Naptın kuzum öyle...Günaydın. Ben dünden beri yiyorum ve tartı bana 2 kilo fark koydu cumadan bu yana. Gecici bir şeydir herhalde. Ama dün yediklerimi şuraya yazıp taşlanmak istemiyorum. Arkadaşlarla Haliç gezisi yaptık. Tee karagümrüklere cıktık sur diplerine indik. Giderken de pac man gibi dünyaları yiye yiye gittik... Hamur işleri, fırınlar, kolalar, şerbetl tatlılar , salepler, lokumlar tarihi ünlü yemekler derken akşamına da kalorili içecekle sonlandırdık. En son akşam mantıcıda kendimden geçmişim. Şu saat oldu yemedim çünkü tokum, bir ailenin rızkını yedim dün yani.. Akşam bir iki bişi ağzıma atarım herhalde.. Midem beni 3 gün götürür. Tartıda o 2 kgyi gördüm içime öküz oturdu yine zaten. Ama geçer muhtemelen iki gün normal düzenime dönünce.
Seni neden atalım menekşelerden canım ama bu hafta senden bekliyoruz atağı..Kilo veren arkadaşlar tebrikler.beni menekselerden atmadiginiz için teşekkürler akrep.poleland ikinciliği Kutlarım maşallah. Bu hafta daha dikkat etmelisin ki geri gelmesinler.akrep eridi gittin maşallah darısı bize aminnnn. Bi yerlere de gitme.ama hiç anlamadım eşinin kızını arkadaşlarının tepkisi nasıl. Nasıl beslenmeye devam ediyorsun.bi sır gibisin.ozel olmazsa anlatır misin. Özellikle cevrendekilerin tepkisi nasil bi de nasıl besleniyor sun yürüyüşe devam mı hergün.
Allah kabul etsin canım..Ben de 68.9 olacağım inşallah. Bugün orucu. Hafta içi Tutamıyorum günler kişiyle tutarım haftasonları dedim.hem de nefsi Korelir ins. Bu aralar canavar gibi malum.bir çok da oruc borcum var.gelsin 68.9 diyelim. ....
Ayy çok sağol merakı m gitti. Mutlu olduğuna çok çok sevindim inan..esine Ohh olsun diyerek sen anla anlayacağın i konuyu kapatıyorum.Bugünkü menüm
Sabah
yarım mandalina (eşimle paylaştım)
Kahvaltı: 10:00
1 porsiyon işkembe paça,soğan, tereyağlı pide şekersiz çay
Akşam30
2 porsiyon kısır, marul, turp süs biberi turşusu
Şimdi çayımı içiyorum..
Kitap: Cennetin Doğuşu/ John Steinbeck
Spor:
Menü sonrası 100 kez zıpladım toplam 200 zıplama oldu.
Dün çok yürüdüm ama.. Hem ev temizledim dün hem de sahilde 2 saat yürüdük eşimle kızımla, süper oldu hava çok güzeldi, uzun zamandır böyle fırsat bulamıyorduk, sonra forma geçtik epey mağaza gezdik yemek yedik tekrar gezdik ve eve geldik..Eve geldiğimde ayaklarımın altını hissetmiyordum ama çok süper mutluydum, stres sinir hepsi gitti ..Hareket etmek çok güzel..
Ohh olsun dimiAyy çok sağol merakı m gitti. Mutlu olduğuna çok çok sevindim inan..esine Ohh olsun diyerek sen anla anlayacağın i konuyu kapatıyorum.
Gelsin 68.9......
Ellerine sağlık canım..Hergün düzenli yapabilirsin inş. egzersizlerini..Ben de bugun temizlik yaptım .şimdi de slim pack karın egzersizlerini yapacağım ve doğru uyku..
Gelsin 68.9...
Ben de bugun temizlik yaptım .şimdi de slim pack karın egzersizlerini yapacağım ve doğru uyku..
Gelsin 68.9...
Hayırdır canım. Neye sinirlendin?ben de spor yaptım bu aradaben bir şeye çok sinirlendim forumda. Bu hafta olmasa bile hafyaya birinci olup, bu durum içimde patlamasın diye bunu foruma mutlaka yazacağım; eğer ki durumum gözönüne alınırsa tabii ki yazmama gerek kalmaz. İnsanların düzensizlikleri ve kuralsızlıkları tek tarafa maal edilmemeli bazı durumlarda. Neyse, pek umudum yok ama eğer ki dışlanırsam hikayem şimdiden hazır
bu arada yazmış olmalıyım ben zaten kondisyon bisikleti yapıyordum ama direnç kazanmıştı vücut fitnes yapmaya başladım. ve kaçamak yapmadım. olay bu aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?