• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın. Ben dünden beri yiyorum ve tartı bana 2 kilo fark koydu cumadan bu yana. Gecici bir şeydir herhalde. Ama dün yediklerimi şuraya yazıp taşlanmak istemiyorum. Arkadaşlarla Haliç gezisi yaptık. Tee karagümrüklere cıktık sur diplerine indik. Giderken de pac man gibi dünyaları yiye yiye gittik... Hamur işleri, fırınlar, kolalar, şerbetl tatlılar , salepler, lokumlar tarihi ünlü yemekler derken akşamına da kalorili içecekle sonlandırdık. En son akşam mantıcıda kendimden geçmişim. Şu saat oldu yemedim çünkü tokum, bir ailenin rızkını yedim dün yani :KK70::p.. Akşam bir iki bişi ağzıma atarım herhalde.. Midem beni 3 gün götürür. Tartıda o 2 kgyi gördüm içime öküz oturdu yine zaten. Ama geçer muhtemelen iki gün normal düzenime dönünce.

Kilo veren arkadaşlar tebrikler.beni menekselerden atmadiginiz için teşekkürler akrep.poleland ikinciliği Kutlarım maşallah. Bu hafta daha dikkat etmelisin ki geri gelmesinler.akrep eridi gittin maşallah darısı bize aminnnn. Bi yerlere de gitme.ama hiç anlamadım eşinin kızını arkadaşlarının tepkisi nasıl. Nasıl beslenmeye devam ediyorsun.bi sır gibisin.ozel olmazsa anlatır misin. Özellikle cevrendekilerin tepkisi nasil bi de nasıl besleniyor sun yürüyüşe devam mı hergün.

Ben de 68.9 olacağım inşallah. Bugün orucu. Hafta içi Tutamıyorum günler kişiyle tutarım haftasonları dedim.hem de nefsi Korelir ins. Bu aralar canavar gibi malum.bir çok da oruc borcum var.gelsin 68.9 diyelim. ....

Merhaba kızlar,
Dünkü menüm sabah:1 haşlanmış yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir,
öğlen:kaşarlı simit çay
Akşam misafirlerim vardı,yemek yemedim o kadar pasta çörek var diye...1 ince dilim yaş pasta yedim...ilerleyen saatlerde de 1 elma...Yemeye vakit olmadı hizmet etmekten...

Bugün:geç kalktık ve evimize yeniden misafir geldii..eşim kerevizli domates çorbası ve mantarlı tavuklu alfredo makarna yaptı....1 er tabak ondan yedikten sonra yarım dilim kadayıf yedim....Akşam üstü de çay bahçesine gidip çay içtim....

Günaydın. Ben dünden beri yiyorum ve tartı bana 2 kilo fark koydu cumadan bu yana. Gecici bir şeydir herhalde. Ama dün yediklerimi şuraya yazıp taşlanmak istemiyorum. Arkadaşlarla Haliç gezisi yaptık. Tee karagümrüklere cıktık sur diplerine indik. Giderken de pac man gibi dünyaları yiye yiye gittik... Hamur işleri, fırınlar, kolalar, şerbetl tatlılar , salepler, lokumlar tarihi ünlü yemekler derken akşamına da kalorili içecekle sonlandırdık. En son akşam mantıcıda kendimden geçmişim. Şu saat oldu yemedim çünkü tokum, bir ailenin rızkını yedim dün yani :KK70::p.. Akşam bir iki bişi ağzıma atarım herhalde.. Midem beni 3 gün götürür. Tartıda o 2 kgyi gördüm içime öküz oturdu yine zaten. Ama geçer muhtemelen iki gün normal düzenime dönünce.
Naptın kuzum öyle...
Hadi gelmiş geçmiş olsun o gün ve sen yeni düzenine devam et kaldığın yerden..

Kilo veren arkadaşlar tebrikler.beni menekselerden atmadiginiz için teşekkürler akrep.poleland ikinciliği Kutlarım maşallah. Bu hafta daha dikkat etmelisin ki geri gelmesinler.akrep eridi gittin maşallah darısı bize aminnnn. Bi yerlere de gitme.ama hiç anlamadım eşinin kızını arkadaşlarının tepkisi nasıl. Nasıl beslenmeye devam ediyorsun.bi sır gibisin.ozel olmazsa anlatır misin. Özellikle cevrendekilerin tepkisi nasil bi de nasıl besleniyor sun yürüyüşe devam mı hergün.
Seni neden atalım menekşelerden canım ama bu hafta senden bekliyoruz atağı..

Kuzum neden sır olayım her zaman da burda bahsediyorum sadece günlük menü yazamıyor ya zamanım burda cevaplara ancak yetiyor ya da tam yazıcam pc nin huyu tutuyor, diğeri hala gelmedi ben eskiye talim hala..Tel ve tabletten girmek bana çok zor geliyor özellikle akıllı klavye öldürüyor beni..

