• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

[QUOTkulağıe, post: 38076013, member: 11473"]Hanımlar,
başka bir topikte olup bitmiş bir olayı konuşmasanız artık:)

Biri bizi gozetliyor hissi tam da boyle yasatilabilirdi:KK45:zaten mevzu da yazdiklarimizin herkes tarafindan okunmakta olmasi:KK57:artik daha bi dikkatli konusacagimizdan emin olabilirsin:KK66:
Biri gecen gun 69 kişi sayfayi okuyor mu demişti:cool::cool:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK19::KK19::KK19:

Hanımlar,
başka bir topikte olup bitmiş bir olayı konuşmasanız artık:)

Ben ilkkez başka bir topikte başarı öyküsü okudum ve konunun muhatabina fikrimi söyledim... Takım arkadaşlarım da bu tavrımı ilk kez gorecekler ama ben de takım içindeki sohbetimize bu üslupla müdahil olmanızdan hiç hoşlanmadım... Zaten başka takımlar neden okunuyor o da ayrıca merak ettiğim bir durum...

Ben ilkkez başka bir topikte başarı öyküsü okudum ve konunun muhatabina fikrimi söyledim... Takım arkadaşlarım da bu tavrımı ilk kez gorecekler ama ben de takım içindeki sohbetimize bu üslupla müdahil olmanızdan hiç hoşlanmadım... Zaten başka takımlar neden okunuyor o da ayrıca merak ettiğim bir durum...

Konunun muhatabına özelden de fikrinizi yazabilirdiniz, yazdıklarınız başka takımdan kişileri de ilgilendiriyorsa takım içi sohbetten çıkar, 3. şahısları katarak yorum yazıyorsanız madem okunması da bir o kadar normal değil mi?
Ayrıca sitenin hiçbir yerinde x topiğe abone olan y topiği okuyamaz diye bir kural yoktur, moderatörlerin görevi üyeleri zaman zaman uyarmaktır, ki üslubum gayet yumuşak ve seviyeliydi, bundan şikayetiniz varsa Bize Ulaşın'a yazmalısınız.

Canım arkadaş üst komutanlardan.. Senin son durumlardan haberin yok tabi.. Bayağı karışık durumlar oldu.. Bu arkadaşta karışık durumları düzeltir ve karışmaması için uğraşır uyarır..
Müdahil olması bu yüzden..
Öğrenmen gereken bi durum varsa bana özelden yaz daha açık cevap veririm.. Burdan ne yazsam şeylerle dolu cümşe gibi açıklayıcı olamayacak maalesef..

Konunun muhatabına özelden de fikrinizi yazabilirdiniz, yazdıklarınız başka takımdan kişileri de ilgilendiriyorsa takım içi sohbetten çıkar, 3. şahısları katarak yorum yazıyorsanız madem okunması da bir o kadar normal değil mi?
Ayrıca sitenin hiçbir yerinde x topiğe abone olan y topiği okuyamaz diye bir kural yoktur, moderatörlerin görevi üyeleri zaman zaman uyarmaktır, ki üslubum gayet yumuşak ve seviyeliydi, bundan şikayetiniz varsa Bize Ulaşın'a yazmalısınız.
Canım arkadaş gelişmeleri ve buranın işleyişini çok bilmediğinden gayet normal tepki verdi..Tabii senin yüksek komutanlardan olduğunu ve gerektiğinde uyarıda bulunduğunu bilemeyince normal olarak üslup sert gelmiştir..
Aslında laf aramızda üslup gayet sert ve seviyeliydi :KK66:
Üslupta sevdiğim kısım işte tam bu kısımdı kuzum yaa
:KK53:

bu topikte dün neler olmuş yaaa
neyse benim çok işim var uzun uzun yazamıcam ama akrepcim mide problemi yaşadın mı diyet yaparken özellikle 2 günü onu merak ettim
dün diyetimi harfiye uyguladım ve kaçamak yapmadım galiba buna birazda beyaz leblebi katkıda bulundu diyebilirim benim tok tuttu
bugün sabah 66,20 kiloyum
bugünkü diyetim
sabah 1 yumurta,bir dilim peynir ,5 zeytin çok az ekmek (bir dilim bile değil)
arada beyaz leblebi çay,yeşilçay,su

