• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bütün bir yılın muhasebesi hayli zor oldu benim için...anne-babamı artık evlerine gönderip kızkıza kalmaya ve yeni düzenimizi oturtup, ayaklarımız üzerinde durmaya karar verdik...tabi ki İstanbul gibi bir şehirde hiç bir kanbağın olan kimse olmadan tek başına çocuklu bir kadın olmak zor şey...çok şükür arkadaşlarm var ama bir yakınım olmasını çok isterdim...e olmadığına göre napalım bakıcaz başımızın çaresine...tabi ki babamızı özlüyoruz..o boşluk büyüyor büyüyor bazen bir karadeliğe dönüyor..ama şükür ki bir gün kavuşma inancıyla yaşıyoruz...zaman hiçbirşeyin ilacı olmuyor kesinlikle...ve maalesef hayat da kaldığı yerden devam etmiyor..sadece akıntı devam ettiğinden biz de kıyıya köşeye vura çarpa yuvarlanıyoruz bu hengamede...bu yıl büyük kararlar aldığım, bu kararlar için temeller attığım bir yıl oldu..önümüzdeki iki yıl gerçekten zorlu bir süreç bizi bekliyor ama sonrası güzel olacak umuduyla herşeye yeni baştan başlamaya çalışıyorum her sabah...
2013 çok şeyler götürdü bizden evimizden...ama 2014 daha zor olacak bizim için...
memleketimde hayallerini kurduğum bir ev aldım bu yaz...kış bahçesi bile olan bahçe katı bütün şehrin önümde uzandığı tam hayalimdeki evi...ama tabi gırtlağıma kadar borçla :) 2014 bu borçların ödendiği yıl olacak inşallah
2014ün en önemli dönüm noktası tabi ki kızımın velayeti olacak..inşallah 2014 içinde bu velayet işini halledicem, hem benim içim huzura erecek hem kızım eşimin soyadını taşıcak ve inşallah o da orda huzura erecek..ona verdiğim en büyük söz buydu, birgün baba hanesinde senin adın yazacak demiştim, belki adını yazdıramıcam ama soyadını yazdırıcam inşallah...
bu iki noktayı hallettiğimde zaten ben emekliliğe erişmiş olcam ve 2015 bizim için istanbuldan amasyaya göç yılı olacak :) memleketime gidip ailemin gölgesinde huzurla çocuklarımı (evet bir tane daha geliyor kızıma kardeş :) büyütmek istiyorum...2014 bizim için bu büyük göç ve milada hazırlanma yılı olacak..eşimi burada bırakıp gitmek canımı çok acıtıyor bir yandan ama eminim o da huzurlu olacaktır biz huzurlu olunca..
yani seldanın bu yıl çoooooooook çalışması, çooooooooook sabretmesi, çoooooooooook akıllı hareket etmesi ve tabi ki çooooooooooook dua etmesi lazım...
e kızımın teyzeleri olarak velayet için, benim arkadaşlarım olarak benim ruh sağlığım için dualarınıza katarsanız çok sevinirim :)

eveeeeeeeeeeeet :( hedeflerin büyüüüüüüüüük bir kısmı tutmamış :/ annemi gönderdik evet ama babam hala iki şehir arasında mekik dokuyor maalesef :( kızımın velayeti tam bir yılan hikayesine döndü ve maalesef ben geri çekmek zorunda kaldım davamı... eşime verdiğim söz bir başka bahara kaldı ama er ya da geç bu söz yerini bulacak...

tek becerdiğim, evimin borçları bittiiiiii :) hatta babam dün tapu işlemleri için amasyaya gitti... emekliliğime 8 ay kaldı :) tünelin sonunda bir ışık var yani :)

gelelim 2015 hedeflerimizeeee ;

tabi ki milad; istanbuldan amasyaya geçiş olacak... herşey hazır bunun için...inşallah bir sorun çıkmaz ve gelecek yıl bu muhasebeyi amasyadaki evimin kış bahçesinden yazarım :D wayyyyy hayali bile güzel beeee :) amasyada kendi işimi kurmak hayalim içinde alt yapı çalışmalarım devam ediyor...2016ya doğru kendi işimi de kurmuş olurum umarım... huzurlu olalım yeter artık beya :)

