Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugün itibari ile sporlar başlıyor, en az yarım saat olacak süresi.. Derecelendirme kim ne kadar süre spor yaptı olarak belirlenecek..
O yüzden yaptığınz sporların süresini de yazın kızlar..
Paleland liste yapar ona ekleriz ama siz menülerinzin altına da yazın veee vee veee kitap eklemeyi unutmayın.. Her gün kitap da okuyoruz lütfen ihmal edilmesin..

Günaydın kızlar :) Hafta başladı :)

Menü:

Sabah: ballı - bademli nesfit ve süt şimdilik :)
öğlen: Havuç- karnbahar- brokoli haşlaması yapacağım. yoğrutlayabilirim. bi dilim kepek ekmek.
ara: sade bir kahve
akşam: Çorba- salata düşünüyorum.

Bol su ve aralarda bitki çayı içeceğim akşamdan sorna ve sporum var. Hedefim 86.5

cemre

Cemre cemre, aydinays, nananay ve hepbera canım.

Teşekkürler :) listeyi koyacağım da şimdi.

Bu ara erken kalktigimdan kahvalti oncesi turk kahvesi iciyorum bakalim ise yariycakmi
sabah :saat 7.30 3 biskrem (dayanamadim) turk kahvesi
Saat 9:30 iki yumurta (oglum yemedi sagolsun)
Saat 10:30 nescafe
yedikce eklerim İnsaallah

Günaydın kızlar :) Hafta başladı :)

Menü:

Sabah: ballı - bademli nesfit ve süt şimdilik :)
öğlen: Havuç- karnbahar- brokoli haşlaması yapacağım. yoğrutlayabilirim. bi dilim kepek ekmek.
ara: sade bir kahve
akşam: Çorba- salata düşünüyorum.

Bol su ve aralarda bitki çayı içeceğim akşamdan sorna ve sporum var. Hedefim 86.5

cemre

Cemre cemre, aydinays, nananay ve hepbera canım.

Teşekkürler :) listeyi koyacağım da şimdi.

Canım spor yarışmasına sen de katıl...
Lütfen bugün senin için yeniden başlangıç olsun bir daha da sapma hedefinden..

76 kilo iyi aslında ama tabi bedenlerden bahsedince ne kadar garip değil mi kişilerin vucut tipine göre değişiyor. ben 76 kiloyken 42 beden falan giyiyiyorum.. xl oluyor genelde :) ben de anlamıyorum bu beden işlerini ama sabret.. tabi iş güç bir sürü şey ama akşam 5 ten sonra yemeyerek kilo veren annemi biliyorum ben ya. bence 68 e cok az var on kiloda az hedefin ne kadar güzel bir şey. bak ben 28 kilo vereceğim daha başarırsınız bence :)

Bu ara erken kalktigimdan kahvalti oncesi turk kahvesi iciyorum bakalim ise yariycakmi
sabah :saat 7.30 3 biskrem (dayanamadim) turk kahvesi
Saat 9:30 iki yumurta (oglum yemedi sagolsun)
Saat 10:30 nescafe
yedikce eklerim İnsaallah
Sabahları aç karnına yoğurt kürünü deneyebilirsin şekercik.. Her menüden yarımsaat önce yersin yoğurt kürünü ciddi anlamda tok tutuyor ve çabuk doyuyorsun yedirmiyor yani..

Evet canımsaat 5 sonrası yemeyerek çok güzel kilo veriliyor..
Beden işi boyla alakalı canım.. Aynı kiloda iki kişinin beden ölçüleri boylarına orantılı farklı olabiliyor..

haftasonu uğrayamadım buralara kusura bakmayın.pazartesi okul açılacağı için oğlumla paso gezdik

Ayy adana deyince nasil da cok ozledigimi fark ettim canım bende adanaliyim oraları nasıl da çok ozledim

4 yıl da ben kaldım adanada.dürüm...şalgam...sıkma...

Biz 4 yil kaldik adana'da ama kopamadik ara ara geliyoruz.dostlarimiz sagolsun.bugun arksdasima gittim 2 yildir gorusemiyorduk annesi de oradaydi.bana kilom hakkinda yorum yapti. Kendimi iğrenç hissettim hsmam bocegi gibi

patavatsız insan çok malesef.sen hedefine kilitlen kosefarım boşver bunları

S.a. bacilarimbugun keyfim sifir.bir hata yapip alisverise ciktim ve cok guzel indirimde sifon bir elbise begendim ama 44 beden olmadi malesef.cok uzuldum.baska bir yerdencokda begenmedigim iki elbise aldim.ama mutlu olamadim

ben başlangıçta 48 beden giyiyordum.varsın şimdi 44 olmasın.en kısa zamanda 40 lara inersin canım.yeter ki birbirimize destek olalım.valla benim burada motivasyonum arttı.normalde haftasonu kaçamak yapardım ama bu hafta hayır hepbera..hedefine kilitlen dedim durdum

hafta başladı....yarış başladı.....

dünkü menüm..............
sahur:
kk peynir
çeyrek ekmek
1 haşlanmış yumurta
çay
1 portakal
yarım elma
iftar:
önce:
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay bardağı süt
4 kuru kayısı
15 dakika sonra:
4 köfte kadar haşlanmış kuşbaşı et
közlenmiş biber yoğurtlamıştım az da ondan yedim

wc sorunum var.bunu aşamazsam istediğim kiloyu veremem.bu yüzden iftar öncesi böyle bişeye başladım.

yulaf kepeği,süt,kayısı işi gereksiz mi olmuş kızlar..etkili olmaz mı..boşuna , aldığım kaloriyi mi arttırmış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…