öğlen yemeği belli değil
arada bir adet meyve
akşama ne yapsam
canım patates salatası istiyor ama benim salata mı ayrı yapıcam içinde bol yeşillik bir patates bir yumurta olacak
arkasından şekersiz çay bir portakal

bu topikte dün neler olmuş yaaa
neyse benim çok işim var uzun uzun yazamıcam ama akrepcim mide problemi yaşadın mı diyet yaparken özellikle 2 günü onu merak ettim
dün diyetimi harfiye uyguladım ve kaçamak yapmadım galiba buna birazda beyaz leblebi katkıda bulundu diyebilirim benim tok tuttu
bugün sabah 66,20 kiloyum
bugünkü diyetim
sabah 1 yumurta,bir dilim peynir ,5 zeytin çok az ekmek (bir dilim bile değil)
arada beyaz leblebi çay,yeşilçay,su

öğlen yemeği belli değil
arada bir adet meyve
akşama ne yapsam
canım patates salatası istiyor ama benim salata mı ayrı yapıcam içinde bol yeşillik bir patates bir yumurta olacak
arkasından şekersiz çay bir portakal
oww yumurta+soğan+domnates+patates karışımı salatayı çok severim hmmmmm:kk77:
sen 66idin 0,2 daha mı aldın onu mu belirtiyorsun yoksam bu bir başlangıç kilosu da yeni bir diyete mi başlıyorsun anlamadım:KK35:

dünkü menüm:
sabah:cenet elması
öğlen: 1yumurta, 1dlilm hellim, 1 yk yulaf kepeği ve1 yeşil biber ile 1tk yağda omlet-krep ne denirse artıkın ondan işte
akşam: 3 kepçe şehriye çorba, 1 kepçe kıymalı ıspanak, 3yk yoğurt, 2 dilim mısır ekmeği, 1 yk makarna
gün boyu, 1 mate çayı, 1 yeşil çay, biberiye çayı

oww yumurta+soğan+domnates+patates karışımı salatayı çok severim hmmmmm:kk77:
sen 66idin 0,2 daha mı aldın onu mu belirtiyorsun yoksam bu bir başlangıç kilosu da yeni bir diyete mi başlıyorsun anlamadım:KK35:
bende çok seviyorum patates salatasını ve kendime hakim olamayıp bitene kadar yiyorum ama bu akşam öyle yapmıcam yeşillik ağırlıklı salata olacak
hafta sonu yiyince pazartesi 66,4 çıktım canım bugün 66,2 inş cumaya kadar güzel kilo veriririm
bu arada kıymalı ıspanakı nasıl yapıyorsun bildiğim kavurma şeklinde mi
değişikse bende yapayım severim ıspanağı

Prof. der ayhmet aydından alı ılıntı
.....
Kronik kalori kısıtlaması yapmadan belli aralıklarla oruç tutma yani fasılalı açlık yaşam süresini artırabilir mi?

İntermitan açlığın yaşam süresi üzerine etkisi ile ilgili ilk araştırma 1945 yılında yapılmıştır(34).

Bu araştırmada fareler üç gruba ayrılarak hayatlarının 42. gününden itibaren çeşitli fasılalı açlık programlarına tabi tutulmuşlar.

1. Grup: Dört günde bir aç kalanlar
  2. Grup: Üç günde bir aç kalanlar
  3. Grup: İki günde bir aç kalanlar
  4. Grup: Kontrol grubu (oruç tutmayanlar)
Dişili erkekli bütün fare grupları, kontrol grubundaki farelerden daha uzun yaşamışlar. Oruç tutanlar arasında ise dişiler erkeklerden biraz daha uzun yaşamışlar.