**2.TAKIM 340. ETAP**YEDİNCİ
akrep33 ( 63 /62,8 / 0,2/ 0,31%)
Seldom ( 83.2 /82,8 /0,4/ 0,48%)
Trabzonspor( 88 /88 /0 /0 %) kilosu sabit
hedef52 ( 64,6 / 64,6/ 0%)kilosu sabit
gamzeerdi (60,2/ / / %) mezun
selennnnn ( 62,4 / 62, 4/ 0.00/ 0%) kilosu sabit
siyahbeyaz06(74,2 / 74,2/ 0/ 0%) kilosu sabit
Dimp ( 77,7/ 76,9/ 0,7/ 0.90%) hedef: 55
2. TAKIM ORTALAMASI:0,21%

ben tam 13 kg vermişim :D waybeeeeee alkış alkışşşşşş :) tam hedeflediğim gibi 2015e girerken 70 kg demiştim diyete başlarken ve öyle oluyor inşallah.... akrep hala aynı yerdesin :KK12:hedef bir de üstüne kilo almış :KK62:siyahbeyaz az da olsa yol katetmiş... diğerleri devam edememiş maalesef... selen mezun oldu zaten... ay gamze ne oldu acaba kızının durumları falan bak çok merak ettim...inşallah herşey yolundadır!! Trabzon eşinin yanına gidebildimi acep?? dimp kimdi hatırlayamadım ben yaaa :(

Dimp hemsireyfi galiba yeni mezun ozel hadtanede ise girince nete giremez olmuştu. Bir de evde saclarinin rengini acip foto payladinca sen de iyi de kaş larinin rengi koyu renk duruyo my diye sormustun:p
Listelere de iyi yardim eferfi.gamzeyi ben de merak ediyorum ruzgar gibi geldi geçti:p
Ben de bugün ki kilomu dusunerek +kiloda olmafigimi soyleyebilirim

Dimp hemsireyfi galiba yeni mezun ozel hadtanede ise girince nete giremez olmuştu. Bir de evde saclarinin rengini acip foto payladinca sen de iyi de kaş larinin rengi koyu renk duruyo my diye sormustun:p
Listelere de iyi yardim eferfi.gamzeyi ben de merak ediyorum ruzgar gibi geldi geçti:p
Ben de bugün ki kilomu dusunerek +kiloda olmafigimi soyleyebilirim
Hmm kilo verdim diyosun yaniii :KK19::KK9:

günaydın kızlar nasılsınız geçen yılki hedeflerinizi roman okur gibi okudum güzel şeyler allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin hepimize
bugün oruç tutuyorum pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmaya karar verdim dün diyetim güzel geçti yavaş yavaş midemi küçültücem
kızlar bizde ev almaya karar verdik.inşaat firmalarına güvenilebilir mi sizce ya da doğrudan mı alayım

günaydın kızlar nasılsınız geçen yılki hedeflerinizi roman okur gibi okudum güzel şeyler allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin hepimize
bugün oruç tutuyorum pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmaya karar verdim dün diyetim güzel geçti yavaş yavaş midemi küçültücem
kızlar bizde ev almaya karar verdik.inşaat firmalarına güvenilebilir mi sizce ya da doğrudan mı alayım
günaydın
amaniiiiiin çok çetrefilli işler inşaat firmasından ev almak. iyisine rast gelirsen 40-50 milyar ucuza rast getirirsin kötüsüne rastlarsan paranı ödediğin halde dedikleri tarihte evi vermezler kira ödeyip durursun.Keşke kredi çekseydim derdin.
Eskiden kooperatf işleri vardı kredi ile ev almalar yaygınlaşınca kooperatifler tercih edilmez oldu ama biz faizle bi iş yapmak istemediğimiz için koop.a girdik veeee ödediğimiz kira ile faize girmiş kadar çok para ödedik. Bu dediklerim faize teşvik ediyor herhalde!
Kooperatifin vaadlerini, bitireceğiz dediği tarihte bitiremeyişini, tapuyu vereceğiz dediği tarihte yok belediyede şu oldu yok belediyede toplantı oldu diye haftalarca beklediğimizi bu süre sebebiyle ruhsat-doğal gaz izni gibi şeylerin ödemesi önceden yapılduğı halde bu ücretlerin yanma riski olduğunu söyliyim. O ödemeler yanmadı ama son dönem 2 defa yüklü para istediler, biz kredi çekmedik eş dosttan borç aldık ama apartmanda arsa sahipleri dışındaki herkesin evi bizimki de dahil ipotek edildi!(ev kredisi değil inşaat kredisi çekilince apartmanın genelini ilgilendiriyor,arsa sahipleri itiraz ettiler ama bizim sesimiz çıkmadı, uğraşamadık) bu kredei olayından dolayı +600 lira gitti. o kadar çok para gitti ki o 600 lira için kavga döğüş edemedik. yeterki çıksın şu tapu diye herşeyi yaptık...
Evlerin anahtarını teslim ettiler tapu çıktı çıkacak diye bekledik, kimisi evlere oturdu kimisi kiracı buldu. meğer evin anahtarını alsak da tapu olmayınca sıkıntı oluyormuş. Örneğin elektrik saati olmuyor, inşaat elektriği kullanılıyor ki pahalı oluyor ve elektrik ortak kullanılıyor. doğal gaz da yeni bağlanmıştı ortak elektrikle elektrik sobası kullanmak varken kim doğal gaz yakar ki!Bilinçli insan kul hakkına girmez doğal gaza devam eder ama herkes elektriğe yüklenirken de o apartmanda durmaz. kiracılarla bir sürü sorun oldu...
Ayrıntılı olarak anlattım başınıza neler gelebileceğini bilin diye. İnşaat firmasından alırken muhakkak arada bi kontrat oluyordur , öyl ebir işe girecek olsam sonradan avukatla uğraşacağıma en baştan avukata gider kontrat hazırlatırım.
-ödemeye tapu parası dahil mi değil mi?tapu parası 3000-5000 lira
-Evi doğal gaz projesi onaylanmış mı saati takılmış mı (1,500-2000 lira )
-kombi takılı mı en kötüsü 1000 lira
-elektrik su saati takılı ve izinleri alınmış olarak mı teslim alıyorsunuz (1500 lira civarı)
-belediyeden iskan alınmış mı
en pahalı dolayısı ile önemli ödeeme kalemleri yukarda saydıklarım. evi fiziki olarak tamamlanmasının dışında bunları atlamayın derim

