• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedefcim dun yazarken sarjim bitti bir dahada firsat olmadi.oglusuna cooook gecmis olsun.Allah beterinden korusun canim.

Benim bogazlar gene agriyo tam bizimki gecerken esim hasta oldu simdi ondan ben ve cocuklara geri dondu.
Buralar coook soguk Allah disardakilere yardim etsin.

Menum suan belirsiz oldugunfan ve esimde 4 gun evde oldugu icin cokkkkda tehlikeli.İnsaallah kacirmam

Kaptanimmnnn supersin.Allah bizi boyle meclislerden ayirmasin.hocalarimizin sayisini arttirsin.bizde kuzularla lalegul tv.de mekkenin fethi ve mevlid programini izledik

Merhaba kızlar. Giriyorum arada ama bişey yazmadan çıkıyorum. Küçüğü çok hasta. Ateş öksürük burun tikanikligi istahsizlik ve hiç olmadığı kadar mız mız. Kızım da geçen hafta aynen böyleydi zatürre başlangıcı demişti. Hafta başı ilaçları bitmişti. Iyi di ama şimdi hapşırma ve öksürük geri geldi.ne yapacağımı şaşırdım. Küçük ilaç içiyor kuruyor. Her gün çamaşır yıkıyor çünkü ya kuruyor ya da ishal şeklinde kaka yaptığı için her yer batıyor. Ayy çok dertliydim. Eşim de yok.yalniz perişan oldum

Günaydın kızlar

hedef geçmiş olsun allah korusun kuzular inşallah... Ev halkı yeni kalkıyor ayol gün bitti :( bugün misafirlerim gidiyor, sonra 3 gün kendime ayırdım... Umarım :/

Ben de menüyü bilmiyorum henüz... Daha kahvaltı edicez :/

Merhaba kızlar. Giriyorum arada ama bişey yazmadan çıkıyorum. Küçüğü çok hasta. Ateş öksürük burun tikanikligi istahsizlik ve hiç olmadığı kadar mız mız. Kızım da geçen hafta aynen böyleydi zatürre başlangıcı demişti. Hafta başı ilaçları bitmişti. Iyi di ama şimdi hapşırma ve öksürük geri geldi.ne yapacağımı şaşırdım. Küçük ilaç içiyor kuruyor. Her gün çamaşır yıkıyor çünkü ya kuruyor ya da ishal şeklinde kaka yaptığı için her yer batıyor. Ayy çok dertliydim. Eşim de yok.yalniz perişan oldum

Canım annenler ankarada degilmiydi destek alsan? Allah yardım etsin... Allahtan tatil oldu

losefar neredeydin sen? he herkes nerdeydi bu arada bi özet geçsek yine :)

akrep : mersin
hedef : rize
seldom : istanbul
anbuyanbu : istanbul
paleland : istanbul
siyahbeyaz : ankara
nurceng :çankırı
elçin : muğla
başka varmıydı takımda bu kadarmıyız şuan?? unuttuğum varsa çok pardon :)

Kızlar akşam fazla kaçırmadım çok sevindim.... 1yk kırmızı pancar yoğurt cevizli meze,1 yk rus salatası,7-8 yaprak sarması,1 yk et sote,1yk haydari....
İlerleyen saatlerde 1 dilim börek,1 dilim yaş pasta(babamın doğumgünüydü)....Bundan sonra direk midem bozuldu ve 2 bardak kolayla anca geçti....gece 3te de uyuduk....Yeni yıla aileyle girmek gibisi yok..Ben annemlerle kayınvalidemlerle girmeyi seviyorum..Çok düşkünüm annemlere...

