanın en taş kadını ve ilah bir madonna var. kadın sadece sekiz saat spor yapıyor. ama o kadın olur ki elden ayaktan düşer hemen kilo alır. ya da 6 saat çalışsa vucut yağlanma yaparmış onu da bir tv kanalında izlemiştim. bu iki bilgim cok paralel. şimdi ben de 1000 callik diyetler yapmaya dikkat edeceğim o da en az. aslında 1200 cal. o zaman sporu arttırmak gerekiyor. denge nasıl olacak merak ediyorum :KK70:

Günaydın kızlar bende bu günkü menümü yazayım.
Sabah 1 armut
ara yeşil çay
öğle 1 kase çorba ekmek yok. 4 kaşık plav
Ara Yeşil Çay
Akşam 2 tane köfte, salata,
1 bardak tarçınlı bal

evet spor olayını makul tutmak lazım mezun arkadaşımız S seldom da yazmıştı '' hergün 30 dk yapıyorum diye'' bunu diyetten sonra da sürdürebilmek için. Şu an ben biraz sabırsızım hemen kilo vermek istiyorum diye sporu biraz abrttım , offf ya gerçekten de ne yapacağımızı şaşırdık, kilo öyle ya da böyle verilecek daha önceden verdim ben, ama önemli olan koruma evresi !!!!!!!!!

Selam millet...bugün izinliyim ve evdeyim.malum ev temizliğine giriştim hemen.

ben 45 dk yaptım ama devam edeceğim çünkü bi kacamağım oldu. akşam yediğim yakmam lazım.. boşuna pedal atıcaz yani ah kafa ah :) çalışırken çayla kek abarttım. gece 12 olmadan listeye sporumu gireceğim. diğer kiimseden ses çıkmıyor

losefar sen ben bir de kaptan takılıyoruz. fos mu çıktı diğer arkadaşlar :)

Back
X