• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de tabletteyim şu an, akıllı telefonlarda mesaj yazarken de yazamıyorum ben zaten. :KK70: dolma parmak :KK23:

spor yapmadan bir foruma bakayım dedim. hafta başı tartıya son 5 gün , hepimiz en az birer kilo versek aslında pek hoş olur. hani demeyeyim demeyeyim dedim de diyeyim bari, yanlış anlamayacağınızı umarak söylüyorum. ben hevesliyim ve motive olmak için takım arkadaşı arayışına girdim; ama iş güçten diye umuyorum forumumuz dinamizm acısından biraz sınıfta kalır gibi, ve ilk listeye girişimde sonuncu olduk :KK33: ayrıca vah vah tüh tüh falan edilseydi bari başlığımızda, o bile doğru dürüst olmadı. :KK33: tebrik edilmek motive eder. şahsım bunu sizden bekler , söylemek isterim. ben de ederim başarılı olan arkadaşı. yani , sizin için rutinleşti mi bilmiyorum ama bir heyecansızlık var sanki ve bu benim canımı sıktı acıkcası. umarım bu sadece yıl sonu olmasından ve çalışan bayan arkadasların iş yoğunluğundan kaynaklanıyordur.

haftaya dinamik başlayalım. şimdiden herkese iyi kilo vermeler.

adios.
Doğru diyosun yogunluktan canım .
Tebrikler şekerim
hadi bakalım bu hafta en az 1 kilo gitsin herkesler den
Ayy bende de gidermiki :))

günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonu beni dün bir baş ağrısı tuttu inanılmaz engel olamadım katlanamadım polikiliğine gittim tansiyonum düşmüş serum falan kendime geldim.bu arada izin istemiştim vazgeçtim ben burdan ayrılırsam kilo veremem rahatlık gelir yani buralardayımmmm
palelandcım tebrikler çok güzel kilo vermişsin senin verdiğini ben bir senede verdim yuh bana olsunnn
Geçmiş olsun canım
bu hafta sende atağa geç şekerim

kendime adıma söyiiyim ewwet haklısın.bi heyecansızlık var bende .motivasyonum kayboldu gitti.ne kadar kararlıydım oysa.haftaiçi iyiyim haftasonu bozuyorum.offfff beni gaza getirin hadiiii.canım a sıkkın eşim tayin olduğu şehirde göreve başladı bugün ben yalnız kaldım.kızım cumartesiden bu yan ateşli antibiyotik kullanıyor ama yine ateşi düşmedi.işe geldim ama aklım evde.acayip ağlayasım var
Canim geçmiş olsun
Lütfen bırakma kendini. Herşey düzene girecektir sadece zamana ihtiyacın var. Tatlım Omega3 de tavsiye ederim bu zor günlerde sana destek olacaktır Sekerlik.

selam kızlar yine birlikteyiz misafirlerim gitti. 1 kilo hediye ederek:)):))
belki de bu bir haftalık ara beni daha çok motive eder. Kilo vermek için o kadar çok sebebim varki
-Annemler 4-5 kilo verdiğimi farketmedi bile canım sıkıldı.
-ocakta Kayınvalidem gelicek ona farkettirmem lazım.
-Ablamlarla avm'lerde çok dolaştık , süper şeyler vardı pantolon kazak vs. ama ben zayıflama ümidiyle bir çöp bile almadım içim gitti.
-Doğum öncesi pantolonlarıma girmeye başladım ama simit olduğu yerde duruyor( hamile kalırken de maşaallahım varmış).
-Kocamın yanında dombili görünmek istemiyorum(o ince ve uzun)
vs.vs.vs.vs.vs.
Hoşgeldin canım evet zayiflamak için çok nedenin var ve bu hafta basli yosun canım.

Siyahbeyazcim gecmis olsun canim.benim bebelerde haftasonu ateslendi.cumartesi gecesi 4 de doktora gittik.bogazlari cok fenaymis.esimde iki gun calisti butun gun 2 saat uykuyla kaldim.simdide cok iyi degiller ama ates iki gun sonunda dustu cok sukur.ama huylari cok fena kavga gurultu eksik olmuyo
Esinin durumuna uzuldum canim.nasil bir cozum buldunuz merak ettim
Sana da çok geçmiş olsun canım bebisler hasta olmasın ya

veremiyorum canım merak etme.sseni beklişyorum kaç haftadır olduğum yerde.bizim karşı komşumuz beni gördüğünden beri kilo veremiyorum.gözü çok değer onun.o mu nazar etti acaba..
Ayy nazar deyince sabah yürüyüşü mü yarıda kestim. Tur atarken bir bayani gecmistim biraz hızlı yururumde eh senmisin geçen sol bacağı ma bişi oldu topalladim resmen. Eve geçtim toparlanarak.

