veremiyorum canım merak etme.sseni beklişyorum kaç haftadır olduğum yerde.bizim karşı komşumuz beni gördüğünden beri kilo veremiyorum.gözü çok değer onun.o mu nazar etti acaba..Herkese tunaydin.ben bu sabah tartilip soka girdim gene +500 gr. daha almisim.toplamda ayrildigimdan beri+3,5 kilo aldim.ben bu kiloyu bir senede vermistim.kendime sinir oluyorummmmm istedimki paylasiyim sizde bana sinir olun.
Kaptanim istersen beni bir sure listeye alma takimi geriletmiyim
siyahbayazcim 3 kilo daha verirsen 10 kilo farkimiz olucak
Tabi sende olucaksin şekerim:))
Çok olmamis canim güzel bir menu olmuş hatta yeşillik de ekleyebilirsiniz.
ben de tabletteyim şu an, akıllı telefonlarda mesaj yazarken de yazamıyorum ben zaten.dolma parmak
spor yapmadan bir foruma bakayım dedim. hafta başı tartıya son 5 gün , hepimiz en az birer kilo versek aslında pek hoş olur. hani demeyeyim demeyeyim dedim de diyeyim bari, yanlış anlamayacağınızı umarak söylüyorum. ben hevesliyim ve motive olmak için takım arkadaşı arayışına girdim; ama iş güçten diye umuyorum forumumuz dinamizm acısından biraz sınıfta kalır gibi, ve ilk listeye girişimde sonuncu oldukayrıca vah vah tüh tüh falan edilseydi bari başlığımızda, o bile doğru dürüst olmadı. tebrik edilmek motive eder. şahsım bunu sizden bekler , söylemek isterim. ben de ederim başarılı olan arkadaşı. yani , sizin için rutinleşti mi bilmiyorum ama bir heyecansızlık var sanki ve bu benim canımı sıktı acıkcası. umarım bu sadece yıl sonu olmasından ve çalışan bayan arkadasların iş yoğunluğundan kaynaklanıyordur.
haftaya dinamik başlayalım. şimdiden herkese iyi kilo vermeler.
adios.
akrep paylaşımda oylama var haberin olsunTabi sende olucaksin şekerim:))
Çok olmamis canim güzel bir menu olmuş hatta yeşillik de ekleyebilirsiniz.
Burada hava güneşli,ah akdeniz :)nispet yapmıyorum canım ama akdenizde yaşadığım için çok mutluyum.bu arada burada kar yağıyor öğlen yürüyeceğim umarım biryerimi sakatlamam
Ayy ne guzel gunesliymis, ben bugun kar yagarken 55 dk yurudum.durakta beklerken usudum eve geldim çok üsudum ama olsun ya spor guzel sey.bu arada yazin ben de sana nispet yaparim balkonumuz pufur püfür esiyor diyeBurada hava güneşli,ah akdeniz :)nispet yapmıyorum canım ama akdenizde yaşadığım için çok mutluyum.
Canim sende de bizdeki gibi haftada bir gün makarna var benim oglanda belli basli seyleri yiyor.sebze babasi da sevmiyor danasi daselam kızlar
bugün nasıl öğlen olduğunu anlmadım zaman çabuk geçiyor.
sabah : 50g. hamburger ekmeği ile tost
öğlen: 10g. bitter çukulata 55 kalori
yürüyüş:11dk. 60 kalori
yemek: 2 galeta, kaşar peyniri 2dilim, domates
akşama için karnabahar pişiriyorum. marketten kıyma aldım çocuklar için de kıymalı makarna yapıp az da olsa karnabahar yesinler diye dil dökerceğim. geçen hafta sebze pişirmeyi ihmal etmiştim bu hafta bol sebzelei geçecek inşallah. sıradaki sebze yemeğim ıspanak olacak inşallah
maşallah maşallah. ben de eve yemek yapmak için gidince 11 dk yürüdüm koşu bandındaAyy ne guzel gunesliymis, ben bugun kar yagarken 55 dk yurudum.durakta beklerken usudum eve geldim çok üsudum ama olsun ya spor guzel sey.bu arada yazin ben de sana nispet yaparim balkonumuz pufur püfür esiyor diye
Hedefin msjindan sonra yazasim gelmedi.haklisin ben pasif uye olarak listeye girmeden gidip geliyim .aksama gelir menumu yazarim
selam kızlar
bugün nasıl öğlen olduğunu anlmadım zaman çabuk geçiyor.
sabah : 50g. hamburger ekmeği ile tost
öğlen: 10g. bitter çukulata 55 kalori
yürüyüş:11dk. 60 kalori
yemek: 2 galeta, kaşar peyniri 2dilim, domates
Aksam.2koca tabak karnabahar.220 kalori
Ayran
4yk makarna
1minik elma
1cb sut
Valla 550kalori olmus alksam.
Aa cidden varmi iyi terlrtiyor mu çocuklarin da hoşuna gitti mi.bir de hangi marka .:) ben de yok yok.en ucuz spor aleti.eglencelu sayilir.gacirtisi çok. Komsylara gitmez ama insan ziplarken rahatsiz olabilito.dur iyi hatirlattin.500 zipliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?