Bi kere akşam 6 sonrası yemiyorum ama bugün 5 e çektim o son menüyü.
Ekmeği sadece sabahları tüketiyorum.
Yediklerim normal menü evde ne pişerse diyelim ama tabi artık daha sağlıklı ve yemek yanında mutlaka salata veya yeşillik tüketiyorum..
Günlük mutlaka en az 40 dk yürüyüşüm var.Bunun yanında menü sonrası 100 kez zıplıyorum..
Vakit bulursam plates yapıyorum.Düzenli olamıyor koşturmalarımdan ama ne yapsam kar durumlarındayım..
Eşimin tepkisini hiç sorma adam bi telaş içinde bana bişiler yedirebilmeye çalışıyor..
Buraya menü yazamamın bir nedeni de eşim aslında..O varken hiç yazamıyorum çünkü artık bıraktım kilo vermeyi sadece kaptanlık yapıyorum kızların menülerine bakıyorum dedim..
Adam şaka gibi. Kıskançlıkları arttı mesela, ilgi ve alakası ve sonra alınganlıkları arttı.
Bildiğin ergen durumlarında :KK45: ben napıyorum hiç takmıyorum çok daha iyiyim böyle ohh çok şükür..

Ben de 68.9 olacağım inşallah. Bugün orucu. Hafta içi Tutamıyorum günler kişiyle tutarım haftasonları dedim.hem de nefsi Korelir ins. Bu aralar canavar gibi malum.bir çok da oruc borcum var.gelsin 68.9 diyelim. ....
Allah kabul etsin canım..
Hadi bakalım senin için gelsin 68.9..

Bugünkü menüm

Sabah
yarım mandalina (eşimle paylaştım)

Kahvaltı: 10:00
1 porsiyon işkembe paça,soğan, tereyağlı pide şekersiz çay

Akşam:16:30
2 porsiyon kısır, marul, turp süs biberi turşusu

Şimdi çayımı içiyorum..

Kitap: Cennetin Doğuşu/ John Steinbeck

Spor:
Menü sonrası 100 kez zıpladım toplam 200 zıplama oldu.

Dün çok yürüdüm ama.. Hem ev temizledim dün hem de sahilde 2 saat yürüdük eşimle kızımla, süper oldu hava çok güzeldi, uzun zamandır böyle fırsat bulamıyorduk, sonra forma geçtik epey mağaza gezdik yemek yedik tekrar gezdik ve eve geldik..Eve geldiğimde ayaklarımın altını hissetmiyordum ama çok süper mutluydum, stres sinir hepsi gitti ..Hareket etmek çok güzel..

10897055_10153624722479848_8073495981465150013_n.jpg

Bugünkü menüm

Sabah
yarım mandalina (eşimle paylaştım)

Kahvaltı: 10:00
1 porsiyon işkembe paça,soğan, tereyağlı pide şekersiz çay

Akşam:KK16:30
2 porsiyon kısır, marul, turp süs biberi turşusu

Şimdi çayımı içiyorum..

Kitap: Cennetin Doğuşu/ John Steinbeck

Spor:
Menü sonrası 100 kez zıpladım toplam 200 zıplama oldu.

Dün çok yürüdüm ama.. Hem ev temizledim dün hem de sahilde 2 saat yürüdük eşimle kızımla, süper oldu hava çok güzeldi, uzun zamandır böyle fırsat bulamıyorduk, sonra forma geçtik epey mağaza gezdik yemek yedik tekrar gezdik ve eve geldik..Eve geldiğimde ayaklarımın altını hissetmiyordum ama çok süper mutluydum, stres sinir hepsi gitti ..Hareket etmek çok güzel..
Ayy çok sağol merakı m gitti. Mutlu olduğuna çok çok sevindim inan..esine Ohh olsun diyerek sen anla anlayacağın i konuyu kapatıyorum.
Gelsin 68.9......

Ayy çok sağol merakı m gitti. Mutlu olduğuna çok çok sevindim inan..esine Ohh olsun diyerek sen anla anlayacağın i konuyu kapatıyorum.
Gelsin 68.9......
Ohh olsun dimi :KK19: bencede ohh olsun... Rabbim ne güzel sıralıyor her şeyi..

Şekerim işin sırrı öncelikle sende..Ben başarırım de kendine..
Sonra menülerinde; Sabah kral öğle memur akşam çok fakir bir menü ve lütfen en geç 18:00 olsun son menü.. İşten güçten yetişemedinmi menüye yeme gitsin faydası olmcak çünkü sana..