palealand ruhsuzluğumuzu ne güzel de ifade etmişsin. ..farkındayım itiraf ediyorum bir enerji düşüklüğü var.seni de heyecanla izliyoruz. aaaa ne güzel spor yapıyor diyet de iyi ama yeni başladığındadır o da bi yerde bırakır ne zamana kadar yapar ki bunları diye düşünüyorum. burada genelde insanlar bi gazla başlayıp 2 hafta sonrasında takıma bi bayyy ile demeden gidenlere diyeti bırakanlara alıştık biz.aslında sen kritik dönemi atlattın ama enerjine hala anlam veremiyorum:KK53: ortalama 1,5 kilo veriyordun değil mi:KK9:çok güzel ama inşallah devamlı olur. bence devamı gelir çünkü senin kilonda biri zaten hızlı kilo verir ve sen 1 haftada 4 kilo verip durmuyorsun istikrarlısın maşallah.1,5+1,5+1,5 iyi yani.
akrep ile senin mesajını bir arada yanıtlamak istedim.
kaptan ben burada 'yarışma ruhuna sahip değilken' 'listede kalmak' istemiyorum. bunun anlamı gitmek istiorum değil, listeden çıkmak istiyorum. nasıl ki yeni üye adaptasyon sorunu varken deneme haftasına tabi tutuluyor, takıma geliyor ama listeye giremiyor benim de o durumda olmam lazım. benim için takımın bir ciddiyeti bir kutsallığı var. ve malesef bu isteksiz halimle burda durdukça elimden değerli bir şey çıkıp gidiyor. oysa ne zaman olursa olsun kilo vermek için beni gaza getşirecek kilo verme süresinde beni mutlu edecek yer burası.buraya olan inancımı yitirmek üzereyim. bir kaptan olarak motivasyonu düşüp pes eden üyeyle konuşup onu tekrar motive etmek, takımda kalmasını az da olsa kilo vermesini sağlamak samimiyet bağlarını kuvvetlendiriyor, az da olsa kilo da veriyoruz veya kilo almıyorsak buna başarı denir elbet ama bu kişisel bir başarı kötünün iyisi. herkesin bir şansa ihtiyacı vardır...bu şansı bir defa 2 defa 3 defa kullandık....biryerde insanın şansını da zorlamaması lazım:KK53:
kilo almamk benim şahsım adına bir başarı olabilir, bir insan olarak buna vesile olduğun için senin de başarındır ama bu bir takım oyunu.takımdaki diğer arkadaşlara haksızlık oluyor. yerinde sayan bir üye yüzünden takım ortalaması 8e bölünecekkken 9a bölünüyor.
tamam takımdan izin alıp çıkan her kim ise kilo alıp geri geliyor. son örneği anbuyanbu.izin vermek istememeni anlıyorum ama zayıflama hedeflerinden vaz geçirmeyen takıma da zarar vermeyen bir çare bulmamız lazım.
...........................
kendimden örnek vereyim....accık da kendimi anlatayım.
ben bir gazla geldim buraya.yaz sonrası 67,5tan 68,5 çıkıp gelmiştim o yıl en düşük 64,5u falan gördüm, kilo aldım verdim derken geçen yıl en düşük 63 kiloyu görmüşüm.hooop kilom gene 65,5. ben kendimde bazı şeyleri deniyorum.
bazı kısıtlı durumlarım var. yemeyi bir yere kadar azaltabiliyorum ve bir süre sonra yiyorum ve başa dönmüş oluyorum. akşam 6dan sonra bişey yememek bana iyi geliyor tama kilo almıyorum da ben çalışan bir kadınım ve saat 4,5-5te işten çıkıyorum. çocukları kreşten alıdm geldim diyesiye zaten saat 5,30 oluyor. ve daha kapıdan girerken acıktım diyorlar. o yarım saatlik arada kendimden önce onları düşünmek zorunda kalıyorum. hah tamam madem onlar da acıkıyor ben de o saate yemeklerin hazır olmasının bir yolunu bulmalıyım dedim ve yegane özgürlük saatim olan öğle arasında 1 saatte eve gelip yemek yapmayı denedim. zaten işyerim ile ev arası 15dk git gel yarım saat, kalan yarım saatte de yemek hazırladım, sırf ben evde yokken güvenli bir şekilde yemek pişsin diye otomatik tencere aldım biliyorsunuz. ama bu da olmadı ...ben normalde öğle arasında yemek yemenin dışında yürüyüş yaparım, marketten almam gereken şeyleri satın alırım ne bileyim ödemeleri yaparım vs. hergün akşam saat 6dan önce yemek yiyeyim diye öğlen yemek pişrmeye eve gidersem bir müddet sonra evde pişirecek şey bulamıyorum:KK53: neden çünkü öğlen alışveriş yapmamışım:KK45:iş çıkışı 3 çocukla markete girmek mi:KK12:zaten akşam yemeğini erken yemek için koşturduğumu hatırlatırım, markette çocuk kovalamk da neyin nesi:KK14:eşimin zaten eve kaçta geleceği belli değil..

