2013 YILI ANALİZİ VE 2014 YILI
2013 yılı benim için çok hızlı geçti.Daha dün gibi geliyor iş yerinin taşınması.
Oğlum yıl başlangıcında kreş öğrencisi iken artık anaokulu öğrencisi ve tereddüt ederek de olsa okulunu değiştirdik. Çok şükür yeni okulundan daha da memnun kaldık. Haftasonu için ödevlerle gelen oğlumun ödevlerine yetişmekte zorlanıyorum, gelecek yıl ödevlere vakit ayırma konusunda daha gayretli olmalıyız.
Ufaklıklar 1 yaş daha büyüdü. Yaptığım tek şey büyümelerine şahit olmak, isteklerini ve ihtiyaçlarını halletmeye çalışmak bu sırada bol bol sabretmekti. Ve onlar da büyüdü. Onlara emziği bıraktırmak , halla anne sütü almakta olanı da sütten kesmek çok zor görünse de onlar da oldu.Şimdi sıra tuvalet eğitiminde. 2014te ikizler kreşe büyük oğlum da ilk okula başlayacak inşallah.
Ben...ben... ne yaptım 2013te? İşe gel git, çoluk çocuk. Kendim için yaptığım en güzel şeylerden birinin temmuz ayında diyet grubuna girmek olduğunu söyleyebilirim

İyi ki gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım:Akrep, seldom, selennnn, gamzeerdi, trabzonspor...Siyahbeyaz, Dimp ve ambuyanbu ile yeni başladık sayılır be önümüzdeki 2014 yılında daha çok kaynaşacağız ve yağlardan kurtulacağız hep beraber.
Sağlık önemli kilo veremesemde sağlığım için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum, diyet kitabı diye okuduğum sağlık kitaplarını da artı haneme yazıyorum.
Sağlık konusunda aksattığım bazı şeyler var bu konuda kendime söz veriyorum daha iyi olacağım diye.
Maddi konulara girecek olursak bu yıl ev sahibi olduk biz de. sadece sahip olduk Allah verdi ama içinde oturamıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda kendi evimizde oturmayı da Allah nasip eder.
Eğitim kariyer konusunda aslında bu yıl elime çok büyük bir fırsat geçti fakat çocuklar küçük olduğu için bu fırsatı değerlendirmemeyi ruh sağlığım için daha uygun buldum. Ama istiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu yönde adım atmayı planlıyorum.
2013 akraba ilişkilerin, aksattığım bir yıl oldu. Çocukların da büyümesi ile yolculuklara çıkmaya daha fazla cesaret edebiliyorum, biraz daha fazla telefona sarılarak ilişkileri daha sıkı tutabilirim.
2014te daha fazla kitap okumak istiyorum. Meal sınavı önemli kim bilir belki de umreye giderim. 2014te artık 55 kilo olayım yaff.kardeşim düğününe 5 ay var yaklaşık 21 hafta, her hafta 250 gram versem 5 kilo eksikle 59,5 kilo olurum düğünde

olmalı olmalı en az 5 kilo olmalı.
2014 umarım hepimiz için hayırlara vesile olur...