dünkü menüm
Sabah:salatalık
ara:adaçayı
Öğlen: 2 yumurta, 100g. peynir, biber, maydanoz, 3ceviz, 10 fıstık, 7 zeytin
ara: 1 dilim kabak tatlısı
akşam19 a kadar :1 cennet elması, hazır küçük pizanın 1/8i, yarım dilim mısır ekmeği, salata, 1 tabak kapuska, 2-3 kestane
ara:papatya çayı

gün boyu :2 maden suyu, bol su

Günaydın kızlar.Seldom senin için herşey yolunda gider inşallah.dün internete giremedim menümü paylaşayım.
Sabah:1 avuç badem
Öğlen:Müsli ve yoğurt
ikindi:1 kase badem ve çay
Akşam:1 tabak sebze çorbası ve 1 tabak karnıbahar...7 otlu çayımı hergün aralarda içiyorum onu ondan dolayı yazmaya gerek duymuyorum.

Ve bu sabah tartıya çıktım.Tam tamına 79,2 kg geldim:))Yolcuğuma 80.7 kg ile başlamıştım düz hesap 80 yazmıştım ama kilo vermek keyifli olunca gramlarımı da eklemek istedim...80,7/79,2/1,50/%? bunu neye göre hesaplıyorsunuz başlangıç kilosu ile verdiğiniz son kiloya göre mi hep??

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.Seldom senin için herşey yolunda gider inşallah.dün internete giremedim menümü paylaşayım.
Sabah:1 avuç badem
Öğlen:Müsli ve yoğurt
ikindi:1 kase badem ve çay
Akşam:1 tabak sebze çorbası ve 1 tabak karnıbahar...7 otlu çayımı hergün aralarda içiyorum onu ondan dolayı yazmaya gerek duymuyorum.

Ve bu sabah tartıya çıktım.Tam tamına 79,2 kg geldim:))Yolcuğuma 80.7 kg ile başlamıştım düz hesap 80 yazmıştım ama kilo vermek keyifli olunca gramlarımı da eklemek istedim...80,7/79,2/1,50/%? bunu neye göre hesaplıyorsunuz başlangıç kilosu ile verdiğiniz son kiloya göre mi hep??
Elçin yarın sabah kilo bildiremeyeceğin için mi şimdi bildirim yapıyorsun?
bir de buraya ne zaman başlamıştın tarih yazabilir misin?

