ıspanaklı börekle irmikli bisküvi pastası yapmıştım...1 avuç içi kadar börekten,küçük 1 dilimde sütlü tatlıda yedim.. saat 6 dan önce yediğim için içim rahat..bi de üstüne hoplayıp zıpladımzemuszemus
zemuszemus zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5ALLAH seni ne yapmasın kıs bu similleri düşürdügün halimi....sempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: he hemşomun maşallahı var ....
alıntı yapıp düzenlemeleri yapsan laracım sonra da [/QUOTE] bunları silsen olur bu iş tamam mı tatlım alkisalkisalkis alkisalkisalkis:roflol:YAZI RENGİNDEN Mİ BAHSEDİYOSUN EBRU ben her seferinde onu şeytmeye üşeniyorum ama bunun otomatiği yok mu kiiiiiiii?kaydirigubbakcemile3
oy oy oyyyyyyy sen üzülme bir tanemmmmm haftaya veririz tam gazzzzzzzzGünaydın Hepinizee,
Bende eksiye düştüm...terazi farkı sebebiyeti ile ama noolurdu ki becerseydim gerçekten 71.50 çıkmayı.İşyerinde bütün gün tavuk gibi oturuyorum ya ondan zor gidio bunnar ( tavuk bari yumurta çıkarıyı ya benn
Sabah kahvaltım
1 incir 2 kuru kayısı kocaman bardakta su
1.5 saat sonra
kepekli sandviç ekmeği içine marul,2 siyah zeytin,light kaşar,light üçgen peynir
yeşil çay,kafeinsiz kahve
Öğlene bu kez daha az yiycem az az 4 çeşit yiyom olmaz ki dimiii
Dünde tatlı krizim geldi.2 incirle 1 sıra acı çikolata yedim(4 kapsül)
bye bye şimdilik
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytBu kız böyle sayfayı sallıyor özendim dur bakıymhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytuyarı alırsak kaptana özendik derim bak:mymeka:
Biz kimle kardeşiz canım:çok üzgünüm:haklsıın orbişim :)))))))))) haftaya sakın eski yarışmacılardan almayalım o zman :))))))))))))))))))))))))))))))))
haftaya biz birinciyiz ama bu hafta kardeş takımımız birinci olur herhalde :)))))))))))
En iyi ben gümlettim amaaaaaaaaaaaaaa:dilcikar:beni unutmuşsun canımher hafta bi eski ile gümletiyoz:) gecen hafta ben gümlettim bu haft leyla:))) haftaya inş süpermen olcaz :) günaydınnnnnn bu arada
pembe yazma asi zannediyorummmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol:delikafaduldenSeni gidi kopyacı seniiiiiiiiiii alkisalkisalkis alkisalkisalkis:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?