Kilomu da soyliyim 64.9:)
Cumaya hedefim 63.9 insallah.gitsin 1kilo
Tamam kızlar sizde her mesajınıza ben bu hafta 1 kilo vericem diye eklersiniz...Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. Umarım haftaya daha güzel kilolar veririz :) Tebrik eden herkese çooooook teşekkürler. Kaptan ve arkadaşlar <3 mutluyum yani, sporuma ağırlık verdim ve kaçamak bi kere mi ne yaptım. ondan kilolar gitti resmen <3
haftaya bir kilo veririm ben. Hızlı gitmek istemiyorum. Amacım 89u görmekti aslında çünkü sıkılmıştım ama bir yarım kilo ekstradan gitmiş
dediğim gibi ben yarım kilo bir kg arası , yine de 1 kg vermek istiyorum. Daha fazla olursa ne ala <3
Canım sen yazmadın kilonu..Ne kadar verdin ne kadar oldun yaz dagörelim şekerim..Herkes super vermis kutluyorum
Canım önce yazılanları okuyup yazarım dedim hepsi bitmeyince yazamadım. Bu hafta son yszililari yaptim okudum e okula isledim yogundum teneffuste falan açtım o zamanda hepsini okuyamadim.bu arada 69 a inmissin tebrik ediyorum. Bu arada mezun edelim mi diye sormussun sen bilirsin canım. Burdan uzak kalmak istemiyorum açıkçası. Ama çok düzenli giremiyorum sen bilirsin.Geçmiş olsun canım..
Karatay diyetini tavsiye ederim..Hem yağlar gidiyor hem hastalıklar inş..
Nurceng seni aşagıda görüyorum ama yazmadan gidiyosun, neden güzelim?
kilom artik az gidiyor hedefcim direniyor. Ama hizla vermedigim için geri a lmam.wuuuu akrep noluyo sana?
kızlar hepinizi tebrik ediyorum özellikle de palaelandı, %4 akrepten sonra %3,8i de gördük
siyahbeyaz 100 g.la atlatmışsın. haftaya toparlarsın. ve nurceng kilo vermeye devam ediyor,bilinç altım galiba kilonu bi yerde takılmasını bekliyor sanırsam o yüzden şaşaırıyorum
günaydın Hedefcim cumartesi sabahı bende 8 de kalktım malesef. Çocuklar kalkıncaGünaydın kizlar
Cumartesi sabahin 8i ve ben kahvaltimi yaptim cay iciyorum.cicuklar gece 11den sonra yattilar.2si uyandı birazdan onlara sifra kuracam.tabi dünkü pide ve lahmacunlari bitirticem.
Banim kahvaltim
Elma sirkesi corek otu yagi
Yarim armut ve 1bardak ev yapimi sahlep.
Bizde bugün sabah 5 de ayaklandık ezan sonrdan okundu...Günaydın kizlar
Cumartesi sabahin 8i ve ben kahvaltimi yaptim cay iciyorum.cicuklar gece 11den sonra yattilar.2si uyandı birazdan onlara sifra kuracam.tabi dünkü pide ve lahmacunlari bitirticem.
Banim kahvaltim
Elma sirkesi corek otu yagi
Yarim armut ve 1bardak ev yapimi sahlep.
Sen neden yapmadınki onlara yaptırırken..Mide iyice küçüldü tabii almıyor dimigünaydın Hedefcim cumartesi sabahı bende 8 de kalktım malesef. Çocuklar kalkınca
.ama daha kahvaltı yapmadım önce onlara yaptırdım.
günaydın Hedefcim cumartesi sabahı bende 8 de kalktım malesef. Çocuklar kalkınca
.ama daha kahvaltı yapmadım önce onlara yaptırdım.
Nurceng ve akrep, takimda mezuniyete yakin 2kisiyi gormek guzel.acaba hanginiz daha once mezun olacak?Bizde bugün sabah 5 de ayaklandık ezan sonrdan okundu...
Baba ile kızı dışarı çıktı ben de kocaman temizlik yaptım, şimdi abdest alıp hazırlanıcam,çağıracaklar beni,ezana az kaldı namazı kılıp çıkarım en azından..
Evet ama hafta sonları çocukları kahvaltı ettirip eşimle rahat rahat uzun uzun kahvaltı yapmayı seviyorum. Haftaiçi zaten kahvaltı keyfi olmuyo.Sen neden yapmadınki onlara yaptırırken..Mide iyice küçüldü tabii almıyor dimi
Canım bende burdan uzak kalmak istemiyorum ama bazen şartlardan dolayı zaman ayiramiyorum .Nurceng ve akrep, takimda mezuniyete yakin 2kisiyi gormek guzel.acaba hanginiz daha once mezun olacak?
Nurceng mezun olana kadar takimi ihmal etme.hem bize de ilham kaynağı oluyorsun.seldomun ve senin normal yemeklerden insani olculerde yiyerek kilo vermenizi sevdim bea:)
ve mezun olanlar takimdan cokda uzaklasmiyor ki verilen kilolar geri aalınmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?