%=bu hafta giden kiloyu bu etabın başındaki kiloya bölüyorsun yani 80,7ye...yüzde aldığımız için sonuc 100 ile çarpıyorsun. 1,86% yapt tebrik ederim.

selam :) benim 3. günüm. bir de cuma günü benim de bildirim yapmam gerekli midir ? kıdemli arkadaşlardan bilgi lütfen :)

sabah: 1 poğça, papatya çayı, peynir
öğle: tonbalıklı salata - ice tea
akşam: 3 köfte, salata, ayran
yatarken: süt

en az bir saat en çok iki saat kardiyo.

devam devam :)

Hedef52 sanki kurallarda perşembeden kilolarınızı bildirin gibi bir kural okumuştum ondan dolayı bugün yazdım yoksa bende yarın yazardım.Buraya geçen hafta yazmaya başladım... 30veya 31 ekim olması lazım

Merhaba
Sabah:3-4 zeytin.domates.2 parca peynir 1 dilim ekmek
Ara: yarim ayva
Oglen komsu oturmasina gidecegim Allah ne verdiyse
Aksam:kahvalti yapacagiz yemek yok ama cok az yerim misafirliktrn dolayi
1 saat yuruyus

günaydın canlar

bugün raporluyum kontrolüm var sabahın seherinden beri hastanedeyim sıkıldım :(

bu arada takımda bir kopukluk var ya da ben koptum, listede kim var onu bile takip edemedim sanırım... dün akşam geçmişte takılınca farkettim o zamanki muhabbetler ne kadar dolu ve candanmış şimdi giriyor yazıyor ve çıkıyoruz... lütfen yeni arkadaşlar alınmasın bu sıkıntı hepimizde var sizinle ilgili değil yani... biraz daha sıkı sarılsak daha mı motive oluruz acaba?? mesela gamze için ne kadar tefriciye okumuşuz :) çok hoşuma gitti mümin müminin dertleriyle dertlenendir... yemek tarifleri paylaşmışız... ay o zaman da iksir aramalarımız varmış :) yoğurt kürü revaçtaymış :) yine hedefle akrebin sarımsak kürü varmış sonra vazgeçmişler :) yani koca bir yılda değişen bir şey yok hala bir iksir yok :) neyse sabah dr tarttı beni tebrik etti :) falan filan işte

uhscim, ben de yeni ev almış biri olarak fikrimi söyleyeyim, hazır satışta olanlar tabiki en iyisi ver parayı al tapuyu ama benim aldığım evde yaklaşık 85 milyar farkediyordu... ben müteahhitten aldım yani daha ortada temel bile yoktu ben peşinatı verip aidat ödemeye başladığımda, 24 ayda teslim olacaktı temmuz 2015te, ama bu hafta bitti herşeyiyle ve teslim edildi... hem karosunun renginden, elektrik prizinin yerine kadar ben karar verdim... hatta inşaattan olmasının avantajı ile oturma odası ve mutfağı birleştirip kocaman açık mutfaklı bir salon sahibi oldum vs.. yani inşaat olunca değişikliği de kendin yapabiliyorsun böylece herşey istediğin gibi oluyor... daha önce istanbulda da kiptaştan almıştım ev böyle sıfırdan... her ikisinden de çok memnun kaldım... güvenilir kurumlarsa bence bu daha avantajlı... sözleşmede her şeyi yazdırmalısın risk etmemek için... biz çelik kapının markasından armatürün parlaklığına kadar yazdırmıştık, herşey de istediğimiz gibi oldu şükür... inşallah allah gönlğne göre huzurla yaşayacağın kolaylıkla ödeyeceğin bir ev nasip etsin inşallah

selam :) benim 3. günüm. bir de cuma günü benim de bildirim yapmam gerekli midir ? kıdemli arkadaşlardan bilgi lütfen :)

sabah: 1 poğça, papatya çayı, peynir
öğle: tonbalıklı salata - ice tea
akşam: 3 köfte, salata, ayran
yatarken: süt

en az bir saat en çok iki saat kardiyo.

devam devam :)
yeni gelen tüm arkadaşlar ilk hafta deneme haftası olduğundan listeye giremeyecek olsalar bile kilolarını bildirsinler. hem motivasyon oluyor hem de o kilolar lazım oluyor.

