cemre
Cemre cemre, aydinays, nananay ve hepbera canım.
cemre
Cemre cemre, aydinays, nananay ve hepbera canım.
Canım spor yarışmasına sen de katıl...Canim bende alip kenara koymayi dusundum ama onu alsaydim diger iki elbiseyi alamazdim.butce meselesi.ama istedigim kilo olan 68 oldugumda kendime sifon elbise alcam İnsaallah.ama bana iyi oldu bir senenin emegini cope atip hala yemeye devam ediyodum.iyi oldu bana iyiki gordum o elbiseyi
ben siz gelmeden once 72.8 ken kaptanimdan diyet yapmadigim ve duzenli gelemedigim icin bir sure ayrilmak icin izin istedim.ama bu ayrilik bana yaramadi meger burasi bende kontrolu sagliyomus gec fark ettim.kaptanimda ayrilis kiloma geri donup ogle listeye girmemi uygun gordu.daha bir sure listede yokum yani.ama cumalari kilomu yazicam yinede.gecen cuma kilom : 76 bu hafta ne olucak bakalim.
Canim bende alip kenara koymayi dusundum ama onu alsaydimye diger iki elbiseyi alamazdim.butce meselesi.ama istedigim kilo olan 68 oldugumda kendime sifon elbise alcam İnsaallah.ama bana iyi oldu bir senenin emegini cope atip hala yemeye devam ediyodum.iyi oldu bana iyiki gordum o elbiseyi
ben siz gelmeden once 72.8 ken kaptanimdan diyet yapmadigim ve duzenli gelemedigim icin bir sure ayrilmak icin izin istedim.ama bu ayrilik bana yaramadi meger burasi bende kontrolu sagliyomus gec fark ettim.kaptanimda ayrilis kiloma geri donup ogle listeye girmemi uygun gordu.daha bir sure listede yokum yani.ama cumalari kilomu yazicam yinede.gecen cuma kilom : 76 bu hafta ne olucak bakalim.
Sabahları aç karnına yoğurt kürünü deneyebilirsin şekercik.. Her menüden yarımsaat önce yersin yoğurt kürünü ciddi anlamda tok tutuyor ve çabuk doyuyorsun yedirmiyor yani..Bu ara erken kalktigimdan kahvalti oncesi turk kahvesi iciyorum bakalim ise yariycakmi
sabah :saat 7.30 3 biskrem (dayanamadim) turk kahvesi
Saat 9:30 iki yumurta (oglum yemedi sagolsun)
Saat 10:30 nescafe
yedikce eklerim İnsaallah
Evet canımsaat 5 sonrası yemeyerek çok güzel kilo veriliyor..76 kilo iyi aslında ama tabi bedenlerden bahsedince ne kadar garip değil mi kişilerin vucut tipine göre değişiyor. ben 76 kiloyken 42 beden falan giyiyiyorum.. xl oluyor genelde :) ben de anlamıyorum bu beden işlerini ama sabret.. tabi iş güç bir sürü şey ama akşam 5 ten sonra yemeyerek kilo veren annemi biliyorum ben ya.bence 68 e cok az var on kiloda az hedefin ne kadar güzel bir şey. bak ben 28 kilo vereceğim daha başarırsınız bence :)
Ayy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledim
Biz 4 yil kaldik adana'da ama kopamadik ara ara geliyoruz.dostlarimiz sagolsun.bugun arksdasima gittim 2 yildir gorusemiyorduk annesi de oradaydi.bana kilom hakkinda yorum yapti. Kendimi iğrenç hissettim hsmam bocegi gibi
S.a. bacilarimbugun keyfim sifir.bir hata yapip alisverise ciktim ve cok guzel indirimde sifon bir elbise begendim ama 44 beden olmadi malesef.cok uzuldum.baska bir yerdencokda begenmedigim iki elbise aldim.ama mutlu olamadim
Günaydın kızlar :) Hafta başladı :)
Menü:
Sabah: ballı - bademli nesfit ve süt şimdilik :)
öğlen: Havuç- karnbahar- brokoli haşlaması yapacağım. yoğrutlayabilirim. bi dilim kepek ekmek.
ara: sade bir kahve
akşam: Çorba- salata düşünüyorum.
Bol su ve aralarda bitki çayı içeceğim akşamdan sorna ve sporum var. Hedefim 86.5
Teşekkürler :) listeyi koyacağım da şimdi.
bende buradayım Hafta sonu yoğun bir gündemim vardı giremedim. Buralardayım takipteyim.Ellssa , yeni gelen arkadaşlardan başka kim vardı. cemre cemre ve aydinyas diye bir arkadaş vardı benim bildiğim.
Selam canım. Nasılsın bakalım? Bu hafta büyük yarış var. :)selam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?