Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım tartı sonucunu öğlen 12 den önce bildirirse sevinirim. Tebrikler güzel gidiosun,daim olsun inş.merhaba :) aslında yılbaşından önce daha güzel bir kilo görülüyordu tartıda ama bu da fena sayılmaz :) 92.5 efendim.
Hiç beğenmedim ambumm. Şu abur çuburlara veda et artık arkadaşım. Yemek yoksa yoğurt süt dolaptan illaki vardır. Bunları ye.haylaf nedir öyle. Hımmm çok kizdim.Herkesi kutlarim kizlar.suan ufakligi salliyorun gelip bakiyim dedim ama pek ugrayan olmamis.
Menumu yaziyim
sabah iki hamur kizartmasi iki dilim kepek peynir
oglen dersem yalan olur saat 4 te Kur andaydun.zeytinyagli dolma .bir minik borek minicik kadayif
aksam yok.simdi 8 adet haylayf biskuvi.
Suan acim ama yakinda uyuycam insaallah
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 394. ETAP SONUÇ LİSTELERİTAKIM DERECELERİ
26 ARALIK- 2 OCAK 2014
BİRİNCİ: 7. TAKIM----%1,12
İKİNCİ :5. TAKIM ----0,71
ÜÇÜNCÜ:2. TAKIM----0,68
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ :esmaaa06------7. TAKIM----%3,24
İKİNCİ :fatmiss-------4. TAKIM-----%2,97
ÜÇÜNCÜ:CallanPinckney-----5 TAKIM-----%2,6
Tebrikler kızlar, üçüncü olmuşuz....
Çok geçmiş olsun cnm bizde de ayni durumlar var öksuruk kesilmedi kesilmiyor ufaklik 2 aydir oksuruyor nerdeyse ben de dr begenmedigimden 3 farkli dra goturdum en son sali gunu gittik oksuruk surubu ve sogk alginligi icin surubu 3 gun daha kullanin tmm dedi ama bu oksuruk kedilmez dun gece kirk defa kalkti yine oksurukten. Allah hepimizin cocuklatina şfa versin.seni cok iui anliyorum.Mrb kızlar. Anca kendime geldim bugün desem inanin.cocuklari Dr a götürdüm bugün yine.esim geldi de.dr ikisine de astım teşhisi koydu.agizdan solucan astım ilaçları verdi çarşamba kontrol var.ya ne garip Dr lar ne dese inanıyoruz yapıyoruz. El mahkum anlamıyorum ki.dr daha konuşurken kafamdan acaba doğru mu yoksa başka Dr da görürsem mi diye düşünüyorum bu normal değil.hepsi farklı diyor.bir ayı geçince hastalıkları başka Dr a götürelim dedik .kıza hava falan verdiler daha rahat uyuyor.oglanin da antibiyotik kes dedi ama takip takip öksürüyor yine.qman Allah im şifa versin herkese benimki de içinde. Bi de astım olayını kabullenmek istemiyor insan.