neyse akşam saat 6dan sonra bişey yememe kararı bana uymuyor.bir satten sonra durmak iyi ve bu sebeple akşam saat 7den sonra yememek diyorum ben bu kurala.hiç yoktan iyidir:KK66:

spor öğle arasında 45d. yürüyebilirim. e tabi az yiyebilirim yemeği de. elimden gelen budur.daha fazlasını yapmaya çalışmak stres oluyor yiyesim geliyorum.

bu şartlar altında durum budur. bunu deneyeceğim.

takımda bir kaplumbağa olarak ne zamana kadar kalırım? çok fazla kalmak istemiyorum. 64,0 kiloyu görüp listeden çıkmak istiyorum. bak o kiloya düşüp yarıştan çıkmak için düşerim 64e..sonuçta 1,5 kilo var. aslında mezun olmak istiyorum kiloyu yükseltip mezun olmak saçma olur. bir ara gene yarışa başlayacağım. ben 64 kilo olup listeden çıkınca da 2. takımda yazmaya devem etmeyi düşünüyorum. gene cuma listelerine yardımcı olurum. artık adıma ne dersiniz bilmiyorum pasif üye vs. belki uhs ve ambuyanbu da pasif üye diye listeden çıkartılmalı ama paylaşım yapmaları sağlanmalı, tamam yarışacağım dedikleri zaman tekrar listeye alınmalı.

şimdiiiiiiik kaptanım yok öyle olmaz falan diye beni hiç arama:KK12:cumartesi sen beni aradığında çekirdek almaya gidiyordum senle konuştuktan sonra çekirdek almaktan vaz geçtim:KK48: ama eve gidince 3 tabak makarna yarım dilim kadayıf yedim (yarım dilim yedim çünkü sadece o kadar vardı diyette olduğumdan falan değil yani:KK62:)

bu uzun yazıyı kadayıf yedim diyerek bitirmek istemiyorum.
amacım 64,0 kilo olmak ve yarışa ara vermek diyeyim....
Tamam canim gayet mantıklı sana hak veriyor um
64 hedef kilo sonrası meZun sun
cuma hedef kilolarimizi guncelleyelim.

merhaba!

yazdığımın konuda biraz yankı bulması güzel. ne hikmetse çoklu alıntı yapamıyorum. ayrıca teşekkür ederim tebrik eden arkadaşlarım, sizler de bu hafta hedeflerinize ulaşmak istersiniz umarım :KK51:

@siyahbeyaz0066 , geçmiş olsun :) Gaza gelmek için bir iki şey söyleyeyim sana o zaman, senin kendi motivasyonun için. akıllı telefon kullanıyorsan kilo takibi yapabileceğin programlar var, onlardan bir tane yükleyip , günlük kilo takibini yapman büyük motivasyon sağlar diye düşünüyorum. eğer ki spor yapmak istiyorsan, önce istersen 15 dakikalık aeorobik hareket yapar, yine akıllı telefon kullanabiliyorsan ya da tablet vs. bununla da ilgili , yaptığın egzersizi kaydettiğin ve yaktığın kaloriyi hesaplayan programlar var. sizin için benim çizelgemi fotoğraf olarak paylaşacağım. herkesin motivasyonu farklı ama spor yaparken gaz şarkı dinlemek benim performansımı 2 katına çıkarıyor. kimi arkadaşların çocukları var, onlara çok saygı duyuyorum. bir yandan koşturuyorlar vesaire, doğal spor :) doğru diyet önemli onlar için, yoksa bıkkınlık ve enerjii emer diyet olayı.