Erkeklerde iki günde bir, dişilerde üç günde bir oruç tutanlar en uzun yaşayan gruplar olmuş. Oruç tutan fareler oruçsuz günlerinde serbestçe yemelerine rağmen kontrol grubuna oranla daha zayıfmış.

1982 yılında yapılan benzer bir araştırmada gün aşırı beslenen fareler serbest beslenenlere göre %82 daha uzun yaşamışlar (35).

Aynı bilim adamlarının 1983 yılında yapılan başka bir araştırmada da gün aşırı beslenen fareler de benzer şekilde daha uzun yaşamışlar(36). Bu çalışmada oruç tutan fareler gençliklerinde daha aktif iken, oruç tutan fareler yaşlı olduklarında kontrol grubuna göre daha aktiflermiş.

2000 yılında yapılan bir araştırmada ise 2 haftada bir 4 gün üst üste oruç tutan fareler ortalama 64 hafta yaşamışlar. Normal beslenen fareler ise ortalama 47 hafta yaşamışlar (37).

Özetle söyleyecek olursak kalori kısıtlaması ya da fasılalı açlık yaşam süresini uzatmaktadır. Fasılalı ya da kronik kalori kısıtlamasının bu etkilerini yaşlanma sürecini hızlandıran mTOR yolağına ket vurarak yerine getirdikleri ileri sürülmektedir (38, 39).

bende çok seviyorum patates salatasını ve kendime hakim olamayıp bitene kadar yiyorum ama bu akşam öyle yapmıcam yeşillik ağırlıklı salata olacak
hafta sonu yiyince pazartesi 66,4 çıktım canım bugün 66,2 inş cumaya kadar güzel kilo veriririm
bu arada kıymalı ıspanakı nasıl yapıyorsun bildiğim kavurma şeklinde mi
değişikse bende yapayım severim ıspanağı
ben sebze yemeklerini hep aynı şekilde yaparım
tencereye sogan-sebze-salça yağ az kaynar su ekler pişiriririm ocaktan almadan önce tuz katarım.
Pırasa ve ıspanaga tabi az pirinç veya bulgur da koyulur.
Bu yemek kıymalıydı kavrulmuş kıymam vardı en baştan onu da koydum valla çok lezzetli oldu. benim oğlanların ikisine yedirebildiim. biri yemedi .
dün de tavuklu şehriye çorba pişirdim üçüne de yedirebildim elhamdülillah.Hayır yani değişik bişey olunca yemiyorlar da o yüzden seviniyorum dünkü değişiklik şehriyenin içindeki az tavuktu. hemen ititraz ettiler.dil döke döke yedirebildim. gene de çok mutlu oldum.:KK71:
şimdiye kadar çocuklara kardeş enflasyonu sebebiyle yeterince vakit ayıramadığım için yemeleri de çok iyi olmadı. abur cuburumuz pek olmadı ama pilav makarna baş tacımızdı hala da öyle. büyük oğlum salata dahil sebze ve meyve tüketmek istemiyordu son dönem balığın yanında salatayla ve ıspanak ile sebze direncini kırdığımı düşünüyorum.
Ufaklıklıkarda da sebze sıkıntı +biri 2 diğeri 2,5 yaşına kadar doğru dürüst süt içmediler (yoğurt severler) uğraşa uğraşa bakıyorum da hergün süt içmeye başladılar:Delhamdülillah yaaaa. Neden bunu paylaşıyorum forum çıtır anne dolu o yüzden. Pes etmek yok çocuklarla yemiyo diye kavga etmek de yok eninde sonunda olacak gibi gözüküyor:cool:

akrebim selamm
7.takımdan tattoos ben
geçen hafta naptın öyle alt üst ettin topiği sen
o nasıl bir kilo yüzdesiydi
ben garibanda kesin ben oldum bireyselde birinci dedim ama
solladın geçtin
simdi o yaptığın diyete baktımda şekersiz meyve suyu nasıl oluyor canım ya anlamadımda ben