Hedef52 sanki kurallarda perşembeden kilolarınızı bildirin gibi bir kural okumuştum ondan dolayı bugün yazdım yoksa bende yarın yazardım.Buraya geçen hafta yazmaya başladım... 30veya 31 ekim olması lazım
aaaa kurallarda perşembe mi yazılı kalmış. mart ayından şu son aya kadar bildirimi perşembeye almıştık tekrar normal düzen cuma bildirimine geçtik demek ki kurallarda perşembe kalmış. dikkatli , araştırmacı ve sorumluluk sahibi üye:cool:Kurallarda düzeltme isteyelim hemen.
günaydın canlar

bugün raporluyum kontrolüm var sabahın seherinden beri hastanedeyim sıkıldım :KK43:

bu arada takımda bir kopukluk var ya da ben koptum, listede kim var onu bile takip edemedim sanırım... dün akşam geçmişte takılınca farkettim o zamanki muhabbetler ne kadar dolu ve candanmış şimdi giriyor yazıyor ve çıkıyoruz... lütfen yeni arkadaşlar alınmasın bu sıkıntı hepimizde var sizinle ilgili değil yani... biraz daha sıkı sarılsak daha mı motive oluruz acaba?? mesela gamze için ne kadar tefriciye okumuşuz :) çok hoşuma gitti mümin müminin dertleriyle dertlenendir... yemek tarifleri paylaşmışız... ay o zaman da iksir aramalarımız varmış :) yoğurt kürü revaçtaymış :) yine hedefle akrebin sarımsak kürü varmış sonra vazgeçmişler :) yani koca bir yılda değişen bir şey yok hala bir iksir yok :) neyse sabah dr tarttı beni tebrik etti :) falan filan işte

aslında ben yeterince paylaşımda bulunuyorum :63:senin de iyi. akrep arada bi kayboluyor, zannediyorum eşinin vardiyası ile ilgili bilgisayarı eşine kaptırınca nete pek yazı yazamıyor:-) uhs son hafta daha motive daha sık giriyor foruma. nurcengi pek göremiyoruz. siyahbeyaz geçen hafta daha mı fazla geliyordu.listesini yaparken iyi geliyo demek ki yapmıyo:KK30:ambu olsaydı beni saymadın diye küser giderdi, ona da sevgiler:rolleyes:
yeni arkadaşlara henüz alışamadık. losefar, 3lçin paleland...aslında hepsi düzenli giriyor. malesef henüz üçünü de biribirne karıştırıyorum ben. bilidiğim losefar ın listede olduğu ve öğretmen olmadığı:KK45:diğer arkadaşlardan da elçin az önce yazdığı üzere 80 kilo civarı paleland 90 civarı olması lazım. ayırıcı bilgi olarak bildiklerim sadece bunlar demek ki daha çok kaynaşmaya ihtşyacımız var.

uhscim, ben de yeni ev almış biri olarak fikrimi söyleyeyim, hazır satışta olanlar tabiki en iyisi ver parayı al tapuyu ama benim aldığım evde yaklaşık 85 milyar farkediyordu... ben müteahhitten aldım yani daha ortada temel bile yoktu ben peşinatı verip aidat ödemeye başladığımda, 24 ayda teslim olacaktı temmuz 2015te, ama bu hafta bitti herşeyiyle ve teslim edildi... hem karosunun renginden, elektrik prizinin yerine kadar ben karar verdim... hatta inşaattan olmasının avantajı ile oturma odası ve mutfağı birleştirip kocaman açık mutfaklı bir salon sahibi oldum vs.. yani inşaat olunca değişikliği de kendin yapabiliyorsun böylece herşey istediğin gibi oluyor... daha önce istanbulda da kiptaştan almıştım ev böyle sıfırdan... her ikisinden de çok memnun kaldım... güvenilir kurumlarsa bence bu daha avantajlı... sözleşmede her şeyi yazdırmalısın risk etmemek için... biz çelik kapının markasından armatürün parlaklığına kadar yazdırmıştık, herşey de istediğimiz gibi oldu şükür... inşallah allah gönlğne göre huzurla yaşayacağın kolaylıkla ödeyeceğin bir ev nasip etsin inşallah
hedefcim seldomcum çok teşekkür ederim canım ilginiz için çok karışık kafam şuan ev ile alakalı
pazar günü dışarı çıkıp gezmeye başlıcaz
inşaat projelerine bakıyorum çok lüksler hemen hepsi yüzme havuzlu o yönden çok pahalılar
bakıcaz bakalım hayırlısı gelişmeleri anlatırım (tabi bu arada oğluşum bize ev gezdirecek mi bakalım hafta sonu)

Seldom merak ettiğim sözleşmeye yazdırdık diyorsun ya bunu bir avukatla mı yaptınız ya da işten anlayan biriyle mi? Çünkü o kadar detay var ki ...avuklatların elinde belki de emlakçıların neyse yaza yaza bi liste oluşmuştur onun üstünde değişiklik veya ekleme daha kolay olur. İnşallah bizim da niyetimiz o evi satıp (şimdi boş bekliyo kiracıdan tırstık) tayinimiz çıktığı yerde kalacaksak orda bi ev almak. Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin evlerimizde.