dediğim gibi çoklu alıntı yapamıyorum ama arkadaşlarımızdan birisi, bir gazla gelip kilo verip kilon durur diye düşünm üştüm demiş , gayet haklı bir düşünce, belki öyle olur. ama bu motivasyonla ilgili. şu an benim hayatımda, kendimi iyi hissedebileceğim ve benim elimde olan kilo verme olayı var. :) beklediğim ve beni mutsuz edip , eve kitlenmemi sağlayan bazı durumlar var ki elimde değil. Çok zor ve değerli bir mesleğe henüz atılmamış ama atılmak üzere olan birisiyim, ve her şey şu an benim için ve benim gibiler için çok zor. İş bulmak gibi. Çok yırtıcı bir ortam var. En son görüşmem 2 ay önceydi, sonra kendimi eve kapadım. ve görüşme yaptığım meslektaş , sohbetin samimiyetini biraz aşarak, ama bilerek ama değil, kilolu olman hoş değil, dış görünüş çok önemli, prenzantabl ve dinamik olan ve görünen birini arıyoruz dedi bana. Ayrıca çok hoş bir bayansın, ben senden belki yirmi yaş fazlayım ama senin kadar kilolu değilim. dedi. Bunu bir artık meslekteki tecrübe yılı bakımından kallavi olmuş bir kadın dedi. Kadın çok sert ve huysuz bilinen birisi. Belki ego tatmini, belki sert ama doğru bir uyarı, ama her halükarda kırıcı, her halükarda gerçek. Bu herkes için olmasa da , kimileri için ölçüt ve aslında zayıf olmak her zaman iyiyken, şişman olmak her zaman iyi olamayabiliyor iş ve ya sosyal hayatımızda. Ama zayıf olmak genelde kadınlarda pozitif ayrımcılığa ek bir değer katıyor, gözlemlediğim o :) kimsenin yapmadığı bir tespit sanki ahahahah.

ha kilo verince önüme kapılar kapılar acılacak mı, çok değil belki , belki çok. Ama özgüvenim benim her şeyim olduğu için, biraz kendime gelmiş olacağım. Yani düşmüşüm yere, ve tutup kendimi kaldırmaya çalışıyorum. Benim bugün ki kilom 93, 2 kilo. son tartıdan sonra cuma cumartesi deli yedim ve 100 gr aldım. ve iki günde diyet ve sporumla 500 gr geri verdim. kimisi kaçamaksız yapamaz. Ben yapamayanlardanım. Kaptan kaçamak yok dese de :) ben kendimi biliyorum. Kendimi ödüllendirmesem, hafta içi en az iki gün ufak bir çikolata ya da pasta ya da yağlı börek bişi bir dilim bile olsa yemesem olmaz, yani illa pis şeyler yiyeceğim ve haftasonu tek gün bile olsa tıka basa yiyeceğim. :kk77:

bundan yedi yıl önce yurt arkadasımın annesi gürkan kubilay denilen şimdilerin popüler diyetisyenine gitmişti, kadın yiye yiye 15 kilo vermişti iki ayda. Arkadasım annesinden listeyi aldı. Ben o zaman yaza doğruydu ve 62 kilodan 67 ye çıkmıştım ve yiye yiye o liste ile, gerçekten öküzler gibi yiyerek 1 ayda 5 kilo vermiştim. Liste bulup, bol kaçamaklı listeye bakıp, aman large boy pizza kola patetes mantı dolma, kumpir falan yiyerek zayıflanmaz demeyin, zayıflanıyor. hem de ne biçim zayıflanıyor. mantık metabolizma.

ben geçen yaz karatay diyeti yaptım ve sonuc gayet iyiydi, et seven olarak yiye yiye ayda üç dört kilo vermiştim. ama sonra karaciğerimde yağlanma çıktı ve diyeti kendime uygun görmedim. şimdi bir şekilde sporla ve suyla, sebzeli diyetle ama ara kaçamaklarımla sağlığımı ve psikolojime veriyorum ara gazı :KK48:

kendi kendimin doktoruyum :KK70: ben kendimin iç hastalıkları uzmanıyım.:KK70: karaciğer yağlanmasına deve dikeni tohumu iyi geliyormuş. bana aktar çayını verdi, günlerdir içiyorum boşuna para verdik:KK62:

ha ben hedef 60 61 demişim. ben şu an ilk etapta 84 kilo olmalıyım ki obez 1 sınıfından çıkayım. aşırı kilolu sınıfına dahil olayım. yani halk arasında balık etli denilen species , yani tür :D sonrasına bakacağız.

