Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu canım dr. ne dedi?Oglumun dogumgunuydu sukur atlattim fazla abartmadan.boregin kenarindan azcik yedim ve minik yaspasta yedim.henuz yurumedim şu an dr da sira bekliyorum bahsetmistim belimin sol tarafi agriyor diye.bakalim dr ne diyecek.yuruyus yapmama engel olan birsey olmaz umarim.
İşte en büyük yanlışlarımızdan biri de hafta sonu kendimizi çok serbest bırakmamız oysa hedefimze kitlenirken hafta sonlrı da dikkat etmemiz gereken günler içinde oluyor..Herkese selamlarrr.bugun tarti gecen pazartesiyle ayni ve ben cokkkk uzgunum.gecen hafta 600gr. verdim diye cok mutluydum.iki gun biraz kacirdim onun cezasi heralde.neysem buhafta veririm İnsaallah.
Soyahbeyazcim Allah orucunu kabul etsin.biran once tum borclari bitirmeyi hepimize nasip eder İnsaallah
menum sabah ekmek peynir zeytin
oglen elma
ikindi 5 kofte bir dilim kepek
aksam balik salata
İyi yaptın canım bu hafta hedefini de belirle..Buhafta listede olmasamda kilomu yazicam kaptancim hatta simdi yaziyim bakalim cuma ne olucak.
19.01.2015: 75.7
Afiyet olsun canım.tavuk yemeği yaptım bugün sulu sulu.. yanına da yoğurt var o kadar..
88 kg olacağım bu hafta diye umuyorum![]()
Allah yardimcin olsun canımDua istiyorum bir de...
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar.dr bana bel fitigi başlangici dedi.emar çektirmedi emarda gözükmeyebilir dedi.2 ilaç yazdi 1 tane de igne.emzirip emzirmedigimi sordu ona gore 1 tane de igne verdi kortikosteroid ....ilaclari kullan istirahat et agrilarin gecince yuruyuse baslarsin dedi. Hastaneden cikar cikmaz ilaclari aldim ama sonra geri verdim 1 doz da olsa bebegi emzirdigim icin kortizon almk istemedim.ama evin yakinindaki eczaciya sordum ignegi yaltirmamin iyi olacagini soyledi.drdan sonra 45 dk yurudum cnm cok sıkkın çookkkkk
Geçmiş olsun canım allah şifa versinMerhaba kizlar.dr bana bel fitigi başlangici dedi.emar çektirmedi emarda gözükmeyebilir dedi.2 ilaç yazdi 1 tane de igne.emzirip emzirmedigimi sordu ona gore 1 tane de igne verdi kortikosteroid ....ilaclari kullan istirahat et agrilarin gecince yuruyuse baslarsin dedi. Hastaneden cikar cikmaz ilaclari aldim ama sonra geri verdim 1 doz da olsa bebegi emzirdigim icin kortizon almk istemedim.ama evin yakinindaki eczaciya sordum ignegi yaltirmamin iyi olacagini soyledi.drdan sonra 45 dk yurudum cnm cok sıkkın çookkkkk
Merhaba kizlar.dr bana bel fitigi başlangici dedi.emar çektirmedi emarda gözükmeyebilir dedi.2 ilaç yazdi 1 tane de igne.emzirip emzirmedigimi sordu ona gore 1 tane de igne verdi kortikosteroid ....ilaclari kullan istirahat et agrilarin gecince yuruyuse baslarsin dedi. Hastaneden cikar cikmaz ilaclari aldim ama sonra geri verdim 1 doz da olsa bebegi emzirdigim icin kortizon almk istemedim.ama evin yakinindaki eczaciya sordum ignegi yaltirmamin iyi olacagini soyledi.drdan sonra 45 dk yurudum cnm cok sıkkın çookkkkk