Günaydın canlar
Siyahbeyaz nurceng geçmiş olsun... Ambu allah kolaylasin... Hedef enerjiden bir parça bana da istiyorum...
Menü yazayım yoksa çok fena
Sabah : çocuklarla kahvalti ettik walla neyi ne kadar yedim bi fikrim yok...
Öğle : 1 kase yoğurt
akşam : 1 mandalina
5 musmula (bayılırım umarım beşte dirabilirim)
1 kase baharatlı ballı yoğurt
Teşekkür ederimmerhaba!
hedef56 ne güzel kilo veriyorsun tebrik valla. koşu bandında tempolu mu yürüyorsun, acık havada yürüyüş imkanı varsa daha çok öneriyorlar.
@anbuyanbu , oruç dediğiniz şey gerçek oruç mu yoksa diyet olan mı ? sahurda bence abaratmamışsın ama vucudu susuz bırakmak çok tehlikeli. ben kum döküyorum mesela vucudum susuz kaldığı için. haftalık hedefine ulaşmak için arada oluyorsa bir şey diyemem tabi ama su çok önemli
S seldom , valla benim kilolardan aşağılara indin ya ne iyi hissediyorsundur sen var yamenün detoks diyeti gibi duruyor canım. özel bir diyet mi bu ?
N nurceng , geçmiş olsun hepinize. besin zehirlenmesi falan mı ? bol su için. çok kötü bir şey o ya.
bugünki menüm
sabah: kaşarlı tost -- domates salatalık - salam - reçel - süzme yoğurt - rezene çayı
ara: bir avuç fındık
öğle: domatesli makarna yoğurt limonlu soda, bir bar tadelle
akşam: yeşil mercimek yemeği, salata
iki gündür kardiyo yapmıyorum. reglm hafifledi, imkanım olursa bir saat bisiklet sürücem.
Sweetdimple nin demek istediği 5 aralıktaki bildirirmim, ki hedef56 bildirimde bulunmadığımı yazmışsın fakat gözünden kaçmış olmalı, bildirimde bulunmuşum. ayın 5'inde 96.6 demişim. bu ortalamayı nasıl etkiler bilmiyorum. ayın 12 sinde sanırım bildirimde bulunmamışım, onda da galiba menü vermişim, ilk giriş kilosu baz alındığını düşündüğüm için kendime süpriz olsun istedim, ayrıca bildirimi gerekli görmedim 12 sindeki, lazım değildi çünkü beklemedeydim, o haftaya özel bir şeydi, sadece kendime bu hafta için sürprizdi. ama bildirim tarihi baz alınıyorsa dediğim gibi ayın 5 inde girdiğim bir rakam mevcut. insomnia problemim var günde 3 saat ya uyuyor yauyumuyorum. o yüzden bol bol spor yapma fırsatım oluyor, istediğimde. ayrıca özel mesajla bir bucuk saat önce 5 aralık bildirimimi 96.6 olarak yazdığımı belirtmiştim canım.
ben verdiğim kilodan çok memnunum , takım ortalamasını nasıl etkiler bilemiyorum. doğru olsun da önemli değil. ben en çok kendimle yarışıyorum. takıma faydam olursa o ekstra bir durum benim için.
hedefciğim 12 aralık cuma da 79 olarak kilo bildirimde bulunmuşum...Ne ne hesaplar yapmışsınız vay be...:)1gün önce perşembe:80,2
28kasım cuma-
5aralık cuma-79,2
12 aralık cuma-79
19 aralık cuma-77,9
He yani palealand 60kilo olana kadar hic bi yere gitmem diyosun:)Okulda kızımın kursta çıkmasını bekliyorum.
Takıma bundan sonra yeni üye almıyoruz kızlar. Hepimiz verelim kilolarimizi, kapatalım 2. Takım ın kapısını çıkalım. Bu aralar ne yapsam sorun oluyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım.
Evet kızlar yok öyle kaçamak lar, kaçamak günleri felan hepimiz bugün ve sonrası kilo veriyoruz, vermek için çok çabalıyor uz.
He yani palealand 60kilo olana kadar hic bi yere gitmem diyosun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?