o değil de hepinizi geçicem, tozum altında boğulacaksınız :KK11::KK70::KK70::KK70::KK70: :p

yalnız ilk cuma bildirimi yapmasaydım ya da başlangıc kilomu bildirseydim ve adetimin ortasında olmasaydım kesin bireyselde ilk 3 içindeydim. bireysel ilk 3 de diyet123 5 mi ne birisi girmiş, kesin geçerdim bile onu :KK62::KK62::KK62::KK62::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: bu hafta bakalım, takipteyim :KK62: hhahhahahaha

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:menüm::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sabah: omlet, tereyağlı , pul biber ve salçalı, artı çay, buğday ekmeği iki dilim
ara: 1 kupa nescafe bol köpüklü, 61 kaloriymiş.
öğle: soya soslu tavuk sote, yanına erişte, haşlanmış havuç ve brüksel lahana, ayran
ara: patlamış mısır
akşam: yoğurtlu brokoli sınırsız.. iki üç tabak yerim herhalde

yarın görüşürüz.
Canim süper bi anlatım olmuş çok keyif alarak okudum. Bu Azmin hep devam etsin Sekerlik.

Tamam canim gayet mantıklı sana hak veriyor um
64 hedef kilo sonrası meZun sun
cuma hedef kilolarimizi guncelleyelim.
Kurallarda okumystum 2-3kilo kala hedef kilo yukseltilip mezun olunamaz diye.artik kac kilo yukseltilebilecekse o kadar yukseltirim ya da mezun olmayi ertelerim.benim hala 58ve en son 52hedeflerim var:)

Aa cidden varmi iyi terlrtiyor mu çocuklarin da hoşuna gitti mi.bir de hangi marka .
Terleme durumu me kafar tempolu yaptigina bagli.ben dakikada 100zipliyorum 5dk.da terlemiyorum.45d.yapanlar var.yardimcimin kizina vermistim.gunde 45d.yapiyordu.diyetle kilo davemusti.
Cosfer markasi.
O ara en ucuz oydu.hepsi ayni internetten arastir fiyatlari 80efalan bulursun.
Benimkinin çapı 1metre tam iyi.
Onun disinda daha pahali sayacli olanlari var veya tutma lastikli cok gerekli degil.
Benimkinin kenarindaku renkli kismi cocuklar yirtti.eskiler naylondu.şimdi yirtilmayan kumaşli yenileri.yirtilmayan al derim.
Cocuklar da seviyor.ziplamak onlarin da boyunu uzatir.ben kullanmazsam onlar oynar demistim.bwn her üstüne cikisimda hemen dibimde beliriyorlar.

Ben bu tranbolini en son çocukken kullanmıştım :) valla iyi hoplatıhoplatıyor ama çekincem var. Ben 90 kilo bi titipim kalksam hoplasam yani sıkıntı olur gibi. Sanki kenatı patlpatlıcak lastikler gibi. YoYoksa ip atlamak isterim asıl ama tarnbolinle aynı işleve sahip olur herhalde. Bu arada spor yapıyorum şu saatte çünkü demin iki tane ekler yedim. Of of.. Seviyorum ama lanet olsun. Bu satte yedim. İşte öğle falan yeseydim aklımda kalmazdı :'(( Uykum yok ama bi saat sonra ben uyur. Ayrıca Ellssa Ellssa evet kaptan bak halime. İki ekler yedim tünedim yine bisiklet tepesine. En az bir kilo gidecek bu hafta. Kilo verilmeyen her hafta bir yenilgidir. Yaaa ne dicektim. Keşke mezun olanlara sertifika verseler. Asdsdsfsfsa :))))) yani aslında kendi aramızda bile yapabiliriz ay ne güzel olur :) neyse ben devam. Görüşürüzz

