• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Mevlid-kandili-resimleri-1.jpg

***2.TAKIM 394. ETAP***

akrep33 ( 60,1 / 59.4 / 0.7 / 1.16%)
uhs (65 / / / %) 2ye bölünecek
nurceng (57,1 /56,6 /0,5 / 0.29%) 3 e bölündü
siyahbeyaz006( 69.5/69,4 / 0.1 / 0.14%)
seldom( 68.2/67,4 /0,8 / 1.17%)
losefar( 70.8/69,8 /1 / 1.41%)
Paleland( 93,0/ / / %)
3lcin( 78,6 / 78,0/0,6 /0,76%)

2. TAKIM ORTALAMASI: %

***2.TAKIM 394. ETAP***

uhs (65 / / / %) (2 ye bölünecek) Bildirimde bulunmadı
Paleland( 93,0/ / / %) Bilrimde bulunmadı

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.62%

Kızlar ben listemizi paylaşıyorum, uhs ve palelan gelirse akşam 6 öncesi, ekleriz hemen.

merhaba :) aslında yılbaşından önce daha güzel bir kilo görülüyordu tartıda ama bu da fena sayılmaz :) 92.5 efendim.

***2.TAKIM 394. ETAP***

uhs (65 / / / %) İzne ayrıldı
Paleland( 93,0 / 92,5 / 0,5 / 0.54%)

2. TAKIM ORTALAMASI: 0.68%

Kızlar uhs izin istiyordu şmd hatırladım. İzne ayırıyorum arkadaşı..

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 394. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
26 ARALIK- 2 OCAK 2014

TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ: 7. TAKIM----%1,12 :nazar::nazar::nazar::KK9:
İKİNCİ :5. TAKIM ----0,71:nazar::nazar::KK9:
ÜÇÜNCÜ:2. TAKIM----0,68:nazar::KK9:

En Büyük TÜRKİYE
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ :esmaaa06------7. TAKIM----%3,24 :nazar::nazar::nazar::KK9:

İKİNCİ :fatmiss-------4. TAKIM-----%2,97 :nazar::nazar::KK9:
ÜÇÜNCÜ:CallanPinckney-----5 TAKIM-----%2,6:nazar::KK9:

Tebrikler kızlar, üçüncü olmuşuz....

Herkesi kutlarim kizlar.suan ufakligi salliyorun gelip bakiyim dedim ama pek ugrayan olmamis.
Menumu yaziyim
sabah iki hamur kizartmasi iki dilim kepek peynir
oglen dersem yalan olur saat 4 te Kur andaydun.zeytinyagli dolma .bir minik borek minicik kadayif
aksam yok.simdi 8 adet haylayf biskuvi.
Suan acim ama yakinda uyuycam insaallah

Mrb kızlar. Anca kendime geldim bugün desem inanin.cocuklari Dr a götürdüm bugün yine.esim geldi de.dr ikisine de astım teşhisi koydu.agizdan solucan astım ilaçları verdi çarşamba kontrol var.ya ne garip Dr lar ne dese inanıyoruz yapıyoruz. El mahkum anlamıyorum ki.dr daha konuşurken kafamdan acaba doğru mu yoksa başka Dr da görürsem mi diye düşünüyorum bu normal değil.hepsi farklı diyor.bir ayı geçince hastalıkları başka Dr a götürelim dedik .kıza hava falan verdiler daha rahat uyuyor.oglanin da antibiyotik kes dedi ama takip takip öksürüyor yine.qman Allah im şifa versin herkese benimki de içinde. Bi de astım olayını kabullenmek istemiyor insan.

Anacim 3.olmusuz ne güzel Tebrikler kızlar. Ben 68 i görmüştüm ama regl oldum belki ondan çok veremedim.bi de stresli çok çocuklardan dolayi.neysem.bina da şükür. Seldom eridin gittin.artik sana hiç yetişme m ben.akrep maşallah sana diyorum ee sen mezun Olcan galiba artık. Hedefin kaçtı. Sen de eridin gittin gözümüzün önünde. Darısı bize inş. Takımın 3.gu kutlu mutlu hayırlı olsun ins

Herkesi kutlarim kizlar.suan ufakligi salliyorun gelip bakiyim dedim ama pek ugrayan olmamis.
Menumu yaziyim
sabah iki hamur kizartmasi iki dilim kepek peynir
oglen dersem yalan olur saat 4 te Kur andaydun.zeytinyagli dolma .bir minik borek minicik kadayif
aksam yok.simdi 8 adet haylayf biskuvi.
Suan acim ama yakinda uyuycam insaallah
Hiç beğenmedim ambumm. Şu abur çuburlara veda et artık arkadaşım. Yemek yoksa yoğurt süt dolaptan illaki vardır. Bunları ye.haylaf nedir öyle. Hımmm çok kizdim.:KK20::KK20::KK20::KK62::KK62::KK62:

Bu arada leslie yapıcam demiştim teee gecen hafta .aklimda hep sözüm söz yapıcam. Şu çocuklar biraz toparlanan sokucam kendimi düzene inş. Seldom a yetişme m lazim.