........siyahbeyazcım sen ilk üçe girseydin bireyselde, çok sevinirdim inan kendi başarım gibi ve bunu da kutlayarak belli ederdim... Aynı takım içinde küslük kırgınlık olmasın, farkındayım takip ediyorsun ama hislerini de belli et, her ne olursa olsun.. Hissediyorum hoşuma gitmiyor..
Ben seni seviyorum, bil istedim
:KK19:

bu hengamede beni de takip etm.şsin:)tebrik etmemiş miyim ben.o zaman tebrikler .ama lütfen kendine dikkat et saglığın bozulmasın ve geri alma.komutan kızacak ama kişileri de kafana takma .....salla gitsin

merhaba, ben yeniyim , bugünden itibaren aranızdayım :) yaş: 26 kilo: 97 boy: 167

Sabah: sütaş yoğurt böğürtlenli 500 gr + 1 kupa çay ( sabahları çok iştahım olmuyor)
öğle: 2 haşlama yumurta + zeytinyağlı marul salatası ( keten tohumu tozu atacağım ) + ayran
akşam: yarım göğüs tavuk sote (pulbiberli)+ salata + limonata

bugün böyle bir menü yaptım kendime. bunun dışında evde bisikletim var, önceden gerçekten kilo verdirmişti baya. bugün en az iki saat kardiyo yapacağım. göstergecim arızalı bu nedenle o yapılana kadar burada değer paylaşamayacağım yoksa paylaşmak isterim bunu da. akşam yine .

tartı fotoğrafı da paylaşırım eğer pilini alabilirsem bir ara , en son geçen hafta 97 kiloydum tartıda belki bu hafta biraz kilo almış olabilirim ama aşğı yukarı o aralardayımdır. teşekkürler ve başarılar :)

bugunki menüm
sabah 1 haslanmıs yumurta 1 dilim tam bugdaylı ekmek
ara 3 kuru erik 5 badem
ögle ıspanak yogurt
ara kepek ekmekli tost
ara 3 kuru erik 5 badem
aksambalık salata yemem lazım ama zor görünüyor.ne yiyecegimi bilmiyorum:)

Merhaba herkese,sabah tplanti vardi toplantida basima agri girdi,sut izni muhabbetinden oglen evde oluyorum vurdum kafayi yattim ama hala agri var.menumu bildireyim
Sabh:1 yum,zeyin 4 adet,bir parca peynir
Oglen 14 civari 1 kase yogurt icine kepek ekmek dogradim
Aksam:taze fasulye,yogurt ve 1 dilim ekmek
1 saat yurudum ama gun icinde yarim lt su ictim.
Ctesi bir koms yag mantisi getirmisti dun baska biri mucver ve bugün oglum helva istiyor babasi yapacak ve o helva evde nasil kokar bilirsiniz.Sanirim herkes beni sınıyoŕrrrrrrrrr

eeeee başka topikleri okumak serbestse konuşmak da serbesttir o zaman!!! ne anlamsız bir muhabbet... ayol burada altı üstü tutamadığımız boğazımız yüzünden veremediğimiz 3-5 kiloyu vermeye çalışıyoruz sanki ülke kurtarıyoruz... verilemeyen kilolar için insan kırmaya vs değer mi???

kızlar birkaç gündür pazar gününün şoku ve gerginliği nedeniyle çok düzensiz besleniyorum, çok değil ama abuk subuk şeyler yiyorum... umarım hayal kırıklığına uğramam :( az önce akşam yemeği yerine bir porsiyon diyabetik kazandibi yedim mesela.... ne alakaysa... neyse umarım toparlanırım tez elden

Back