• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

L losefar , evet canım hatırladım ekliyorum. S siyahbeyaz0066 canım sen dün ne kadar yapmıştın yazarsan onu da ekleyelim. Bugün ki sporumuzu da yapınca 10.2.2015 tarihli listeye ekleyelim. Ben henüz yapmaya baslamadım. Sanırım bir saat sonra başlarım.

2. Takım Spor Yarışması
(9.2.2015)

Pes-Etmek-Yok-301x174.jpg

@@akrep33 - 50 dk yürüyüş- 30 dk plates = 80 dk
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera -100 defa depoda zıplama
@@losefar - 50 dk. yürüyüş.
@@nananay
@@Paleland - 1 saat bisiklet - 30 dk. Yuruyus - 30 dk aeorobik. Total : 2 s.
@@siyahbeyaz0066

Canım nereye bu kadar kar yağıyor. ben doğudayım kar felan yok hatta güneş açtı buraya.

denizlideyim cemrecim.

aman yetişemedim ben geride kaldım galiba
öncelişkler dün sabah ki şokumu anlatayım.gecen hafta tartı pılı yüzünden tartılamadım biliyorsunuz.dün sabah tartıldım o da ne 73.5 kilo.tamam kaçırdım haftasonu ama cok da degil di en son tartıldığımdan 4 kilo fazlaydım.çok üzüldüm tabi.bu arada kendimi şiş hissediyorum gözlerim i açamıyorum.suratım şişmiş karnım da balon vardı sanki.bitki çayı yaptım ve 14 günlük bir diyet programı yaptım.bu sabah 71.4 çıktım Allahtan.dün nasıl şişsem düşünün yani içimdeki huzursuzzluğu.14 günlük listem protein listesi karatay vari bişey oldu.14 gün boyunca meyve bile yemicem.yanlış gelebilir size ama bu benşim bu ara ihtiyacım olan bişey emin olun..

topladığın yerden takıl bize canım:KK4:

Arkadaşlar listelerin tarihlerine dikkat edin öyle doldurun. ve gününde doldurmaya özen gösterelim Hoppa Bugün 10.2.2015 ikinci günümüz. Ben şu an bir saatlik sporumu yaptım. :KK6:

2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)

@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066

iyi yapmışsın canım , bugünde aynı performansı senden bekliyoruz.
dün adanadayken aktara girdim kaptanın tavsiyesi kaynar almak için girmişken zencefil, zerdeçal, tarçın, kuru kaysı ve yulaf kepeği aldım , dedim ya diyeete yeni başlıyormuşum gibi bütün malzemeler hazır:KK1::KK1:
Akşam da yoğurda karıştırdım üçünü yedim , bir de tarhana çorbası...yoğurt karışımının tadı fena değildi ama gerçekten çok acıkmadım. Bu hafta sabah normal kahvaltı, öğlen kellogs akşam da bu yoğurttan yiyeceğim etkisini çooook merak ediyorum.
Tatlım her menüden yarım saat önce yiceksin o yoğurt kürünü..

Adanadayken tıktı bizi gittiğimiz eve kendisi arkadaşlarıyla sucuk ekmek partileri, çiğköfte partileri yaptı .:KK62::KK62::KK62:. Arabayı bana bıraktı ama iki veletle ben de doğru dürüst çıkamadım dışarı, bir Real'e gittik bizim oğlanın ısrarları yüzünden, kapalı mekanlar beni oldum olası boğarrrrrrrrrr.O yüzden gıcıklığım hala da geçmiş değilllll:KK43::KK43::KK43::KK43:
Hmm.. Haklıymışsın canım gıcık olmakta..
Eee sende çıksaydın canım.. Koçun boynuzu üstüne yük değilki, çocuklarla keyif alabileceğin yerlerde gezebilirdin hem onlar mutlu olurdu hem de sen..

kızlar nette diyet listelerini dolaşırken lahana çorbası diyetini buldum. bu konuda bilgisi olan var mı. nasıl bir diyet sağlık açısından zararı varmı.
Sağlıklı ama çok kısıtlı bir diyet, normal menüne döndüğünde tekrar alabilirsin..

aman yetişemedim ben geride kaldım galiba
öncelişkler dün sabah ki şokumu anlatayım.gecen hafta tartı pılı yüzünden tartılamadım biliyorsunuz.dün sabah tartıldım o da ne 73.5 kilo.tamam kaçırdım haftasonu ama cok da degil di en son tartıldığımdan 4 kilo fazlaydım.çok üzüldüm tabi.bu arada kendimi şiş hissediyorum gözlerim i açamıyorum.suratım şişmiş karnım da balon vardı sanki.bitki çayı yaptım ve 14 günlük bir diyet programı yaptım.bu sabah 71.4 çıktım Allahtan.dün nasıl şişsem düşünün yani içimdeki huzursuzzluğu.14 günlük listem protein listesi karatay vari bişey oldu.14 gün boyunca meyve bile yemicem.yanlış gelebilir size ama bu benşim bu ara ihtiyacım olan bişey emin olun..
Yok canım neden yanlış gelsin, bol bol su içmeyi ihmal etme tatlım..

polalandım dün tarhli son listeye kendi yaptığımı ekleyecegim ama ekleyemiyorum. losafar ve hepbera nın mesajlarına alıntı yapamıyorum.cok anlamam ama tahminim sorun şu;
arkadaslar listeyi kopyalarken bastaki ve sondaki QUATE yazılarını silmezseniz kopyalayamayız.

çözdüm mü olayı bilmiyorum:)
Evet canım çözmüşsün olayı..
Kızlar sporuunuzu listeye eklerken QUATE ları siliyorsunuz yoksa sadece alıntı halinde kalır size ait olmaz mesajınız..

2. Takım Spor Yarışması
(10.2.2015)

@@akrep33
@@aydinays
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@nananay
@@Paleland - 60 dk bisiklet.
@@siyahbeyaz0066
Bugün kızım boğazım ağrıyor dedi sabah, ben de göndermedim okula, tabi tümm proğramım değişti..
Sporumu ancak eşimi gece vardiyasına yolladıktan sonra yaparım artık..
Mutlaka yaparım ama yapmadan yatmak yok :KK20:

Karın çalışmalarında önemli olan hareketi yavaş yaparak kasları iyi sıkıştırmak oraya kan pompalandığını hissetmektir.Zaten büyümekte böyle olur !

Şeker kanser hücrelerini besler! Çay şekeri doğal değildir ve vücudun buna ihtiyaçı yoktur.Şeker ihtiyaçınızı meyvelerden karşılabilirsiniz.

Back
X