Ne güzel, bende 89 görmek istiyorum ilk hafta 2015 iin.

Kilo veren tüm takım arkadaslarım tebrikler.

Siyahbeyaz gecmis olsun.icin rahat değilse baska doktora da götür.

merhaba.

menü

sabah menemen çay
öğle kısır, kuskus
akşam kabak yemeği yoğurt

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 394. ETAP SONUÇ LİSTELERİEn Büyük TÜRKİYE
26 ARALIK- 2 OCAK 2014

TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ: 7. TAKIM----%1,12 :nazar::nazar::nazar::KK9:
İKİNCİ :5. TAKIM ----0,71:nazar::nazar::KK9:
ÜÇÜNCÜ:2. TAKIM----0,68:nazar::KK9:

En Büyük TÜRKİYE
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ :esmaaa06------7. TAKIM----%3,24 :nazar::nazar::nazar::KK9:

İKİNCİ :fatmiss-------4. TAKIM-----%2,97 :nazar::nazar::KK9:
ÜÇÜNCÜ:CallanPinckney-----5 TAKIM-----%2,6:nazar::KK9:

Tebrikler kızlar, üçüncü olmuşuz....

Tebrikler kızlar,böyle devam ederiz inş...

Sabah+öğle:1 çay kaşığı elma reçeli,1 çk portakal reçeli,2 dilim sarı buğday ekmeği,2 dilim peynir,8 zeytin
Haftasonları eşimi bekliyorum uyansın diye 12 de kahvaltı edince benim öğünlerim birleşiyor...
Ara:1 kare çikolatanın 2 tableti ve 1 şişe soda(sade)

Mrb kızlar. Anca kendime geldim bugün desem inanin.cocuklari Dr a götürdüm bugün yine.esim geldi de.dr ikisine de astım teşhisi koydu.agizdan solucan astım ilaçları verdi çarşamba kontrol var.ya ne garip Dr lar ne dese inanıyoruz yapıyoruz. El mahkum anlamıyorum ki.dr daha konuşurken kafamdan acaba doğru mu yoksa başka Dr da görürsem mi diye düşünüyorum bu normal değil.hepsi farklı diyor.bir ayı geçince hastalıkları başka Dr a götürelim dedik .kıza hava falan verdiler daha rahat uyuyor.oglanin da antibiyotik kes dedi ama takip takip öksürüyor yine.qman Allah im şifa versin herkese benimki de içinde. Bi de astım olayını kabullenmek istemiyor insan.
Çok geçmiş olsun cnm bizde de ayni durumlar var öksuruk kesilmedi kesilmiyor ufaklik 2 aydir oksuruyor nerdeyse ben de dr begenmedigimden 3 farkli dra goturdum en son sali gunu gittik oksuruk surubu ve sogk alginligi icin surubu 3 gun daha kullanin tmm dedi ama bu oksuruk kedilmez dun gece kirk defa kalkti yine oksurukten. Allah hepimizin cocuklatina şfa versin.seni cok iui anliyorum.

Dun kahvaltiyi normsl yaptim.aksam iskender yedik.1-2 saat sonra midem bulandi çikardim hepsini .ya dokundu bsna ya da mide artik yuklenmeyi kabul etmedi.sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
Bu gun de kendimden beklemedigim bir performans sergiledim sabah ufaklik 7 gibi uyandi 10da tekrar uyudu baktim herkesuyuyor ben de yuruyuşe çiktim ohh misler gibi yurudum.kahvaltiya da yumurta salatasi yaptim pide yedim ama olsun dimi ama

Benim sezeryanin yukarisindaki 5-6cmlik bolge igrenc sarkik duruyor alt gobek sanirim.pantolonlarda igrenc gozukuyor 20-30kilo veren arkdslarim orasi da zayifladikca gider mi dumduz olurmu benj aydinlatirsaniz sevinirim

Back