Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menü :

Sabah : 3-5-10 da olabilir kurabiye
süt

öğle : 1 kase sehriye çorbası
8 yk zeytinyağlı kereviz

akşam : 10 zeytinyağlı sarma

ara : 1 mandalina
1 kivi

He yani palealand 60kilo olana kadar hic bi yere gitmem diyosun:)
Tabi sende olucaksin şekerim:))

Çok olmamis canim güzel bir menu olmuş hatta yeşillik de ekleyebilirsiniz.

Dun PC bozuldu yine telde çok yavaş yazinca sinir oldum şarj az kalmis ondan sanirim sarma taktim tabletten yazıyorum su an. PC tamire gitti. Valla hic biri laptobumun yerini tutmuyor. Gelir inşallah bir an once .

ben de tabletteyim şu an, akıllı telefonlarda mesaj yazarken de yazamıyorum ben zaten. dolma parmak

spor yapmadan bir foruma bakayım dedim. hafta başı tartıya son 5 gün , hepimiz en az birer kilo versek aslında pek hoş olur. hani demeyeyim demeyeyim dedim de diyeyim bari, yanlış anlamayacağınızı umarak söylüyorum. ben hevesliyim ve motive olmak için takım arkadaşı arayışına girdim; ama iş güçten diye umuyorum forumumuz dinamizm acısından biraz sınıfta kalır gibi, ve ilk listeye girişimde sonuncu olduk ayrıca vah vah tüh tüh falan edilseydi bari başlığımızda, o bile doğru dürüst olmadı. tebrik edilmek motive eder. şahsım bunu sizden bekler , söylemek isterim. ben de ederim başarılı olan arkadaşı. yani , sizin için rutinleşti mi bilmiyorum ama bir heyecansızlık var sanki ve bu benim canımı sıktı acıkcası. umarım bu sadece yıl sonu olmasından ve çalışan bayan arkadasların iş yoğunluğundan kaynaklanıyordur.

haftaya dinamik başlayalım. şimdiden herkese iyi kilo vermeler.

adios.

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu beni dün bir baş ağrısı tuttu inanılmaz engel olamadım katlanamadım polikiliğine gittim tansiyonum düşmüş serum falan kendime geldim.bu arada izin istemiştim vazgeçtim ben burdan ayrılırsam kilo veremem rahatlık gelir yani buralardayımmmm
palelandcım tebrikler çok güzel kilo vermişsin senin verdiğini ben bir senede verdim yuh bana olsunnn

ben iş yapmaya başlıyorummmm gidiyorum
bu arada antalya da yaz tatili için otel bakıyorum var mı önceden giden bana otel tavsiye eder misiniz

Günaydın canlar

paleland motivasyon konusunda haklısın ama hepimiz çalışan ev hanimlariyiz gündüz işte fırsat zor, akşam evde :/ kendi adima burası benim menulerimi disipline ediyor...

Bugün dersim çok birdaha gelemem hemen menüyü yazayım

sabah : 3 dlm ekmek
domates biber
3 zeytin
peynir

öğle : yerli malı yurdun malı var ne çıkarsa bahtima

akşam : 1 kase baharatlı yoğurt

ara : çiğ karnabahar

muhtemelen öğle çok olacagindan akşam böyle... Çocuklar dedektif gibi takip ediyorlar onlarinkinden yedimmi diye mecburen bir lokmada olsa hepsinden yiyorum :/

kendime adıma söyiiyim ewwet haklısın.bi heyecansızlık var bende .motivasyonum kayboldu gitti.ne kadar kararlıydım oysa.haftaiçi iyiyim haftasonu bozuyorum.offfff beni gaza getirin hadiiii.canım a sıkkın eşim tayin olduğu şehirde göreve başladı bugün ben yalnız kaldım.kızım cumartesiden bu yan ateşli antibiyotik kullanıyor ama yine ateşi düşmedi.işe geldim ama aklım evde.acayip ağlayasım var

Herkese tunaydin.ben bu sabah tartilip soka girdim gene +500 gr. daha almisim.toplamda ayrildigimdan beri+3,5 kilo aldim.ben bu kiloyu bir senede vermistim.kendime sinir oluyorummmmm istedimki paylasiyim sizde bana sinir olun.
Kaptanim istersen beni bir sure listeye alma takimi geriletmiyim
siyahbayazcim 3 kilo daha verirsen 10 kilo farkimiz olucak

poleland seni tebrik etmeyi unuttum.alışkanlık oldu bende..ya da kıskanıyor muyum yoksa:)ayy ayy yok valla darısı hepiciğimizin başına.sen moral yüklüsün bu hafta hadi bizi gaza getir:)

selam kızlar yine birlikteyiz misafirlerim gitti. 1 kilo hediye ederek:)):))
belki de bu bir haftalık ara beni daha çok motive eder. Kilo vermek için o kadar çok sebebim varki
-Annemler 4-5 kilo verdiğimi farketmedi bile canım sıkıldı.
-ocakta Kayınvalidem gelicek ona farkettirmem lazım.
-Ablamlarla avm'lerde çok dolaştık , süper şeyler vardı pantolon kazak vs. ama ben zayıflama ümidiyle bir çöp bile almadım içim gitti.
-Doğum öncesi pantolonlarıma girmeye başladım ama simit olduğu yerde duruyor( hamile kalırken de maşaallahım varmış).
-Kocamın yanında dombili görünmek istemiyorum(o ince ve uzun)
vs.vs.vs.vs.vs.

ben de sinir oldum şimdi sana bir de kendime:) kilo almak çok kolay yaaaa bir saldın mı kendini oldu bitti maşallah.

Siyahbeyazcim gecmis olsun canim.benim bebelerde haftasonu ateslendi.cumartesi gecesi 4 de doktora gittik.bogazlari cok fenaymis.esimde iki gun calisti butun gun 2 saat uykuyla kaldim.simdide cok iyi degiller ama ates iki gun sonunda dustu cok sukur.ama huylari cok fena kavga gurultu eksik olmuyo
Esinin durumuna uzuldum canim.nasil bir cozum buldunuz merak ettim

hafta sonu arkadaşlara gitmiştik, 2.kez gördüğüm bir bayan vardı diyetisyen kontrolünde kilo veriyordu, sporsuz ama ..13 kilo vermiş daha da fazlası varmış ama birakmış diyeti sağlığı iyi değilmiş hem herşeyden midesi bulanıyormuş bir de sürekli canı tatlı istiyormuş, tarçın yiye yiye tarçından tiksinmiş, Çok etkilendim ondan kadın kilo verdiğine pişmandı resmen ama bence suç diyetisyeninde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…