Kuzuuu yarışma kuralı belirlendi.. 1 kilo veremeyen kaybetmiş oluyor şekercimbende varım bende varım
beni de alın lütfennnnnnn kim en çok kilo vericek 1-2-3 sıralama en az limit 1 olsun
Canım bilgisayar eşimdeydi.. Öğleden sonra kızımı okuldan aldım hemen ardından yasin okunacaktı aşure günü vardı oraya geçtim tabii sana güvenerek gözüm arkada kalmadı, o hissi hissettiğimden sanırım eve gelir gelmez koştum paylaşıma, baktım sen götürmüşsün listeyi, ellerine sağlk canım..0,61 ortalamamız oldu...akrep sen bildirim yaparsın diye düşünmüştüm bildirimi 4,10 geçe falan yaptım umarın sorun olmaz.
Geçmiş olsun canım..Merhaba arkadaşlar menüm
sabah kahvaltı yapamadım okulda 1 açma çay
öğle yarım kase çorba .4-5 çatal patates kizartmasi( oğlumun beslenmesi icindi canım çekti) ekmek
akşam corba ve ispanak ve salata var menüde yorgunum yemek yapamayacagim valla.
oğlumun ateşi çıkmış okuldan erken aldım ateş düşürücü verdim uyuyo şimdi.
Tamam canım... Ben de başlarım ekleme yaparız.. Kraker de duası ile başlasın..siyahbeyazcım allah amcanı isyana gelmeden kurtarsın inşallah... sevgi bazen vazgeçmeyi bilmektir... bu acıyla yaşayacağına onsuz kalmaya razı olmak en güzeli... Mevla hakkında hayırlısını nasip etsin kolaylasın inşallah...
taşınma işi de çok fena olmuş yaaa... ama vardır bir hikmeti inşallah... allah kolaylık versin
krakercim, canım benim, içinin ne kadar yandığını az buçuk hissedebiliyorum bu bile fazla ağır... allah kimseyi korktuğuna uğratmasın... tanı doğru konsun da çareye odaklanın inşallah... biliyorum ki böyle zamanlarda dik durmaktan yoruluyor insan, o yüzden gel burada mızıklan söylen içini dök... tefriciye okuyalım inşallah... benim 1100 tane okunmuş var üstünü tamamlayalım, akrebim hedef bi el atın daha önce de yapmıştık yaparız yine...
Tamam canım... Ben de başlarım ekleme yaparız.. Kraker de duası ile başlasın..
ispanak yemegi dundendi yeni bisey eklemek istiyordumGeçmiş olsun canım..
Akşam menünde zaten yemek var anlamadım ne yemeği yapamicanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?