Ben de bugun temizlik yaptım .şimdi de slim pack karın egzersizlerini yapacağım ve doğru uyku..
Gelsin 68.9...
Ellerine sağlık canım..Hergün düzenli yapabilirsin inş. egzersizlerini..
Spor çok önemli mutluluk hormonlarını çalıştırıyor, yağları yakıyor..

ben de spor yaptım bu arada :D ben bir şeye çok sinirlendim forumda. Bu hafta olmasa bile hafyaya birinci olup, bu durum içimde patlamasın diye bunu foruma mutlaka yazacağım; eğer ki durumum gözönüne alınırsa tabii ki yazmama gerek kalmaz. İnsanların düzensizlikleri ve kuralsızlıkları tek tarafa maal edilmemeli bazı durumlarda. Neyse, pek umudum yok ama eğer ki dışlanırsam hikayem şimdiden hazır :KK53:

bu arada yazmış olmalıyım ben zaten kondisyon bisikleti yapıyordum ama direnç kazanmıştı vücut fitnes yapmaya başladım. ve kaçamak yapmadım. olay bu aslında.

ben de spor yaptım bu arada :D ben bir şeye çok sinirlendim forumda. Bu hafta olmasa bile hafyaya birinci olup, bu durum içimde patlamasın diye bunu foruma mutlaka yazacağım; eğer ki durumum gözönüne alınırsa tabii ki yazmama gerek kalmaz. İnsanların düzensizlikleri ve kuralsızlıkları tek tarafa maal edilmemeli bazı durumlarda. Neyse, pek umudum yok ama eğer ki dışlanırsam hikayem şimdiden hazır :KK53:

bu arada yazmış olmalıyım ben zaten kondisyon bisikleti yapıyordum ama direnç kazanmıştı vücut fitnes yapmaya başladım. ve kaçamak yapmadım. olay bu aslında.
Hayırdır canım. Neye sinirlendin?

günaydın kızlar, geçen haftanın moral bozukluğu hala devam ediyor bende(kilo veremeyeşim)
sabah:1 kase kellogs

öğlen :oğlumun doğumgünü anaokulunda kutlanacak az yaş pasta yerim .

akşam :fırında köfte patates.ekmek yemeyeceğim

öğlen arası yürüyemem muhtemelen doğumgünü kutlaması sonrası yürürüm yani yürümeye çalışacağım....

Paleland Paleland ben de kime neden niçin kızdığını merak ettim , tipik ikizler burcuyum (meraklı) nolurrrrr merakımı gider

dünkü menümü yazayim
akşam bir ara yenmediği taktirde bayatlacak veya çöpe gidecek şeyleri saydım, 7-8 şey vardı. kimisini dondurucuya kaldırdım.kimisini çocuklara yedirdim. ben de onlardan brini yiyebilmek için akşama pişirdiğim ıspanağı buzdolabına koydum. tabi biraz yemeden de duramadım.

sabah: ılık su, çörek otu yağı, elma sirkesi
1 yumurta, 1dilim peynir, 8zeytin , 2 dilim ekmek,1 dilim börek (valla önceki akşam saat 5ten sonra bişey yeyemiştim çok acıktım)

öğlen misafirlikte:1kepçe çorba, 4-5 yk tavuklu patates, 3yk yoğurtlu havuç, 4 sarma, bolca brokoli haşlama, 2 çatal pudingli kek,

akşam: yarım küçük ayva, yarım simit, 1dilim peynir, 1 yumurta, 6yk ıspanak, 1 yk yoğurt, 1çb süt, 1 hurma

veeee kilom 64,4
gelsin 63,9:D

Günaydın kızlar dünkü menumu yazamayacagim dün akşam gün vardı malesef yazmasam daha iyi.bugun dengelerim inş. Sabah
Kaşarlı yumurta 3 zeytin cay az ekmek
ara 1 fincan yeşil bir fincan siyah çay

merhaba :)

domatesli peynirli simitli kahvaltı yaptım.. çay içiyorum.

Bu forumla alakalı değil. Spor yapıyorum ben burada başka grupta orada sinirlendim. Kafalarına göre kural koyuyor insanlar, böyle şey olmaz. Neyse ki sorun değilmiş , zaten kusura bakmasınlar da olamazdı. bildirim yapıyoruz da, geç girdim nete. Diskalifiye edeceğiz x saate kadar yazmayanı demişler akşamın bi vakti. Böyle şey olur mu? Kolum sakatken bile spor yapmışım. İnsanlar bir vasfı yükleniyorsa kurallarını ve bildirimlerini önceden insanlara ulastırmalılar, son anda olmaz bu işler. Ve kişisel olarak birebir sorduğum soruya muhattap cevap vermiyor nedense, ortaya cevap veriliyor sonrada. Böyle şey olmaz. Ciddiye mi almıyorsun sen benim sorumu ve şahsımı. Ben anlamadım ve şık değil.

Her neyse. Sıkıntı yokmuş. Ama dün kafama takıldı ve yatarken böyle şeyleri kafama takıyorum ben. Tahammülsüzüm böyle konularda.

Back
X