Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sweetdimple nin demek istediği 5 aralıktaki bildirirmim, ki hedef56 bildirimde bulunmadığımı yazmışsın fakat gözünden kaçmış olmalı, bildirimde bulunmuşum. ayın 5'inde 96.6 demişim. bu ortalamayı nasıl etkiler bilmiyorum. ayın 12 sinde sanırım bildirimde bulunmamışım, onda da galiba menü vermişim, ilk giriş kilosu baz alındığını düşündüğüm için kendime süpriz olsun istedim, ayrıca bildirimi gerekli görmedim 12 sindeki, lazım değildi çünkü beklemedeydim, o haftaya özel bir şeydi, sadece kendime bu hafta için sürprizdi. ama bildirim tarihi baz alınıyorsa dediğim gibi ayın 5 inde girdiğim bir rakam mevcut. insomnia problemim var günde 3 saat ya uyuyor yauyumuyorum. o yüzden bol bol spor yapma fırsatım oluyor, istediğimde. ayrıca özel mesajla bir bucuk saat önce 5 aralık bildirimimi 96.6 olarak yazdığımı belirtmiştim canım.

ben verdiğim kilodan çok memnunum , takım ortalamasını nasıl etkiler bilemiyorum. doğru olsun da önemli değil. ben en çok kendimle yarışıyorum. takıma faydam olursa o ekstra bir durum benim için.

Son düzenleme:
menüme çikolatalı pasta da ekliyorum kaçamak olarak kızlar, reglm hala bitmedi muhtemelen şişim ama hak ettim , regl a rağmen geldiğimden bu yana 4.5 kilom gitti belki de daha fazla, bir kaç gün sonra belli olur

Son düzenleme:
S seldom , çok teşekkür ederim. ben de seni verdiğin kilon için tebrik ederim. motive oluyorum. <3 ayrıca sen daha harikasın. senin gibi olabilirim umarım

Seldommm supersin.hedefi gecmeden kilo vermeyi birakma.
Ben suan iftari bekliyorum ilac icmek icin.basim cok agriyo.neysem ne yiycem bilmiyorum yiyince yazarim.haftaya bende listedeyim İnsaallah.ama dun aksamki kadar cikarsam yandim

Kızlar ben inanın unuttum bu günü çok özür dilerim.

Teşekkür ederim

***2.TAKIM 392. ETAP***

akrep33 ( 60,9 / 60,6 / 0,3 / 0,49%)
hedef52 ( 64,9 /65,4 / -0,5/ -0,77 %)

uhs (65,3 /65,0 / 0,3/ 0,46%)
nurceng (57,1 / / / %)bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz006( 69,5 / 69,9/ -0,4/ -0,57%)
seldom( 69,9 /69,3/0,6 / 0,86 %)
losefar( 71,2 /72,2 /-1 /-1,4 %)
Paleland( 96,6/93,6 /3 /1,5/1,53 %) Yeni üye, 5 aralık başlangıç, kilosu 2ye bölündü, hedef:61
3lcin( 79,00/77,9 /1,1 /0,55/0,70 % ) Yeni üye,başlangıç 5aralık , kilosu ikiye bölündü, hedefi

2. TAKIM ORTALAMASI : % 0,14

aradım taradaım o kilo bildirimini göremedim. .o yüzden nböyle oldu. dur düzeltme yapalım.5 aralık 96,6..
*düzeltme yaptımilginçtir gene haftalık 1,5 kilo vermişsin ne senin ne de takımın ortalaması değişmedi:)

1gün önce perşembe:80,2
28kasım cuma-
5aralık cuma-79,2
12 aralık cuma-79
19 aralık cuma-77,9
hedefciğim 12 aralık cuma da 79 olarak kilo bildirimde bulunmuşum...Ne ne hesaplar yapmışsınız vay be...:)
Menü mü de yazayım:
Sabah:1kase sakızlı muhallebi
Öğlen:3 yk müsli ve süt
Ara öğünde:1 dilim üzümlü kek
Akşam:1 kase tarhana çorbası
1 tabak patatesli yemek(az yağlı)
Şimdi eşimle kahve içtim..:)

Arada sırada olur öyle şeyler.Özellikle tartılma günlerinden sonra...
Sabah:1 yumurta ve maydnozla yapılmış omlet,8 zeytin 6 cevizin içi,1 çay kaşığı bal,1 dilim peynir....200 mekik ve üstüne 1 bardak yeşil çay
Öğlen:1 tane kağıtlı kek üzümlü,kare şelinde bitter çikolatalar oluyor ya onun 3 küçük karesini yedim ve soda içtim....
Bugün defterlere sayfa numarası veriyorum pazartesi defter tasdik için noter gelecek....çok yoğun olacak gibiyim bugün haydi bakalım.....:)

Okulda kızımın kursta çıkmasını bekliyorum.
Takıma bundan sonra yeni üye almıyoruz kızlar. Hepimiz verelim kilolarimizi, kapatalım 2. Takım ın kapısını çıkalım. Bu aralar ne yapsam sorun oluyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım.
Evet kızlar yok öyle kaçamak lar, kaçamak günleri felan hepimiz bugün ve sonrası kilo veriyoruz, vermek için çok çabalıyor uz.

Bugün

Sabah türk kahvesi cubuk kraker bi paket
Öğle yumurta salata 1 dilm salam simit çaçay
Ara kahve 2 kupa
Akşam salata corcorba
Yatarken süt

çok yoğun bir günün pert akşamından herkeslere merhaba :)

menü :

sabah : küçük bir tabak kabak tatlısı (akşam yemediğim için kendime alkış :) sabahı zor ettim o ayrı tabi :) en sevdiğim )

9:00 : 1 simit tost
1 bardak süt

14:00 : birkaç kanepe
birkaç kurabiye
1 bardak meyve suyu ( sunumum vardı, öncesinde kokteyl ancak bu kadar kontrol edebildim )

az sonra :) 19:00 : tavuklu yoğurt çorbası 2-3 kase (şu an pişmekte)

2 saat çarşı pazar yürüyüşü + 2 saat sunum (topuklu ayakkabılarla ayaktaydım ayol bence en ağır spor buydu :/ )

su içemiyorum maalesef dışarda olduğum zaman...

He yani palealand 60kilo olana kadar hic bi yere gitmem diyosun:)

Merhaba kızlar,
Dün akşam dışarıdaydım çeyrek tavuk döner yedim..
Bu sabah 9 da kalktım....1 saat deniz kenarında bisiklet sürdüm....Eve geldim ve 100 mekik çektim eşimuyanmadığı için onu kahvaltıya bekledim 12de kalktı ve kahvaltı yaptık.Yarım simit,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 tatlı kaşığı bal,8 yeşil zeytin 8 ceviz içi yedim.Şimdi de yeşil çay içiyorum..Biraz fazla kaçırmış gibi gözüksem de bunun öğle yemeği de olduğunu düşünürsek fazla abartmış sayılmam inş...

He yani palealand 60kilo olana kadar hic bi yere gitmem diyosun:)

hahaha. ay bu hızla gidersem sizden önce ben vericem zaten kilolarımı, mezun olucam kaçın kurtarın canınızı mezun olup o zaman ; a-aa tutan mı var : D

bakalım bu hafta nasıl olacak..

bugün geç kalktım.

öğle yemeği bol salata üç köfte bir kepek ekmeği , çay
ara: yoğurt
akşam : haşlanmış sebzeler, havuc brokoli, brüksel lahana ve kepekli makarna
yararken : süt

en az bir saat spor, bol su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…