Ben bu tranbolini en son çocukken kullanmıştım :) valla iyi hoplatıhoplatıyor ama çekincem var. Ben 90 kilo bi titipim kalksam hoplasam yani sıkıntı olur gibi. Sanki kenatı patlpatlıcak lastikler gibi. YoYoksa ip atlamak isterim asıl ama tarnbolinle aynı işleve sahip olur herhalde. Bu arada spor yapıyorum şu saatte çünkü demin iki tane ekler yedim. Of of.. Seviyorum ama lanet olsun. Bu satte yedim. İşte öğle falan yeseydim aklımda kalmazdı :'(( Uykum yok ama bi saat sonra ben uyur. Ayrıca Ellssa Ellssa evet kaptan bak halime. İki ekler yedim tünedim yine bisiklet tepesine. En az bir kilo gidecek bu hafta. Kilo verilmeyen her hafta bir yenilgidir. Yaaa ne dicektim. Keşke mezun olanlara sertifika verseler. Asdsdsfsfsa :))))) yani aslında kendi aramızda bile yapabiliriz ay ne güzel olur :) neyse ben devam. Görüşürüzz
günaydın canım
ne hikmetse gece yarısı kalkıp forumu okudum mesaj yazdım o saatten sonra kalkıp sen de tıkınmışsın spor yapıyorsun ...Allahtan gece uyuyorum öööyle 12lere kadar falan durmuyorum. malesef ben de dün yemeyi noktalandırdığımı düşünerek menümü yazdım sonrasında kaçamağım oldu:( sonra battı balık durumu...sabah kalkar kalkmaz kiloma baktım dün sabah bakmamıştım, gitmeycek bi kilo değil. aslında bu sabah da gerginim belki dün akşamın pişmanlığındandır.
dün öğlen 11dk. koşu bandında yürümüştüm ya akşam da tammmm 11,5 dk. yürüdüm. dakikakası dakikasına yazıyorum valla:) ne ara yürüdüm hani eve girince koşturmacam oluyor diyordum ama ben mutfakta yemek hazırlarken benim veletler televizyonu özlemiş olarak tv karşısına diziliyorlar işte o ara bi sakinlik oluyor ben de makarnayı ve sütü ocağa koydum o ara eşim geldi, bişeyler anlatıyordu aslında tam da işten eve gelmiş iki iyi eş olarak hoşbeş edilecek ortam ama ben ne yaptım lafı adamın ağzına tıkıp 'dur ben bi 11 dk yürüyüp' gelicem sen ocağa bak dedim.öylelikle yürüyebildim yani. trqambolin mesajından sonra da 5dk yani 500 zıpladım.
şimdi gideyim mezuniyet için hedef kiloyu kaça kadar yükseltebiliyormuşum onu araştırayım.
mezuniyet belgesi var canım. arkadaşımız seldom aldı .ikinci defa mezuniyet belgesi alınıyor mu onu da bir araştırayım.

ambuuuu gel lütfen sen de yediğini içtiğini yaz. ben dün sadece fikrimi yazdım. takıma giremeyeceksin diye bir kural yok. sadecene bu hafta bir nota hak ettik. 2. notayı alınca sarı kart oluyor. sonra ne zaman ceza alınıyor? o kuralı da bulayım

Herkese gunaydin.dunku menumu yazamamistim
sabah bir dilim koy ekmegi havuc zeytin peynir form cay
oglen koca tabak sutlu nesfit
ara mandalina
aksam 4 kasik manti bir kase tarhana iki catal yurek
ara bir mandalina bir elma
beninde biraz bogazim agriyo ilaca basladim hemen.ama cok sukur bebeler daha iyi.bugun buyuk okula ben kursa donebiliriz İnsaallah
hedefcim tranbolini bende cok isterim cpk zevklidir ama bizimkiler hayatta beni bindirmezler.en son sirtima masaj aleti aldim nezaman cikarsam ya ben yapiyim yada bana yap diye yanimda pluyolar

Hedefcim dunku yazdiklarinda tamamen haklisin.ben ayriliyim ne bulursam yiyim sonra kilo alip donup ortalamayi dusuriyim bu durumda takima geri alindigima sevinmem lazim.listeye bende bu halde donmek istemiyorum iki hafta bekliyim bence.bide inaninki her sabah tartilan ben iki hafta tartilmadim goruncede soka girdim.bir senelik ugrasi cope attim gitti.ne diyim bana ders olur İnsaallah

yarışma kuralları

CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ

TAKIM ve ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.
Ekstrem durum:Gerekçesi ile birlikte oylamaya sunularak ve diğer takımlardan oybirliği ile üye sayısı 15'in üzerine çıkartılabilir.

ETAP LİSTELERİNİN HAZIRLANMA ZAMANI
Her takım etap listesini, Cuma günü en geç 18:00 e kadar paylaşım alanında yayımlayacaktır.
Önemli: Bu saatten sonra yapılan bildirim dikkate alınmayacak ve ilgili takım etap dışı bırakılacaktır. Etap dışı kalan takım, bir sonraki etapta takım yüzdesini 2'ye böler.
Takım etap listelerinin sıralanması ve derecelerin belirlenmesi işi takımlarca sırayla ve en geç Cumartesi öğlen saat 12:00 ye kadar yapılacaktır.
DİKKAT! Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır.

KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82

2) Takım toplam yüzdesinin hesabı:
Yukarıda anlatıldığı gibi hesaplanan üye yüzdeleri toplanır. Toplam yüzde, mevcut üye sayısına bölünür.

ETAP LİSTESİ ORTALAMASI HESABINA KİMLER DAHİL OLUR?
İlgili etap listesini hazırlanırken, yanına.HER NE NOT YAZILMIŞ OLURSA OLSUN.listede adı geçen herkesin kilosu etap ortalamasına dahil edilir.
Ayrıldı, geri dönmek üzere ayrıldı, bildirimde bulunmadı, diskalifiye edildi, mezun oldu, transfer oldu v.s.
Sözkonusu bilgilendirme sadece olayın olduğu hafta için geçerlidir. Örneğin x etapta izne ayrılan üyenin durumu sadece x etapta açıklanır. İzinden dönene kadar da izinli üye, takım listesinde yer almaz.

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI

1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Önemli: Yarışmanın genel rutini dışında, ayda bir hazırlanan "Bugüne kadar, kim kaç kilo verdi?" isimli listede üyeler her zaman yarışmaya ilk kez giriş yaptıkları kiloyla yer alırlar.

KİLOSU AYNI OLAN ÜYENİN DURUMU
İlgili etap listesine "Kilosu aynı" şeklinde not düşülür.

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ÜYENİN DURUMU
İlgili etap listesine "Kilo bildiriminde bulunmadı" şeklinde not düşülür. Tekrarlıyorsa; "2. kez / 3. kez" şeklinde açıklanmalıdır.
Sözkonusu üye kilo bildiriminde bulunduğunda aldığı/verdiği kilo, yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünür.
Mazeretsiz 3 hafta bildirimde bulunmamak diskalifiye sebebidir. İstisnai durumlar takım kaptanının yetkisindedir.
Takım kaptanı bir üye için diskalifiye kararı aldığında, ilgili etabın bildirim listesinde diskalifiye sebebini açıkça belirtmek durumundadır.

ÜYE İZİN HAKLARI
Üyenin izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her üyenin yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımıın başlangıcı Ekim ayıdır.

DİSKALİFİYE EDİLEN ÜYENİN DURUMU
Diskalifiye edilmiş olan üye bir daha yarışamaz.
İstisnai durumda uygulama şu şekilde işler:
Kaptan, üyenin arşiv bilgisini paylaşım alanında talep eder.
Arşiv bilgisi yayımlanan üyenin mazeretini diğer takımların onayına paylaşım alanında sunar. Herhangi bir takımdan itiraz gelmesi durumunda, sözkonusu üye yarışmacı olamaz.
İtiraz eden takımın, itiraz gerekçesini belirtmesi gerekmektedir.
İlgili üye onaya sunulduktan sonra yeniden yarışmacı olursa, yeni üye kuralları uygulanır.

YENİ ÜYENİN DENEME SÜRESİ UYGULAMASI

Yeni üyenin deneme süresi en az 2 haftadır.
Üyenin takıma geldiği günkü kilosu kayıt kilosu olarak not edilir. Deneme süreci başlar.
Takımdaki ikinci Cuma günü tartılır. Bu kilo yarışmaya giriş kilosudur.
Takımdaki üçüncü Cuma günü tartılır. Bu kilo güncel kilosudur.
Takım yönetimi, üyeyi takımına almaya karar verdi ise; güncel kilosu ile giriş kilosu arasındaki fark alınarak, o haftanın etap bildirim listesine eklenir.
Etap bildirim listesinde üyenin kayıt kilosu ve takıma girdiği tarih mutlaka belirtilmelidir.

MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu ilgili etap listesinde belirtilir. Bir üyenin mezun olabilmesi için; vermesi gereken toplam kilonun %80 ini vermesi şarttır.
Kaptan gerekli kontrolü yapar, koşulu sağlayan yarışmacının mezuniyet talebini ilgili etap listesinde belirtir.
Hedef kilosu belirtilmemiş yarışmacı karne alamaz. Her üyenin sadece bir kez karne alma hakkı vardır.

HEDEF KİLO REVİZESİ
Yarışma süreci devam ederken üyeler hedeflerini revize edebilirler. İlgili revizenin takım etap bildirim listesinde belirtilmesi gerekmektedir.
Uygulama koşulları şunlardır:
1- Hedef eğer daha aşağıya çekiliyorsa herhangi bir kısıtlama yoktur.
2- Hedef eğer yukarı çekiliyorsa; hedef kiloya ulaşmaya 1-2 kilo kala böyle bir talep kabul edilmez. Bu nedenle yarışmacıların, yarışmaya giriş tarihlerinde "makul" bir hedef koymaları, ilgili takım kaptanının da üyeyi gözlemleyerek ve eğer gerektiğini düşünüyorsa revizeyi geciktirmeden yapması önemlidir.