yeni gelen tüm arkadaşlar ilk hafta deneme haftası olduğundan listeye giremeyecek olsalar bile kilolarını bildirsinler. hem motivasyon oluyor hem de o kilolar lazım oluyor.

aaaa kurallarda perşembe mi yazılı kalmış. mart ayından şu son aya kadar bildirimi perşembeye almıştık tekrar normal düzen cuma bildirimine geçtik demek ki kurallarda perşembe kalmış. dikkatli , araştırmacı ve sorumluluk sahibi üye:cool:Kurallarda düzeltme isteyelim hemen.

aslında ben yeterince paylaşımda bulunuyorum :63:senin de iyi. akrep arada bi kayboluyor, zannediyorum eşinin vardiyası ile ilgili bilgisayarı eşine kaptırınca nete pek yazı yazamıyor:-) uhs son hafta daha motive daha sık giriyor foruma. nurcengi pek göremiyoruz. siyahbeyaz geçen hafta daha mı fazla geliyordu.listesini yaparken iyi geliyo demek ki yapmıyo:KK30:ambu olsaydı beni saymadın diye küser giderdi, ona da sevgiler:rolleyes:
yeni arkadaşlara henüz alışamadık. losefar, 3lçin paleland...aslında hepsi düzenli giriyor. malesef henüz üçünü de biribirne karıştırıyorum ben. bilidiğim losefar ın listede olduğu ve öğretmen olmadığı:KK45:diğer arkadaşlardan da elçin az önce yazdığı üzere 80 kilo civarı paleland 90 civarı olması lazım. ayırıcı bilgi olarak bildiklerim sadece bunlar demek ki daha çok kaynaşmaya ihtşyacımız var.

dikkatli arkadasım benim.bu hafta ders calışıorum.ikinci üniv.okumaya karar vermiştim ya hani.bu haftsonu sınavlar var.ama listelerimi yapıyorum %80 oranında.kilo da 300 400 gr vermiştim ama bugun reglim ilk günü sabah biraz fazla cıktı.yarın düzelir umarım

hedef56 hedef56 , selam :) paleland olarak biraz kendimden bahsedeyim o zaman. şu sıralar çalışmıyorum; biraz sağlık ve uyku problemlerim var ve çok kilo aldım aslında 90 civarı değil 100 kg civarı 26 yaşında bir bayanım :) kilom geçen hafta 97 98 kg arası oynuyordu. her yıl düzenli olararak neredeyse on- on iki kilo aldım. en son üç yıl önce 70 kg idim. strese bağlı duygusal yeme bozukluğum var. antidepresan kullanmayı sevmiyorum. iş hayatına girmemle birlikte işler yoluna girmedi çünkü stresli bir mesleğe sahibim. amacım forum arkadaşlarının kendi istikrar ve cabalarından motive olup, aynı katılımla bir sinerji oluşturmak. gerekli motivasyona sahip olursam çok hızlı ve sağlıklı kilo vereceğimi düşünüyorum. yediğimi içtiğimi paylaşacağım zaten. bunun dışında en büyük sıkıntım aynada kendimi tanıyamıyor oluşum. bunu çok net görüyorum ve kendime karşı yabancılaştım. evet kendimle barışık değilim ve olmayı da bu haldeyken düşünmüyorum. çok güzel bir yüzüm ve fizik yapım var bence çünkü :KK22: hedefim şimdilik 70 kg ye inmek. ikinci etapta ise 60-61 kg olmak. yani aşağı yukarı 38 kg vermeyi hedefliyorum. süre olarak bir kısıtlama koymadım kendime ama altı ay gönlümden geçen. daha erken olursa ne ala. haftalık kilo verme listelerinde 2. grup üyesi olarak listenin ortalamasını yükseltme ve üst sıralardan giriş yapmayı istiyorum . motivasyonumu sonuna kadar sürdürmek istiyorum ; çünkü biraz hırslanmaya da ihtiyacım var acıkcası. bu nedenle benim böyle dik ve iddialı çıkışlarımı biraz mazur görün :KK68: çünkü olay biraz da özgüven meselesi benim için. kısacası şu an ki ruh halimden sıyrılmak için o 38 kg gidecek! Hoppa

hepinize şimdiden destekleriniz için teşekkür ediyorum

Back