Son düzenleme:
Ambu ve diyahbeyaz size de gecmis olsun.buraya kar yagar fedim ama henuz yagmadi.simdilik burunlari biraz tikaniyor o kafar yoksa havalar sogusa hemen hasta olabiliyorlar.ayyy kışın da bu derdi var.yazin gezmekten kisin hastalıktan diyet yapilmiyo:p
Ama yapicaz diyip durumu toparliyim:)

Mutlu yıllarrrrrrrroooo :) biletime 25 lira vurdu çok mutluyum :p ben çook yedim kızlar menü yazılacak gibi değil :) aakşama bi çorba ve spor :) sevgiler

Merhb kizlar hasta olanlara çok geçmiş olsun.dun aksm çigkfte yedim.oglumla komsuya ciktik sofraya yeni oturuyorlardi ye ye diye israrlardan sadece meze yedim.biraz kaju ve 1 tane de halley yedim dunu kapttim.bu sbh tartilayim dedim fazla çiktim yine oysa butun hafta dun hric yurumustum ve ekmk falan da yememistim dun regl oldum bilmiyrum belki onun etkisi.bugun kahvaltida haslnmis yum zeytin 2 dilim ekmk yedim.1 saat yurudum ama canim sikkin az once 1 yesil elma yedim .aksam da sadece brokoli corbasi icecegim bizimkileri baba-ogul disari lahmacun yemeye gonderdim offffff .ben bu yola baş koydum ama bu kilolar illet gibi yahuuuuu

Ayyyyyyy yazdim yazdim telefon caldi hepsi gitti sinir oldum.ozetle Siyahbeyazcim cok gecmis olsun canim bizdede ayni durum var.hatta dolapta antibiyotigin sisesi duruyo buyuk simdide kulagim agriyo diyo 10:50 de randevum var.neysem Allah beterinden korusun.
Herkese hayirli cumalar.Kandiliniz kutlu olsun.bolca salevat cekelim İnsaallah.
belki biliyosunuzdur cuma gunleri et pisirmek sunnet oldugundan bu aksam menu tam benlik. bide bugun bizim icin cok mutlu birgun oldugu icin evde kutlama havasi estiricem.sabah bebelere hamur kizartip aksama et yapip bide tatli yapip dagiticam İnsaallah

Benimki ler ağlıyor.biri pazarda biri tepede. Yazıp hemen kaçıyorum kalacak yoksa.Benim kilo 69.4.gecen hafta kaçtı hatırlamıyorum valla.

***2.TAKIM 393. ETAP*** YEDİNCİ

akrep33 ( 60,6 / 60,1 / 0,5 / 0,83%)hedef52 ( 65.4 / 65,4/ 0 / 0 %) sabit, izine ayrıldı
uhs (65 / / / %)bildirimde bulunmadı
nurceng (57,1 / / / %)2. kez bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,9 / 69.5/0.4 / 0.57 %)

seldom( 69,3 /68.2/1.1 / 1.59 %)
losefar( 72,2 / 70.8/1.4 / 1.94 %)
Paleland( 93,6/ 93,0/ 0,6/ 0,64 %)
3lcin( 77,9/78,6 / -0,70/ -0.90 % )2. takım ortalama: % 0,52

***2.TAKIM 394. ETAP***

akrep33 ( 60,1/ / / %)
uhs (65 / / / %)2ye bölünecek
nurceng (57,1 /56,6 /0,5 / %)3e bölünecek
siyahbeyaz006( 69.5/69,4/ / %)
seldom( 68.2/67,4 /0,8 / %)
losefar( 70.8/69,8 /1,0 / %)
Paleland( 93,0/ / / %)
3lcin( 78,6 / 78,0/0,6 /0,76 %)
2. takım ortalama: %

kızlar hepinizi tebrik ediyorum. akrep paleland ve uhs kaldı. umarım uhs gelir. hepiniz kilo vermişsiniz harikasınız.izne ayrılmakla ne kadar da isabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum. maşallah hepinize.belli bir ivme kazanmadan o listeye de girmeyeceğim inşallahEn Büyük KK

seldom da tekrar mezun oluyor sanırım. losefar 69küsürü görmüş

Back