• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

öğlen gene dürüm dönerin yarısını yedim.150 ml ayran ile...akşam için kıyma aldım bakalım ne edecem. köfte belki kıymalı makarna...dünden kalan ıspanağım var.

Okuldayım erken gelmişim kızımı bekliyorum. Okudum yazdıklarınızı cevap evde veririm artık. Tel alintida problem çıkardı. Kızlar haftalik hedef kilolarimizi ekleyelim her mesaja

Oglumun dogumgunuydu sukur atlattim fazla abartmadan.boregin kenarindan azcik yedim ve minik yaspasta yedim.henuz yurumedim şu an dr da sira bekliyorum bahsetmistim belimin sol tarafi agriyor diye.bakalim dr ne diyecek.yuruyus yapmama engel olan birsey olmaz umarim.

Herkese selamlarrr.bugun tarti gecen pazartesiyle ayni ve ben cokkkk uzgunum.gecen hafta 600gr. verdim diye cok mutluydum.iki gun biraz kacirdim onun cezasi heralde.neysem buhafta veririm İnsaallah.
Soyahbeyazcim Allah orucunu kabul etsin.biran once tum borclari bitirmeyi hepimize nasip eder İnsaallah
menum sabah ekmek peynir zeytin
oglen elma
ikindi 5 kofte bir dilim kepek
aksam balik salata

Oglumun dogumgunuydu sukur atlattim fazla abartmadan.boregin kenarindan azcik yedim ve minik yaspasta yedim.henuz yurumedim şu an dr da sira bekliyorum bahsetmistim belimin sol tarafi agriyor diye.bakalim dr ne diyecek.yuruyus yapmama engel olan birsey olmaz umarim.
Noldu canım dr. ne dedi?
Herkese selamlarrr.bugun tarti gecen pazartesiyle ayni ve ben cokkkk uzgunum.gecen hafta 600gr. verdim diye cok mutluydum.iki gun biraz kacirdim onun cezasi heralde.neysem buhafta veririm İnsaallah.
Soyahbeyazcim Allah orucunu kabul etsin.biran once tum borclari bitirmeyi hepimize nasip eder İnsaallah
menum sabah ekmek peynir zeytin
oglen elma
ikindi 5 kofte bir dilim kepek
aksam balik salata
İşte en büyük yanlışlarımızdan biri de hafta sonu kendimizi çok serbest bırakmamız oysa hedefimze kitlenirken hafta sonlrı da dikkat etmemiz gereken günler içinde oluyor..
Kendine koyduğun kuralları değişen günler bozmasın canım..Bize günler hep aynı olsun, her gelen gün daha bir eksilsin kilolar haftanın başı sonu diye bölmeyelim beynimizde günleri..
Buhafta listede olmasamda kilomu yazicam kaptancim hatta simdi yaziyim bakalim cuma ne olucak.
19.01.2015: 75.7
İyi yaptın canım bu hafta hedefini de belirle..

Bugünkü menüm:

1. öğün 13:30
Küçük bi kase işkembe paça kuru soğan, az deri peyniri tereyağı, çilek reçeli, az pide, şekersiz çay.

2. Öğün 16:30
1 porsiyon kısır turp, marul..

Şimdi çayımı içiyorum..

Spor:60 dk yürüyüş, 200 zıplama

Kitap:Cennetin Doğuşu

Sabah elma sirkesi.corekotu yagi
3hurma1sb sut
Oglen.yarm durum döner 150ml ayran
Aksam.1tabak kiymalu kepekli makarna.1/2dilim peynir.3yk ispanak.2yk yogurt.1cb sut.1/2kucuk ayva

tavuk yemeği yaptım bugün sulu sulu.. yanına da yoğurt var o kadar..

88 kg olacağım bu hafta diye umuyorum :D

Kızlar bu sira isler biraz yoğun, yeni bilgisayarim gelmedi hala ise laptop tasiyorum ve malesef veri aldigimiz internet sayfasina bilgiler yogunluk yuzunden sürekli gec giriliyor.bekle de bekle.kafam cok dolu.1hafta belki 10gun oldu benim oglan 11den aaşağı yatmiyor.
Ve bir iki özel mesele gene is ile ilgili.Allahtan diyet iyi gidiyor.stres caylarimi artturayim bu donem:(

Merhaba kizlar.dr bana bel fitigi başlangici dedi.emar çektirmedi emarda gözükmeyebilir dedi.2 ilaç yazdi 1 tane de igne.emzirip emzirmedigimi sordu ona gore 1 tane de igne verdi kortikosteroid ....ilaclari kullan istirahat et agrilarin gecince yuruyuse baslarsin dedi. Hastaneden cikar cikmaz ilaclari aldim ama sonra geri verdim 1 doz da olsa bebegi emzirdigim icin kortizon almk istemedim.ama evin yakinindaki eczaciya sordum ignegi yaltirmamin iyi olacagini soyledi.drdan sonra 45 dk yurudum cnm cok sıkkın çookkkkk

Merhaba kizlar.dr bana bel fitigi başlangici dedi.emar çektirmedi emarda gözükmeyebilir dedi.2 ilaç yazdi 1 tane de igne.emzirip emzirmedigimi sordu ona gore 1 tane de igne verdi kortikosteroid ....ilaclari kullan istirahat et agrilarin gecince yuruyuse baslarsin dedi. Hastaneden cikar cikmaz ilaclari aldim ama sonra geri verdim 1 doz da olsa bebegi emzirdigim icin kortizon almk istemedim.ama evin yakinindaki eczaciya sordum ignegi yaltirmamin iyi olacagini soyledi.drdan sonra 45 dk yurudum cnm cok sıkkın çookkkkk
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım allah şifa versin

günaydın arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
sabah:1 yum. maydanoz, 4-5 zeytin, 1 parça peynir.1 dilim beyza ekmek
öğlen arazide olacağım Allah ne verdiyse
akşam: Kavurma &salata

bugün muhtemelen hiç su içemeyeceğim,arazi dönüşü yürüyebilirim.
Hedefimmmmm 68,5 68,5 68,5 En Büyük TÜRKİYE:KK47::KK11:

günaydın kızlarrrr

geçmiş olsun, ilacı kullanıp kullanmayacağın çektiğin acıya bağlı...insan kortizon diyince bi geri adım atıyor.bi de yürümüşsün üstüne bence sende bişey yok:KK53: belini kolla sıcak tur ne bileyim fizik tedavi egzersileri yap. fizyoterapistler hep egzersizin hastanede uygulanan ısı-cihaz vb. tedavilerden daha etkili olduğunu söylüyor ama kimse düzenli egzersiz yapmıyor diyorlar. benim kardeşimin de bel fıtığı başlangıcı vardı bir türlü ikna olmadı tedavi konusunda gittiği 3. doktor antidepresan verdi, ağrı mağrı kalmadı:) ha sorsan depresyonda mıydı ,bilmiyorduk. doktor da zaten yeni doğum yaptığını öğrenince o ilaca karar vermişti. galiba 8-9 aylıktı bebklerde emmiyordu. stres sebebi ile kasılmalar arttıkça bel omuz ağrıları artabiliyor.

kilo hedefim 63,9... 3 gündür kilom azalmadı. pazar günü ne yedimse bağırsak tembelliği oldu. ama cumaya 63,9 belki de daha aşağısı olur. veeeee bekle geliyorum 2. takım bu hafta inşallah listeye dönüyorumEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:KK36:

Back
X