ETAP BİRİNCİSİNİN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap birincisi en geç Pazartesi gününe kadar; uyguladığı diyet yöntemini paylaşım alanında paylaşacaktır.

BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.

TAKIMLAR ARASI TRANSFER
Etap listesinde, üyenin durumu "x takıma transfer olmak istiyor" notuyla belirtilir. Bir sonraki etapta transfer olduğu takımın etap listesine "x takımından transfer oldu" notuyla dahil edilir.
Üye aynı etapta, birden fazla takım listesinde yer alamaz.

PERFORMANS UYGULAMASI
Uygulamaya ilişkin ayrıntılı bilgi için lütfen linki tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&p=31377343#post31377343

KARDEŞ TAKIM NEDİR?

Her takım etap listesini hazırladıktan sonra, kardeş takımına kontrol etmesi için listeyi iletir. Kontrolden geçen liste paylaşım alanında
yayımlanır.

KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım => 4. Takım
2. Takım => Nöbetçi Kardeş
3. Takım => 5. Takım & 6. Takım & 8. Takım
4. Takım => 1. Takım & 13. Takım & 7. Takım
5. Takım => 3. Takım
6. Takım => 3. Takım & 7. Takım
7. Takım => 6. Takım & 4. Takım
8. Takım => 3. Takım
9. Takım => 13. Takım
13. Takım => 4. Takım & 9. Takım & 14. Takım
14. Takım => 13. Takım

TAKIM YÖNETİM KADROLARI
1. Takım => sosyestetik / April_2007 & deadline
2. Takım => akrep33 / hedef52
3. Takım => sahgull / meantress
4. Takım => gogo2405 / beril77
5. Takım => toplight / Meltemkrk
6. Takım => Sweetdimple / Sindi564
7. Takım => damlanur10 / honey_ball
8. Takım => moni / askrhpozıtıf
9. Takım => buse8 / 11esra / zordegil
13. Takım => LaydLiNe / Akkat
14. Takım => Absolut123 / dayko

SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI

28 Kasım / 389. Etap / 14. Takım - ancak yerlerine 13. takım yaptığı için ceza dönemi sonrasında sıra yine 14. takımdan başlayacaktır-
5 Aralık / 390. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
12 Aralık / 391. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
19 Aralık / 392. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
26 Aralık / 393. Etap / 8. Takım -performans uygulama cezası-
2 Ocak / 394. Etap / 14. Takım

Herkese gunaydin.dunku menumu yazamamistim
sabah bir dilim koy ekmegi havuc zeytin peynir form cay
oglen koca tabak sutlu nesfit
ara mandalina
aksam 4 kasik manti bir kase tarhana iki catal yurek
ara bir mandalina bir elma
beninde biraz bogazim agriyo ilaca basladim hemen.ama cok sukur bebeler daha iyi.bugun buyuk okula ben kursa donebiliriz İnsaallah
hedefcim tranbolini bende cok isterim cpk zevklidir ama bizimkiler hayatta beni bindirmezler.en son sirtima masaj aleti aldim nezaman cikarsam ya ben yapiyim yada bana yap diye yanimda pluyolar

ben de öyle bir hata yaptım masaj aleti aldım aynı durum oldu. trambolinde de varsınlar zıplasınlar enerji atarlar. boyları uzar. keşke zıplasalar. sıkıcı oluyor ama çoğu zaman el ele tutuşup çocuklarla zıplıyorum. tabi tempo falan yok kalori de pek yakmıyorum
Hedefcim dunku yazdiklarinda tamamen haklisin.ben ayriliyim ne bulursam yiyim sonra kilo alip donup ortalamayi dusuriyim bu durumda takima geri alindigima sevinmem lazim.listeye bende bu halde donmek istemiyorum iki hafta bekliyim bence.bide inaninki her sabah tartilan ben iki hafta tartilmadim goruncede soka girdim.bir senelik ugrasi cope attim gitti.ne diyim bana ders olur İnsaallah
hemmen ver o kiloları.bir dönem sıkmak gerekiyor işte. siyah kendini 1ay sıktı level atladı. şimdi sen de aldığın kiloyu vermek için uğraş. hızla gelen hızlı da gidder korkma:KK19:

Back