- 8 Ağustos 2008
- 35.420
- 42.941
- 1.123
Evet canım ben de merak ediyorum nerde bu arkadaşlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ben de merak ediyorum nerde bu arkadaşlar?
Ben kimseyi çağırmadım canım ama istiyorsanız çağırabilirim tabii görevin ucundan tutmanız şartıyla..Ellssa takıma yeni birilerini alabiliyor musunuz anlamadım kaptan. hani tükkanı kapayıp gidecektik.
siz mi çağırdınız arkadaşı. eğer öyleyse başka arkadaşlar da alsanız iyi olur. çünkü forum cok cansız. ya da biz bize böyle devam etseydik. ikisinin arası olunca bir garip oldum birden
![]()
evet, buralar heeeppppppp dutluk. ben arada gece kendi kendime gelip köyün delisi gibi takılıyorum burada. şimdi başka forumlara da bakıyorum. ama eskisi kadar sık girmiyorum, cünkü herkes genelde çalışıyor. ben de sadece liste giriyorum artık.
ben kaynaşmak için sürekli yazıyorum ama ne kadar oldu bilemiyorum. bir ay geçmişama çok beklediğim sinerjiyi bulamadım, bunu açıklamaktan çekinmiyorum. olumsuz almayın ama fikrim bu yönde.
![]()
Ben kimseyi çağırmadım canım ama istiyorsanız çağırabilirim tabii görevin ucundan tutmanız şartıyla..
Sen yine sık sık yaz güzelim...
Kaptan yardımcılarını çoğaltmayı düşünüyorum..
Sık paylaşımın konular üzerindeki dikkatin, sende yoğunlaşmama neden olmuştu ama son zamanlardaki paylaşımın seyrekleşmesi tekrar düşünmeme yol açtı...
günaydınnnnn diyeceğim ama öğlen 12'ye kadar kimse cevap yazmayacak. kaptancım sen bu işe bir el at bence de olmazsa hedefi izinden çağırhiç olmazsa keyifli yazılar yazıyordu hoşumuza gidiyordu seldom bacı da bırakıp gitti vay halimize
Bizdede durum ayni.bizim buyukte istah cooook Masaallah.ama bir yandan iyi oluyo ne pisirsem derdi olmuyo.ona soruyorum evde varsa yapiyorum bide mutlu oluyo benim istedigim pisti diyebu arada benimkiler kuru börülceyi seviyorlar. karnıkara nağmı diğer:) önceki gün akşam tavuk haşlamıştım benim ufaklıklardan biri demesin mi ben tavuk yemicem kuru fasulye pilav istiyorum...çok tatlılar çocuklar ya. artık sipariş vermeye çalışıyorlar. kreşte bişey yiyorlar ondan istiyorlar. içinde ip gibi bişey var o çorbayı yap diyorlar (şehriye çorbası:))) )
ya da bi tane oğlum ekmek içi yemeyi seviyor ben de ekmekle karnını doyuruyor diye eve ya ekmek almıyorum ya da çavdar ekmeği falan alıyorum. eliyle daire çizerek tarif ediyo böööyle böööyle ekmek al bana diye.
az yor biziYedikce ekliycem
sabah 5 zeytin
az yagli peynir
kayisili form cay
bir uzun dilim light ekmek
yurtdışındamısınkızlar naparsınız?? :) ya ben çok yoğunum deli yoğunum yemek yemeye vaktim yokkızımı görmediğim günler oluyor fenalardayım
ama halaaaaa zayıfım
![]()